Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    27. Svibanj 2016. 16:25

Dunya, cestitam!!!!😍💕💖🎉🎊
    Mazite se i ljubite i sto brzi povratak kuci zelim! 😘

Evo, sluzbeno sam postala slonicaaaaaa. Niiiistaaaa vise ne stoji na meni, nistaaa 😢😢😭😭😭 Ja mislila da ce mi 3 haljinice od prosle godine jos stajati jer su sve onako malo lagodnijeg kroja ali sipak-u svima sam ko da se slonica ugurala u neku extra usku haljinu 😭😭😭

Odoh sad u soping ljecit tugu i trazit zadnji dan prije dopusta nesto za obuci da se ne suncam cijeli dopust u tajicama i sirokim majcama.
    Sanjarka, sad ti jos vise zavidim na tvojim nogama s one slike od prve pricesti 😭😭😋

Marigmar
    27. Svibanj 2016. 17:00

Joj ejic ajde bar nisam jedina, muka mi vise svaki dan gunđam, jucer sam htjela ljetne lagane hlače obuci a kako visoko nosim sve mogu ispod trbuha no klinac preko bokova NE IDE užas. Ok znam da za tridesetogodišnjakinju možda nije normalno pokušavati ući u broj 34 ali bome sam se izbedirala. Odmah uzela krojački metar i skužila 10cm vise u bokovima 😱😱😱 Samo se nadam da ću se vratiti bar u 36 jer sam dosta niska a onda mi ove terminuse jos mast vade sa svojim nogama 😂😂😂😂

sarlina
    27. Svibanj 2016. 17:05

Brojutro 
    Mm i ja mrvu cornuli pa sad u dvoristu ness i Tuc krekeri koje sam vec maznula sve. 
    Dunya cestitam na smotuljku ,  nadam se da si lako rodila i da se mazite… Pusa cure… 
    Borba sa nocima i tezinom svima nam sada... Ali uskoro sve dobivamo svoje smotuljke... 
    Sanjarka... Stopala da mogu ugrist svoja vec bi to napravila... Svako malo guram stopala u lavabo u kupatilu i pod mlaz hladne vode i onda mir 30 min bar... Hodam radi toga ko dam sam jahala bika... Grrrrrr
    Mislim da sam imala kontrakcije sinoc al ja to ignore pa prestalo... 
    Eee stigli krekeri do Mie.. Sad krece zabava... Ode pokupit ves i uzivat u danu... Puse

vjeverica8
    27. Svibanj 2016. 17:23

Marigmar isti problem nas muci - i ja niska, do sad kupovala 34 a sad kupila kupaći 38  i mislim da moram prijaviti strije na grudima  to mi nikako nije jasno jer su narasle cca za broj, a trbuh je za sad pošteđen iako se on pet puta vise istegnuo i narastao... Nema logike...

mare1989
    27. Svibanj 2016. 17:29

Ja isto imam problema s robom,sve me zivo steze.Sreca imam neke haljine koje trenutacno mogu nositi ali sta ce biti na ljeto tko zna. Jos brat ima vjencanje 20.7 ja nemam pojma sta da obucem i kolika cu biti. Ova trudnoca mi je puno drugacija od prijasnjih,ova mi bas sve tesko pada ustajanje,hodanje osjecam se ko tuljan 😂🐡🐳

bettyboop_st
    27. Svibanj 2016. 17:35

Dunya cestitam na curici, sve najbolje  brzo se oporavit, i uzivajte 

• Silvestrica82
    27. Svibanj 2016. 17:35

Dobar dan drage moje ljetnice...trudnice i mame...vidim ima svašta novoga...
     Iskreno nisam vas dugo čitala pa sam sad na brzinu prelistala...prvo da čestitam svim novopečenim majkama na njihovim bebicama,a vi što ste u terminu ili što ste prešli termin držite se...sad će to...
    Sad malo o sebi... 
    Uglavnom ja sam išla na Petrovu...ništa mi nisu potvrdili...kao što sam i pretpostavljala kad rodim sve ćemo vidjeti...odlezala sam tjedan dana u bolnici zbog urinarne infekcije...sad sve ok...beba bila na zadak ali danas na pregledu kaže doktorica da se okrenula za porod..ali šuška se da ću ipak morati na carski zbog svih problema koje sam imala sa papa testom... Sigurnije je za bebu ali još nije sigurno...sa 37 tjedana idem u bolnicu pa će se odlučiti što i kako...eto toliko ukratko od mene...držite se cure,a vi mamite uživajte sa svojim bebicama...uskoro vam se pridružujemo...😘P.S.moj dječak će se zvati Bartol...:-)

Abies
    27. Svibanj 2016. 17:37

Marigmar ne brini za tih 10cm nestat ce. 9mj se siris i 9mj treba tijelo da se vrati! 
    Meni je trebalo malo duze 15mj da sam na istom i nisam bila na dijeti. A jbg trudnicko sam nosila. Par stvari kupila. A 20kg i nije bas malo.
    Ugolina dodjem ja svaki cas mojima u zg tako da slobodno racunaj na setnje.
    Sanjarka induciranje...mislim u 41tt uzimaju u obzir s tim ako mogu vidjet plod vodu bolje. Ako je bistra ok, ako je mlijecna krecu, zelena hitno. E sad pl vodu vide na prst ili cm otvorenosti?! A i od 41tt je ctg svaki drugi dan il tako nesto.
    Tvoj junior lijepo te zaduzuje da imas posla s listom. Da nam prebrzo ne odes na forum beba pa zaboravis tu ekipu ;)
    Nista od cipelica, iduci tjedan je obnova asortimana. Moj je plan da mm i mali odu dok ja uzivam u dojenju.....ne znam jel i petrin takav

mare1989
    27. Svibanj 2016. 17:47

Ja sam kcer rodila 41+5 bas je mala odlucila dugo da ostane.
    Abies u pravu si svaki drugi dan ctg i pregled,cekaju da dode do 42tjedna pa tek onda induciraju,ja sam imala srecu samo je sve krenulo.

Sunshine1
    27. Svibanj 2016. 18:20

Pozdrav ljetnice!

Dunya cestitam od srca na malom prekrasnom smotuljku!

Procitala vas na brzinu,mi smo zbrisali na more za vikend i samo jedemo i spavamo. Mm me castio ruckom,a sad bi trebali do frenda na ribe! Uglavnom kako se cini se moja Tena trgnula i napokon pocela debljat i meni se trbuh zadnjih par dana doslovce udvostrucio. Srecom strija nema nigdje i nadam se da ce tako i ostat. Pridruzujem se curama 'bez garderobe'. Uspjela sam pronac u ormaru par haljina koje ce posluzit,jer sam u kuci u sirokim prastarim majcama 
    Abies hoce se kukovi smanjit kao salo ili i kosti? Jer ja sam bila negdje u 12 tt kad nisam mogla zakopcat trapke,a tada dobila mozda tek pola kg. Pozdrav iz Razanca!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.