Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    28. Svibanj 2016. 16:15

Abies, koliko ti mali ima godina?

Abies
    28. Svibanj 2016. 16:37

Ugolina malac 4 god. 
    Bas dosli i spava mis, aaaa. Sutra nas dvoje (troje) cemo tortu radit. Ja pravit on jesti biskvit i zabadat prstice 

Savjeti....jooooj jos u trudnoci je ok. Cek da rodis 
    Jos najjace kad ih ne slusas pa se uvrijede

Bruna257
    28. Svibanj 2016. 16:45

Sanjarka stvarno vise nisam za nikud, bas mi mama veli-jos jedino do bolnice na preglede i doma.... Noge mi brzo otkazuju,nemam pojma,kao da nemam bas neku cirkulaciju u njima....  Danas sam i od ove vrucine jos dodatno iscrpljena... Jooj jooj...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Ugolina
    28. Svibanj 2016. 16:56

Abies,ovi od cetri su totalno zakon malci, kao veliki su i imaju svoje neke fore,a opet su mali.. Eto,toliko su moji u vrticu imali kad sam osla na bolovanje,a vodila sam ih od jaslica..sad me nostalgija..

mare1989
    28. Svibanj 2016. 17:10

Cure koje cekate trece dijete da li vam ljudi kad im reknete da ste po treci put trudni kazu svaka cast,bravo na hrabrosti?
    Kome god pita kao jel prvo reko nije treci put sam trudna,kazu svaka cast,bas ste hrabri i jos kad cuju da imam 27god.Pa ne idem u rat da mi treba hrabrost,kako s jednim djetetom,tako i sa dvoje i troje cu izac na kraj😊.Bitno da su zivi i zdravi.

Abies
    28. Svibanj 2016. 17:22

Ugolina ti si odgajateljica, super! U kojem dv?

Mare, neki osudjuju neki ovako neki onako. Kad imas jedno, pitaju kad ce drugo. Kad je drugo, sto ce ti trece. Pa neka, slucajno namjerno, Bozji je blagoslov. Nek su samo zdrava!

TPol
    28. Svibanj 2016. 17:46

Pozdrav svima, danas je bas vruce i suncano, mi smo isli s prijateljima u prirodu bas sam se umorila neznam jel zbog sunca ili zbog trbuha ili setanja 😬😬 nije to vise za mene hehe 

Sanjarka eto sad kad su poceli lazni sigurno ce jos malo i pravi. 👍🏻👍🏻
    Sandrich nazovi ti doktororicu, ima nas par tu na forumu s istim problemom ali da se rjesit s ishranom tako da nebrini 👍🏻
    Dunya hvala za pricu ovako sve zvuci super lako ali kao sto si rekla nije. Uzivaj sa svojom bebicom
    Bruna bas mi je zao ali nemas jos puno drzi se 
    Ugolina mene smeta kad pocnu pricat: a vidit ces sad kad dode beba kolko obaveze kolko posla , nema spavanja nema ovog nema onog... To me strasno zivcira 

Curke koje sam preskocila oprostite bas sam umorna hehe 😬😬

• crnatockica
    28. Svibanj 2016. 17:58

Dunyca..bas super da je tako sve dobro bilo.bas si me ohrabrila za epi...i ja bi isto.
    Znaci recnuli su te ipak...a i mene su oba puta...po istom mjestu...ali bude proslo...osjecat ce se to jos neko vrijeme.,kao i svaki oziljak.
    Sad fino odmaraj...uzivaj sa svojom Nikicom..

Ugolina
    28. Svibanj 2016. 21:13

Abies, segrt hlapic

Tpol,i mene isto takvi komentari izluduju,pa covjece kao da nisam svjesna da je imati dijete obaveza,ali takve izjave mi zvuce kao da mi mora bit zao sto cu dobit dijete, katastrofa, pa sebi i muzu cu rodit jer smo htjeli..mozda ce mi bit stvarno i tesko ali nikako mi nece bit zao...

Mare,trece s 27,bravo..ljudi tak reagiraju jer nisu navikli..meni se cini da danas vise djecu radi rulja iznad ili oko 30,cisto zbog situacije,posao,fax,ovo ono.. Recimo,ja sam se udavala prije tri godine s 24,muz imo 27, i to je bio opci sok jer nisam bila trudna,pa kaj se imam tak mlada udavat,i to za dugokosog muskarca covjece,zamisli tek to!! A onda su pak zabadali svi nos u to da kad cemo dijete radit jer je i to u nasem drustvu tak da odma prvu bracnu noc moras napravit dijete..Hehe, a mi tek sad odlucili nakon dve i pol godine braka,sram nas bilo!! Ljudi imaju potrebu svasta komentirat i petljat se gdje ne treba

Deedee01
    28. Svibanj 2016. 21:32

Curke čitam vas svaku večer ali nemam snage ništa napisati.odmah zaspim, i samo spavam i spavam!!

Čestitke svim mamama koje su rodile! 
     Fascinantno je kako možemo čekati 8 mj, ali zadnja 2-3 tjedna tako sporo prolaze 

Šaljem vam puno pozdrava i raspišem se čim se probudim.😂😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.