Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PeppePula
    28. Svibanj 2016. 21:36

Dunya tvoj porod zvuci stvarno super... znam da ima i tih negativnih strana, ali bitno da je sada sve super i da se mozete maziti :) Sada si me jos vise uvjerila da uzmem i ja epi... jedino ja ne bi mogla tako opusteno cekati kuci da mi pukne vodenjak, mislim da cu ja odmah trcati u rodiliste...

Sanjarka... znaci i kod tebe se vide pomaci... nadam se da ce sto prije ono pravo...kada se probudimo i ne bude liste, znati cemo sta je :)

Bruna... tebe je stvarno izmucila trudnoca, evo ja isto trudna kao i ti a nemam skoro nikakvih problema... nadam se da to ne znaci obrnutu situaciju sa bebicom

Baby riba tepihe... pa ovo je za riknuti, ja to ne bi radila ni da nisam trudna...svaka cast ali pazi se

Crazy znaci i ti cistis apartmane, ja sam evo do neki dan zadnji i sad smo rekli da trazimo cistacice... ali ja sva napeta oko toga, kao dali ce one to znati kako treba.. trebam se naviknuti da ne mislim o tome i gotovo :)

Mare zbilja je smjesno to da ti kazu svaka cast na hrabrosti... ja bi svakako jos jedno dijete, a muz vec ima jedno... tako da bi njemu bilo 3. ali kaze da moze :)

Dobronamjerne savjete ne primam jer se iskreno bas i ne druzim sa nekim babama i zenama... dovoljno mi sta mi mama kaze, a i ona zna da pretjeruje ponekad kada mi govori cuvaj se ovog, onog a onda mi prizna da je ona 2 dana pred porod hodala po skrapama i isla u more, stari ju je vozio na surfu i slicno....

Maja?

Peppe

mare1989
    28. Svibanj 2016. 22:31

Vecer cure
    Ovdje bas neko zatisje😊
    Ja evo djecu uspavala,prvo kcer,pa sina e bome sad bi jos mene trebao neko uspavati😉😁
    Ugolina ja sam rodila kcer sa 22god,a ljudi uvijek sto ste pozurili,pa ajd kad je jedno kako se desilo drugo,sad vec pitanje jestel htjeli ili se omaklo😒,mi Smo htjeli trece al za par godina,sad kad se desilo ipak smo sretni uzivat cemo vise kad ostarimo😃
    Peppe kad dode tvoje vrijeme za porod obavezno javi kako je u lijepom Pulskom rodilistu😉

Bruna257
    28. Svibanj 2016. 22:52

Peppe bas me cijelu trudnocu nesto prati i stopu,nadam se da ce bar porod i s bebicom bit kudikamo lakse 😊 ma samo da Sofia bude ok,bit cu i ja.... A i ove svoje probleme pripisujem cinjenici da sam(mislim barem) jedina sa odstranjenom stitnjacom,pa mi ona zadaje probleme, tj cinjenica da je nemam... Ipak to nosi svoje....

Cure koje ste treci puta trudne, nemojte se obazirati na komentare... U mojoj familiji samo stric ima dvoje, i sestra i ja smo dvije, svi ostali imaju po troje djece(zato imam 15ero bratica i sestricni :D) .... A i vecina njih vec imaju po troje djece ili idu na trece.... Djeca su blagoslov, a to sto neki komentiraju, imajte za takve propuh u glavi, kroz jedno uho unutra, kroz dugo van... 😁

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    28. Svibanj 2016. 23:32

Ola cure! Ja u krevetu, bili na jednom rodendanu nismo davno dosli doma, otusirala se , složila jednu turu robe i na spavanje....

Popodne u neko doba su opet poceli bolovi, boli me na momente kao da ce mi se cijela zdjelica raspuknut. Imam osjecaj kao da se junior pokusava spustit a ne moze ne znam jel to moguce??

Na rodendanu milijun komentara kad ces kao i onih da mi je trbuh pre visoko i da necu jos 2tj! No krasno, al dobro prezivjela sam! 

E da dok smo slavljenici birali poklon u dm-a dobila i ja nenadano parfem od dragog, a srce moje dobro 💝😃

Pisali jeste, zaboravih vecinu...

Dunya dugo je bome trajao porod! Sreca pa si dobila epi inace nebi bilo to vremenski lako izgurat.... Pucanje plodne vode te probudilo ili?
    Osjecas li puno sav? Koliko si rezana?
    Epi u tvom slucaju zvuci savrseno, sve vise sam primamljena s tim da je uzmem i preskocim onaj dio zbog cega je zena u boksu do tebe toliko vristala! 
    Sta kaze tm na sve?
    Mazite se 😘

Ugolina i mene svasta nesto zivcira, posebno vec spomenuto da problemi tek krecu kad se rodi,  come on produzi dalje.... Nisam glupa al taj stav da je toliko tesko me ne zanima.

