Abies moze recept koji. Ste proslavili jučer? Pojela se torta? 😉
Istu stvar sam razmisljala jutros da nebi bas bilo fora 6.6 16. No tko nas sta pita 😂😂
Da izgleda smo kvotu za svibanj ispunili s lipanjskim mamama i da nema vise mjesta.
Steta bas volim svibanj....
Ugolina?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Abies, mm za tjedan dana ima rođendan(07.06.), pa bi ti mogla taman tad, da i tebi nazdravimo
Nadam se da ćete i vi koje ćete sad rodit imat lagane porode, i da će oporavak trajati kratko pa da možete fino uživati u ljetu i morskim radostima. Barem nećete dizat razinu mora kao ja kad uđem u vodu...
Jutro cure
Kako ste danas?
Jutros prekrasno i suncano bas vrijeme za uzivanje😊
Jos jedna uspjesno prospavana noc,cak su i djeca u svojoj sobi napokon spavala👏
Danas sam opet raspolozena za ribanje 😂,mm je cijeli dan na terenu tako da cu danas uzivat sa svojom djecicom.
Crazy hvala na lipim zeljama iz tvojih usta u Bozje usi 😃😃
No sumnjam da necemo bar malo dignit razinu mora 😂😂
Mene je mama pocela ljutit sa svojom panikom 😠
Mare je dan je bas predivan ☀ bar ovako kroz jutro dok nije jos vruce puno. Uzivaj sa djecicom 💝
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ola...
Sprej- meni pomaze bome... BALEA FUSS DEO-plavi cep, od mente pa to hladi... Ugl probajte rasiriti nozne prste i nek vam muz ili netko sa donje strane stopala spricne iznedju prstiju i po tabanima, a odozgo same ako mozete hhhh...
Nocas me to spasilo... Nije da prestanw skroz al drzi dovoljno dugo i ugodno je a i mirisi... Eto nadam se da ce pomoci.. Pojma neam koliko kosta jer mi mama sponzorirala..
Ni kod mene nista novo.. Nocas spavala, 2 x wc, to je uspjeh..
Magnezij meni pomagao oko probave no sada je ok radi kave ujutro...
Ja cekam MMa pa me vodi na kavu.. Radi jos ovaj tj a onda je sa mnom skroooz do 1.7. Na starom GO... weeeee
Prasina obrisana, on ce usisat kaze i mir... Mene ne pere neko spremanje, bolje volim picit okolo... A i svekrva ima rodjos danas pa neam pojma sta cu kupiti.. A okrugli joj 60i..
Pusam vas...
Krecite radjat jer cu vas stvarno stici
Jedan brzi:
Biskvit (osnova 4jaja:4zlice brasna:4secera) ovisno povecavat broj u omjeru. Ili koji prakticirate biskvit.
Krema:
2,5dcl slatkog vrhnja
3dcl jogurt stracciatela
1 instant zelatina (voda+zelatina, kad nabubri zagrijati i u jogurt)
Slag
Ledeno nebo je jedna zenica pogrijesila recept. Malo drugacija krema je
Sarlina super za sprej da ti je pomogao.
Vidis ti si jedina koja ces znati koliko ti je trudnoca trajala, mislim u dan :)
Sortiraj odgovore
Najstariji