Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    31. Svibanj 2016. 08:59

Abies moze recept koji. Ste proslavili jučer? Pojela se torta? 😉

Istu stvar sam razmisljala jutros da nebi bas bilo fora 6.6 16. No tko nas sta pita 😂😂
    Da izgleda smo kvotu za svibanj ispunili s lipanjskim mamama i da nema vise mjesta. 
    Steta bas volim svibanj....
    Ugolina?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    31. Svibanj 2016. 09:00

Abies, mm za tjedan dana ima rođendan(07.06.), pa bi ti mogla taman tad, da i tebi nazdravimo 
    Nadam se da ćete i vi koje ćete sad rodit imat lagane porode, i da će oporavak trajati kratko pa da možete fino uživati u ljetu i morskim radostima. Barem nećete dizat razinu mora kao ja kad uđem u vodu... 

mare1989
    31. Svibanj 2016. 09:04

Jutro cure
    Kako ste danas?
    Jutros prekrasno i suncano bas vrijeme za uzivanje😊
    Jos jedna uspjesno prospavana noc,cak su i djeca u svojoj sobi napokon spavala👏
    Danas sam opet raspolozena za ribanje 😂,mm je cijeli dan na terenu tako da cu danas uzivat sa svojom djecicom.

Sanjarka88
    31. Svibanj 2016. 09:17

Crazy hvala na lipim zeljama iz tvojih usta u Bozje usi 😃😃
    No sumnjam da necemo bar malo dignit razinu mora 😂😂

Mene je mama pocela ljutit sa svojom panikom 😠

Mare je dan je bas predivan ☀ bar ovako kroz jutro dok nije jos vruce puno. Uzivaj sa djecicom 💝

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sarlina
    31. Svibanj 2016. 09:25

Ola... 
    Sprej- meni pomaze bome... BALEA FUSS DEO-plavi cep, od mente pa to hladi... Ugl probajte rasiriti nozne prste i nek vam muz ili netko sa donje strane stopala spricne iznedju prstiju i po tabanima, a odozgo same ako mozete hhhh... 
    Nocas me to spasilo... Nije da prestanw skroz al drzi dovoljno dugo i ugodno je a i mirisi... Eto nadam se da ce pomoci.. Pojma neam koliko kosta jer mi mama sponzorirala.. 
    Ni kod mene nista novo.. Nocas spavala,  2 x wc,  to je uspjeh.. 
    Magnezij meni pomagao oko probave no sada je ok radi kave ujutro... 
    Ja cekam MMa pa me vodi na kavu.. Radi jos ovaj tj a onda je sa mnom skroooz do 1.7. Na starom GO... weeeee
    Prasina obrisana,  on ce usisat kaze i mir... Mene ne pere neko spremanje, bolje volim picit okolo... A i svekrva ima rodjos danas pa neam pojma sta cu kupiti.. A okrugli joj 60i..
    Pusam vas... 
    Krecite radjat jer cu vas stvarno stici 

Abies
    31. Svibanj 2016. 09:36

Jedan brzi: 
    Biskvit (osnova 4jaja:4zlice brasna:4secera) ovisno povecavat broj u omjeru. Ili koji prakticirate biskvit.
    Krema: 
    2,5dcl slatkog vrhnja
    3dcl jogurt stracciatela
    1 instant zelatina (voda+zelatina, kad nabubri zagrijati i u jogurt)

Slag

Abies
    31. Svibanj 2016. 09:44

Ledeno nebo je jedna zenica pogrijesila recept. Malo drugacija krema je

Abies
    31. Svibanj 2016. 09:45

Japanac 7dkg ljesnjaka. Ja baticem stucem pa su veci komadici

Abies
    31. Svibanj 2016. 09:49

Sarlina super za sprej da ti je pomogao. 
    Vidis ti si jedina koja ces znati koliko ti je trudnoca trajala, mislim u dan :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.