Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    24. Svibanj 2016. 13:42

Sanjarka super izgledas,jedna jako zgodna i fit trudnica😊😘
    Krevetic je prekrasan😍
    Nemoj se bojat nicega samo razmisljaj pozitivno i kako ces ubrzo upoznati svog malog princa😍👄

Sanjarka88
    24. Svibanj 2016. 13:50

Abies neznam sta tko ima bit ponosan ili ne, ali sto manja to bolja beba ako se mene i moje zdjelice pita 😂😂 to posli uopce nije vazno tko se koliki rodio svaki razvoj je individualan 😉

Mare eh sve znam al eto, trta hvata 😏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    24. Svibanj 2016. 13:58

Sanjarka mene je takoder strah kao da prvi put radam a ne treci😁.
    Razmisljam da li cu sve stici pripremiti,kupiti i itd. Sreca mm je tu da me smiri😊

CrazyPuppet
    24. Svibanj 2016. 14:01

Ooo super pregledi, sve to ide kako treba. Sanjarka znam da ti se to cini veliko radi zdjelice ali bolje da nije niske porođajne težine. Krevetić i buša su ♡ 
    Dunya mi cemo tek za dva mj proslavit 2. rođendan, taman pred termin da radim tortu ;-). Mali od Kokolo je slavljenik danas ;-)
    Eto jedino ja se pojavila u firmi, mene izgleda jedino da zavežu nebi išla radit. Još sam iza posla otišla u Bauhaus i nakupovala drvene građe i svega za ogradu, ljudi su me gledali s upitnikom iznad glave, kako ja fino guram letve i grede u kolicima s ovolikim trbuhom. A što ću kad sam si sve nacrtala pa znam mjere i što mi sve treba... nije mi nadimak slucajan ;-)
    Bebačica drži se, i tebe će izgleda lažnjaci malo ranije potjerat u boks... 
    Cure divim vam se na ovim maratonskim čekanjima u ambulanti... ja to svodim na minimum, rađe platim i odem privatno, jer nemam vremena, a živaca još manje... svi me znaju kao prilicno nestrpljivu osobu ;-)

Bruna257
    24. Svibanj 2016. 14:15

Sanjarka krevetic je predivan i spreman za Petra, a i ti si mi totalno zgodna trudnica... I da te utjesim,nisi jedina koju hvata strah.. I mene isto, ali sam si danas procitala skriptu koju mi je crazy poslala(HVALA OGROMNA JOS JEDNOM NA SKRIPTI I SVEDSKIM PELENAMA :) ❤️), pa malo koristim to sto sam procitala, mantram ja sebi,duboko disem i to... Mozda se oslobodim stresa i poboljsam ogtt :D haha i nije Petar tako velika beba,vidjet ces i kod tebe ce biti ekspresno 😁😍

Crazy bome si dobra sa tim kupovinama, grede, letve... Svaka ti cast 😊😁💪 hehe mozda si morala biti musko 😉😉 salim se 😝😁

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Marigmar
    24. Svibanj 2016. 14:19

Sanjarka nisam stručnjak ali 2900 nije velika beba, ne znam u zadnje vrijeme oko mene sve po 4kg pa mi tvojih 3kg se čini taman 😊 Inače krevetić je prekrasan, ja još tražim ne mogu se odlučiti, trebala dobiti od sestrične ali mi javila prošli tjedan da je trudna 😜 
    Čini mi se da vi sve imate busice kao ja a ja tek 29tt, bome ili moj ne bude vise toliko rastao sto čisto sumnjam ili ću ja trebati tačke da ga vozim ispred sebe 😂
    crazy zakon si, i ja bi trebala do Bauhausa po neke boje i to, nego kaj pa nismo mi žene nesposobne 💪🏼💪🏼💪🏼
    Joj ove bebice sto malo po malo dolaze stvaraju mi nestrpljivost, di je meni kolovoz...

Abies
    24. Svibanj 2016. 14:24

Dok ja ispisem sanjarka slike stavi. Ma fit zena.
    A ova terminusa dilema. Ma nema je. Nek je beba razvijena, a strah sto duze odgadjam to veci. Bolje odmah dok nit ne shvacam sto se dogadja. Kao Cro, ode zena na pregled i puf postane mama.

crna123
    24. Svibanj 2016. 14:28

Bilo je bas ljepo kad smo se mi druzili na proljetnicama, bas mi fali :( Ne mozes bit spreman na to, pripremas se disat ovako cu onako cu, a kad dodes tamo sve pada u vodu

sarlina
    24. Svibanj 2016. 14:37

Ola komadi...
    Zatisje ha? Bit ce netko do navecer hihi...
    Meni se zet rodio hhhh...prijateljica rodila oko podneva, 3660 i 51 Karla...ajme kako je presladak...
    Sanjarka...pi ci ka to  - si i ti i krevetic...neam komentara...super..
    Pregledi danas super idu, ostalima sretno koji idu...
    Odradila ja kavu, mjesecnu kupnju u fridz i oko njega, ves opran i van na susenje, naajelaaa se i sad cu odmarati noge ( to je sad naziv za lezanje hihi)...

CrazyPuppet
    24. Svibanj 2016. 14:38

Bruna haha, i ja sam to puno puta pomislila ;-) ma ja sam tatina kći, al ne princeza nego sidekick :-) udarena sam na tehnički, matematiku i fiziku, al zato jedva popamtim što se piše ovdje na forumu. Drago mi je da ti koristi skripta ;-) i ja ću uskoro mantrat otvaranje ;-) 
    Marigmar u pravu si, nismo mi žene nesposobne, svaka od nas moze radit što god ju ispunjava...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.