Dobro jutro mamice i bebice!
Dunya cestitke od srca! Puno zdravlja i srece Niki! Javi ukratko kako je bilo 😆 kad stignes.
Ugolina dobro nam dosla i brzo rodila! 😉
Baby zeno, gledam onu sliku jutros, pa ti stvarno izgledas ko curica! A malena ista ti! 😍 znam tko je Pepita, citala sam temu tko planira i radi na bebi, dok je ona cekala da joj dodju stvari preko dva miseca...na kraju nisu dosle 😆😆 stvarno zenica ima strpljenja, svaka joj cast! Ja sam napravila test vec na 23dc...nisam se mogla strpit ni jos mizernih pet dana, tako da mi je njen slucaj SF! 😂 kapa do poda!
Tko je spominjao robu? Ja se svaki dan rasplacem kad se moram obuc za izac van iz kuce...strasno...pocele su vrucine, a meni bed se razgolitit zbog noge... 😢😣 jadan muz sa mnom, koje ispade mora trpit 😞
Meni stigao nalaz na streptokok, sve 5, negativan....jedino mi nije jasno zasto mi ga je ovako rano radio? I da, sise mi pocele curit na veliko...prosli put nije bilo toga...😏
Sanjarka, kladim se da si ti slijedeca 😄😘 bez brige to sto nema muza, ti si superwoman, ne moze tebe nista omest. Sto su ti rekli, sama ces se odvest i uređivat ces listu iz rađaone 😂😂😂
Pusa ostalim curama, ajmo malo brze, op-op! 😘😘😘
Pozdrav zene 😀
Dunya cestitam , zelim ti brz oporavak i izljubi malu princezu 😘
Ja nocas nikako nisam spavala 😢😧
Neka prehlada me copila, nos curi, kišem, grlo i usi svbe, uzas uzas..
Preznojila sam se 100 puta nocas, a nigdje nemogu nac toplimjer da vidim imam li temperaturu...
Cekam da baka dode pa ce mi donjeti i taki 😀
Vidim prica se o robi.. ja nemam s tim problem,svaka majca mi je na pola trbuha 😂 tajce su jos oke.. ali bas sam s mamom neki dan komentirala, koliko sam tajci kupila kroz trudnocu, toliko u zivotu nisam..
Brzo puknu 😂 jer kako imam jace noge,pa od trenja se izlizu i puknu po savu.. a sta ces hahaga
I trudnicke mi pukle, sva sreca pa imam dvoje... i tak 😀
Mm radi svaki dan od 7 do 19 ili 20 h.. uzas.. zato smo se i sporazumili izakljucili da budem kod mame, jer je uvijek neko samnom..
A i iskreno bojim se bit sama.. nek mi nesto krene , sta cu ?
I tako
Odo se dalje izlezavat i cuclat cajeve 😢 mozda prode do sutra.. sigurno je neka virozica..
cao cao,meni je termin 22.6 . medjutim mislim da ce to ranije..i svi mi govore da cu ranije...trbuh mi je toliko spusten da kad sjednem je utmeđu nogu hahah izgledam ko tenk :/ strah me da nebudem sama kad me uhavti početak jer opet prva beba i sve to...dragi radi na terenu uglavnom i zivimo u istoj kuci di i njegovi samo sto od njih nema bas neke pomoci...mislim da bi prije pustili da idem pjeske ili busem ili taksijem 15km do bolnice nego da me odvezu ...:/ za maleckog je sve spremno...torba spremna jos samo uloške (paket ili dva )
kontrakcije imam one lazne svakodnevno i u pon iden na ctg kod gin. koja se opet promjenila jer je moja nenadano rodila :O niko nije znao da je trudna uopce ...
i sad ova nova gin. mi je nekako cudna...ja je pitam npr. ocete me pregledat ginekološki jer imam osjecaj da sam se počela otvrat(valjda ta panika) a ona meni na to da necu.nije potrebno.
papa test mi je neg i nemam problema sa secerom,ali imam problema sa kičmom...jedva hodam.koda me koči nesto.nemogu lezat ni stajat ni sjedit ...a mislim da u ormaru imam 2 kompleta odjece koje mogu nosit..i haljinu ljetnu koja je eto fala bogu široka i ogromna pa mogu stat u nju,iako sam dobila 15kg do sad sve je to otišlo u drob..i malo u bedre :)
chaco
Abies haha kuzim te totalno. Moj bi rekao moram se obrijat 😂😂😂😂
Kokolo hvala ti draga 😍😍😍
I bravo za dobar nalaz. Meni ce u pon. Ali mislim da ga svakako neces ni pokupit nigdje.
Hodam oko kuce u muzevim kratkim hlacama 😂😂😂😂 noge otecene od vode pa izgledaju kao dva balvana 😂😂😂
Jel koja lujka kao ja pa pere tepihe 😂😂😂😂
Doduse babi jer mi ju je zao gledati, a ona stara skola pa kaze da tepihe samo doma moš oprat kako spada 😂😂😂 svoje nosim na kemijsko, zao mi ih je namocit 😂😂😂
Uglavnom oprala ja tepihe. Ribam i mislim si daj kreni da mogu s ponosom reci da sam trudove dobila nakon ribanja 😂😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Dobar dan cure
Kako ste danas?
Mene cijelo jutro nesto stomak boli i stalno moram u wc😡 dode mi da sjednem u wc i ne izlazim van.
Moj mm radi cijeli dan a vani tako lijepi i toplo☀,bar mogu na terasu uzivat u kavi i kolaccu😊🍰🍵 jos imam i hladnu lubenicu🍉
Pozdrav zenskice....
Evo me vratili iz napola uspjesnog shoppinga(speceraj i gluposti za kucu) ali meni nasred interspara doslo lose, trnule usne,slabo u nogama, bljeskanje pred ocima.. Bas mi bilo lose... Popila hladne vode,na brzinu pokupili sto nam trebalo i pravac doma u krevet... Jos sam mislila uzet u bubamari i dm par stvarcica i pih,mos mislit.... Sad sve cetiri u zrak i odmor... Nije to vise za mene....:/
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Hello girls. Ja smlavila slajic i to oni najveci ledov kornet 💪 i sad malo u lezeci. Cijelo jutro hodam naokolo sreca danas su bolovi primireni bar za sad..pa izdrzah.
U svakom slucaju ne vjerujem da cu ja jos na red doc... No stvari se definitivno pokrecu i nije vise ona faza bez ikakvih naznaka poroda....ikad 😂 koja je bila do prije 2 dana
Ugolina uzivaj u druzenju sa svojima 😘 a svekrva ko svekrva, btw mislim da ces def pozalit to sta jedva cekas da paznju preusmjeri na bebu 😂
Abies i ja i curka isle danas u mekica na isti meni. Ona to voli kao i sve smece a nije ni meni mrsko 😂
Zumbul brzo ozdravi! 😘 uspijete li se ti i tm vidit uopce u takvim uvjetima?
Baby ti si jaca od svih nas sa ribanjem tepiha 😂😂 gdje ce taj tvoj trbuh? Ajmo uspori malo mene moj bode u rebra jos uvik 😝
Kokolo mislim da se muzic tebe toliko zazeli dok je na brodu da mu sad ne smeta nikakvo kukunje 😎 ps. Imas i ti jos misec dana do poroda budi i ti spremna sjest na tobogan 😝
Super za negativu na streptokok! 👍
Sandrich uh da bas cudno da ti secer tako visok nakon 2h mislim da definitivno ulazis u gest. dijabetes.... 😕 nazovi ti dr.
Starim kako ste? ❤ i ostale mame javite seeeee
Ja se necu vise zalit sta muza nema vidim da je kod mene jos dobra situacija....
Al cu se pozalit na jedno nisam danima bila na wc-u ( Mare cak ti zavidim malkice) i zamisljam kako dobivam klistir i spasavam se 😂😂
Chacorro mene ginic svaki put gleda rukom. Koliko je to dobro il nije neznam al bar znam sto se dogada...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bruna bas mi je zao....ti ces se def preporodit kad rodis 😕
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji