Dunya, iskrene cestitke na maloj princezi, zelim vam puno sretnih trenutaka u zivotu!
Miska, tak i meni sporo vrijeme prolazi! Kolko god da sam htjela malu lavicu, sad bih ipak radije da pozuri kakav tjedan-dva-tri
Marigmar, pricaj mi o shoppingu! Bilo bi bolje da sam doma jutros ostala, nego zubarica, mass, muller, spar... četveroznamenkasta cifra
Ugolina ti si u dz siget?! Ima nas jos (bar ginekolog).
Ovisno o adresi trazis patronaznu. Znaci ako si u utrinama, tamo trazis koja je za tvoj dio kvarta. (Znaju biti 2,3patronazne za jedan kvart ili jedna ima dio utrina i dio travna) Isto sredisce siget sopot.... i to javi odmah. Inace ginekologija treba javiti patronazi no nije bas da sam se uvjerila.
Pedijatra si vidi ima li slobodno. Prvi pregled je s 1mj. S tim da neki dr obiteljske medicine su ujedno i pedijatri samo imaju 2 ulaza u ordinaciju
Mene danas sve boli, stisce i probada samo trudova nema 😏
Curka se igra vani s rodicom ( produzen vikend), mm jos radi ( i sutra mora kmee) a ja petljavim oko rucka.
Donila mi je bratova zena prije ogromnu putnu torbu robice sta joj je vratila kuma koja je rodila prije 3mj pa sad moram to sve ispregledat, vidit sta ima... Neznam tko bi sad to trebao prati i peglati...aaaaaa
Ugolina neznam kako to ide kod vas. Nasa patronozna sama dode,valjda je obavijeste u rodilistu. A pedijatricu imamo od male 💪
Abies svida mi se tvoja ideja za voznju u kolicima 😂😂😂
Peppe bilo bi super da je mali gentelmen no sve me strah da nije pravi mamin sin kako Marigmar kaze Hahahaha dobra! 😂
Vjeverice samo ti uzivaj u svom dobrom klincu i moj je takav bio cijelu trudnocu dusa moja mala 😍 a pred kraj valjda triba malo i zabolit
Drago mi je da si uživala ove dane ☀
Gdje nam je Crazy danas?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Miska zakon ti je muz snalazljiv momak nema sta 😂😂 udari ga po džepu nego kako 😎
Aurelija sto si ti lijepo u Massa kupovala? 😎
Hvala vam cure na odgovorima!!! Cini se da su si svi pospajali ovaj petak pa cu zvat u pon!
Abies,zivim u sopotu tri godine,ali nisam se prebacivala u dz,ostala sam u sesvetama i kod opce prakse i kod ginica, jer mi bilo zgodno (radim u sesvetama inace)...a bebicu bi ipak u siget jer kolko sam skuzila taj mi je najblizi dz.. Iz kojeg si ti kvarta
Draga Dunyca….cestitke od srca…❤💖..dobro nam dosla Nikice...
Brzo se oporavi...ljubi malenu...jedva cekamo i tvoje iskustvo...pusa💋
Sanjarka, kupila sam neke natikače ala Birkenstock i sad bas razmisljam da se na pedikuru naručim, zulja me trbuh, ne mogu nis sama!
Ajde jos operi to i ispeglaj pa mozes mirne duse ic rodit taman sam prije htjela rec kako mi se cini da ces ti Majinim stopama, al mozda ipak krene skoro s obzirom na probadanja, bolove i ostalo! Imam osjećaj da nas i Maja cita negdje u prikrajku, al smo joj vec dosadile s tim "kad ce, kad ce" pa se ne javlja
Aurelija bez obzira na bolove mislim da cu ipak Majinim stopama gadan osjećaj me drzi da ce ovo sve skupa potrajat 😕
Maja nas nadam se cita al joj vjerovatno nije do pisanja mozda nebi ni meni bilo da presisam termin 2tj 😰 pitam se samo kako je nisu inducirali?
Ima li pravilo kada ide indukacija ako ne krene samo?
Sortiraj odgovore
Najstariji