Ja sam hlace kupila broj ili dva vece i vratila se u stare. Cak su mi i velike bile. Al ja nisam imala porod i trudove nego cr...pa je zdjelica ostala bez traume poroda.
A sve te masne naslage su tu zbog dojenja. Jer dojenje kao i trudnoca crpi majcino tijelo. Zato muski nemaju muke s celulitom.
Sunshine ja bi tamo k tebi. Uzivaj!
Abies,dogovoreno!!
Kad citam vase probleme s odjecom tocno mi dode i drago svo ono moje povracanje kada sam izgubila pet kg,a dobila deset,tak da sam pet u plusu kad se sve oduzme i zbroji..do prije dva tj.i onda zadnjih dva tjedna dobim dve kg,posizila sam,al vele mi u bolnici da mi se to valjda voda nakuplja.. Salim se,naravno,da mi je drago sto sam povracala, ufff,kad se samo sjetim tog uzaaasaaa... Al sto mi vrijedi sto sam tako malo dobila kad sad imam 102kg i onda mi vi s konf.br.36 kazete da se osjecate ko slonice, hihihihi
A ugolina to je tak, bilo kakav skok od dva konfekcijska broja na bilo kojim veličinama se čini puno u tako kratkom vremenu, pogotovo nama prvorotkinjama koje ne znamo šta očekivati 😀
Dunya cestitaaaaam i zelim vam objema sve najljepseeee 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sve cure koje imate iste probleme kao i ja, suosjecam s vama 😔 i nadam se da cemo se i nakon poroda bodriti u gubljenju tih masnih naslagica 😘
Ali evo, ja kupila jednu trudnicku haljinicu i jednu majcu. Sad sam malo smirenija da ipak necu cijeli tjedan okolo hodati u tajicama, sad cu cijeli tjedan hodati okolo u toj jedinoj haljinici 😂😂
Ugolina, znala sam ja sta me ceka kad ni jednom jedinom nisam povracala a za trudnocu saznala 2 tjedna prije Bozica, pa jos za vrijeme Bozica bila 2 tjedna na dopustu s punim kutijama keksa i puuuno hrane tako da sam vec iz prvog tromjesecja izasla s mislim da +4/5kg. Ali jedno je kad ja u glavi zamislim, ma sta je to +10/15kg, pa to je normalno dobiti u trudnoci, a drugo je kad ne stanem vise ni u jednu stvar iz ormara kojeg sam obnovila 2 mjeseca prije trudnoce i to mi konacno dode iz guzice u mozak 😁😁😂😂
Ali, nadam se da ce stvarno sve otici nakon poroda, najkasnije kad pocne trcati a ja za njim 😉😍
Pozdrav svima i dunYa Cestitam 🍼🍼🍼
Kad ste vec kod robe moram se nadovezat 😀😀 ja isto neznam sta da nosim ali najbolje su mi ove uske haljine koje i nisu trudnicke, samo navucem i nabacim jaknu ili neki prsluk i dobro, jer hlace me stezu iako su trudnicke, mada sam morala kupit vec kad sam bila u 4mj trudnuce nekako sam dobila vise kila na pocetku😀😀
A nadam se da cu stat u moju garderobu prije trudnoce jer stvarno bilo steta da se svega toga moram rijesit hehe
Kod mene su jos gosti pa nisam previse u toku 😆😆😆
Vecer ljetnice 😘
Vidim kg i odjeca su na tapeti 😂 sto da vam kazem, sto god da obukla osjecam se ko slonica... Nogice vise manje takve su genetski, al ono sto mi je inace boljka gornji dio tijela aaaaaa izgledam kao balun i u nicemu ne izgledam lipo.... Pitaj Boga što ce od toga svega bit posli poroda, sve me strah iako stvarno nisam dobila puno kg tek sam 6-7 u prirastu.... Al koza? Vec mogu zamislit to sve.....
No dobro treba valjda vremena da se donekle stvari vrate na svoje pa cemo kupovat novu garderobu u broju 34-36 i bit prekokrasne 😂
Vjeverice strije stigle? 😕 bolje tu nego na trbuhu vjeruj mi 😗
Ja danas vidila jednu debelu crvenu crtu preko trbuha i bila uvjerena da je strija, dusa me zabolila.. Nije strija nestala je posli 😂
Sunshine oooo red spavanja red hranjenja.... Lajkam! 😊 bravo za Tenu 😘
Silvestrica drago mi je da si se javila i da je sve pod kontrolom 😘 javi nam se cesce
Tpol samo ti uzivaj s gostima lako nas posli pohvatas 😘
Idem spavat, danas mi je uzasno bolan dan.... Izgleda da se i moje tijelo pocelo spremat nadam se da ce sutra bit lakse jer ovo danas nije bilo nimalo zabavno
Ln ljetnice 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mene su spasile tajice iz c&a, prodaju onak po dvoje za stotku.. Citavu trudnocu ih furam jer stvarno ne stezu jako oko struka.. Nisu trudnicke jer naime na odjelu za trudnice su sve neke minijaturne,niti ruka mi ne stane u nogavicu,a kamoli ovaj balvan od noge na zimu sam furala po dvoje odjednom.. Gore neka tunika i dobro.. Jedino sad na kraju trudnoce mi zele otklizat prek trbuha dolje,al ne smeta mi jos to malo ih natezat
Sortiraj odgovore
Najstariji