Abies koristis ti zadnje solo trenutke sa svojim malisom ha? 😍

Baby kraljica si i gotovo! 😎

Crazy samo vi uzivajte u druzenju i zajednickim aktivnostima no nemoj ipak pretjerat 😉😘

Mare tebe nek muz uspava 😉

Deedee dobro je kad spavas 💪😎

Nista vise nisam zapamtila 😂 ajte laku noc

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Svibanj 2016. 23:36

Ps. Danas je toliko neka vrucina tj sparina bar kod nas da imam osjeca da je sredina ljeta! Ugl. Cili dan kuham iznutra i mislim se tko ce rodit po ovoj sparini 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• kokolo5
    29. Svibanj 2016. 07:11

Jutro cure!
    Ooo da vruce je bilo jucer-ja otvorila sezonu kupanja 😄 malo glumila bovu među par skandinavskih penzica na plazi 😂😂😂 
    Baby hahahaha, a svaka ti cast, blago babi s tobom- ti ces odmorit kad rodis 😂
    Crazy uh, znam sta tebe sad ceka...samo selidba s trbuhom i malim ditetom je nesto sto ne zelim ponovit u skorije vrijeme...a generalke...a joj-samo laganini, upregni muza kolikogod mozes 😉
    Sanjarka jesi li i curku prenijela iza termina? Ne slusaj sta ti kazu, i ja sam na porod dosla s trbuhom pod nosom, apsolutno se nista nije spustalo...jos mi gin kaze to jutro kad sam bila na redovnom pregledu-"uf, a neces ti do Vele Gospe jos rodit"...i eto, zaj....o se covik 😂😂😂 zapamti sto sam ti rekla-you're next! 😉😆😃
    Bravo za muza, bas lipo od njega!

Mare da nisi trudna s trecim, ljudi bi komentirali, zasto ne idete na trece kad ste tako mladi...uvik netko nesto nađe za komentirat, takvi su ljudi...ti uzivaj u svojoj djecici i ne obaziri se 😘
    Abies skroz te razumjem...mene nekad uhvati griznja savjesti, da jesam li mozda mogla jos malo pricekat, on je premali, svasta nesto...pa placem ko kisna godina (a nije da mi treba neki povod zadnje vrijeme 😂) ma sto si ti rekla-uvijek ce se nac vremena za jos mazenja 😍 neka su nam zivi i zdravi!
    Ugolina, dobro ti  je Bruna napisala-za takve propuh u glavi! Svak se nađe komentirat di mu nije mjesto 😡 ja sam se naspavala otkad se mali rodio ko nikad u zivotu 😆 Bas je dobra beba od samog pocetka, zelim i tebi takvu 😉😉😉 (i sebi jos jednu, naravno 😂😂😂)
    Odoh uzivat u kavici dok moje barabe jos spavaju 😍 uzivajte u nedjelji!

mare1989
    29. Svibanj 2016. 07:23

Jutro cure
    Kod mene noc vesela,cijelu noc me zgaravica muci,nista ne pomaze.
    Mali me probudio u 6h da bi gledao crtani i sad on uziva a ja jedva gledam.
    Kokolo mene samo zivcira sto kazu svaka cast na hrabrosti,al sto ljudi sto cudi

Abies
    29. Svibanj 2016. 07:56

Jutro. Biskvit no1 se pece. Mmm. Samo narudzba je frozen....mislim da nis od toga. Jos nemam ideje.
    Jel Ugolina pisala... udas se (ok ja sam nesto starija pred oltar otisla) i uzivali god dana u braku. Onda je bio plan (moj) rodit na proljece. Ok zimska je beba. Prebrzo se ulobio :) Al bas to od svadbe do trudnoce mi sveki mozak popila. Ona jedva ostala trudna pa cim nisi prvu bracnu noc vec ona svoje doktore nabraja. Is is od mene!
    Kokolo kupanjac pao! Jeeee
    Sanjarka i Maja ajmo koja ce prije?!

Ugolina
    29. Svibanj 2016. 08:32

Abies,hehe,mozda bi mogla onog ludog snjeska iz frozena skemijat,cini mi se jednostavan,mozda od slaga..

Mare,jesi probala cuclat rennie za zgaravicu? On se smije u trudnoci.cak i rupurut al u malim dozama. Ja zbog zgaravice cijelu trudnocu spavam i lezim na lijevom boku,to mi pomogne..ako ikako drugacije legnem odmah izgorim..zato me i boli cijela lijeva strana tijela,kuk, koljena,sve,ko stara baba..

Kokolo,ljubomorna sam na tvoju ulogu bove..i ja bi rado glumila bovu... 

I mene zanima ovo sto je sanjarka pitala, dal te probudi curenje plodne vode ak se desi u snu??

kokolo5
    29. Svibanj 2016. 08:50

Ugolina

I mene zanima ovo sto je sanjarka pitala, dal te probudi curenje plodne vode ak se desi u snu??

Ovisi kako curi, nekome lagano kapi danima, nekome iscuri ko da piski u gace, a nekome napravi pljus ko vodeni balon  ova druga dva slucaja se sigurno osjete, prvi cak i dok si budna tesko skuzis, zna se zamjenit s iscjetkom.

Abies
    29. Svibanj 2016. 08:38

Snjeska sam radila za vrtic za bozic. Ak nadjem fotku stavim. Nije olaf bio al fora je ispao. Mislim da cu cvijet. Okrugla ce biti. Nemam bas snage za rezuckanje.
    Plod voda u snu.... pricala kolegica trece dijete. Probudi se, hm popiskila se, presvuce se i nastavi spavat kad ubrzo opet. I opet se presvuce i spavanac. Kad opet i serafljenje u trbuhu. Aha pa to je to. Veli da se tak glupo osjecala sto nije prepoznala jer je treci porod :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI