Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    27. Svibanj 2016. 13:34

Vidim svi neki bolovi i teži dani kod terminuša, baš mi je žao.. 
    Ja moram priznati da uživam malo na Krku, svaki dan prošećem uz more i mami me da se bacim u njega malo... Da nemam podstanara kupala bih se, ovako mislim da je još malo hladno za ovo stanje  glavno da se on brcka na dobroj temperaturi  nemam ništa posebno za prijaviti jer imam super malog koji me uopće ne udara jako niti na nezgodnim mjestima..  ako tako bude do kraja bit će super! Sutra se vraćam svom mužu, jedva čekam  napravila sam par dobrih fotki, što sama, što me brat malo slikao pa sam sretna što ću imati te lijepe uspomene 

miska
    27. Svibanj 2016. 13:36

MalaKoza i Dunya cestitam na dolasku vasih curica. Dobrodosle Emily i Nika! 
    Samo da znate da sam ljubomorna na sve vas koje ste rodile! Moja nervoza je sve veca a dani sporiiiii! 

Torte sam ipak pustila i za mma, srecom nije bas od slatkog pa je uzeo polovicu cokoladne a sve ostalo sam ja. A pojavio se na vratima s velikim buketom, ja sva sretna, kad ono to on dobio na tom nekom predavanju koje je drzao pa kao sto ce kupovat jos jednog pa je meni ovog prosljedio/uvalio! 🙈🙈🙈
    E da mu nije bilo lani one Toskane ma bi me cuo! Rekla sam da zelim sandale za poklon, sad cu izabrat najskuplje na koje naletim!

Ja jadna stalno u nekom pospremanju, preslagivanju, reorganiziranju a stan u sve vecem neredu. 

Sad si idem presadit fuksije u nove vaze i onda suncenje ovih sirastih nogu! 

MomM.94
    27. Svibanj 2016. 13:42

Dunya cestitamm... Nika dobrodosla...

Javi dojmove i kak je proslo kad stignes..

Ove lipanjske bebe se bas zure nekam...

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Ugolina
    27. Svibanj 2016. 13:49

Miska,bas si me nasmijala s tim svojim muzem  a ti se ponadala kak se covjek sjetio te iznenadit...

Lunale
    27. Svibanj 2016. 13:50

Dunya, predivne vijesti!!! Cestitke od  !!!! 

PeppePula
    27. Svibanj 2016. 14:06

Dunya cestitke na Niki Mala koza tebi sam samo preko Fb cestitala, pa evo i ovdje... cestitke na bebici mazite se, pazite, volite... i sto prije se oporavite od poroda...

Znaci Maja jos nije rodila? Sanjarka biti ce da decki cekaju svoj red... gentlemeni... prvo cure puste :)

Peppe

Ugolina
    27. Svibanj 2016. 14:19

Cure,moj trudnicki mozak se necega uspio sjetiti-pa doc ce beba kroz koji dan  i trebat ce pedijatra!! Ajme meni!! Jel treba pedijatra pronac ranije ili koja je procedura? I sto s patronaznom, dal se i tamo treba najaviti prije,kao samo sto nisam rodila..  Guglala sam brojeve neke jer na informacijama nemaju,ali nis ne uspijevam pronaci,ima li netko broj od patronaze ili kojeg pedijatra u domu zdravlja siget u novom zg?? Dobro da sam se ikada sjetila 

Marigmar
    27. Svibanj 2016. 14:22

Čestitam mamicama, dobro došle curice 💕 Bas sam htjela reci da dečki Ko dečki drže se mamica i ne puštaju 😂 Nekak imam osjećaj da ću ja isto tako muku mučiti sa svojim i to u kolovozu koji je i ovak i onak naporan mjesec u Zagrebu 😜 
    Ja opet obavila shoping, bolje da nikuda ne idem, mislim si sve mi to treba i hoću si do mora sve obaviti no ovaj minus na računu me ubija 😱
    Inače slijedeći tjedan ću otići svojoj doktorici, to je ona kaj me naručila za 6 tjedana 😁, da me pregleda malo, sve je ok ali za svaki slučaj posto se spremam na more nek baci pogled malo 😜
    Sve u svemu terminuse pokrenite se jer ove Lipanjske žene rasturaju 💪🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.