Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    24. Svibanj 2016. 10:43

Zumbul ooo i ti se požurila... Jesi sigurna za čep? meni je u prvoj T isto bilo nešto malo i ja mislila čep, ali tek kad je krenulo (10dana nakon toga), onda je to stvarno ispalo van... U svakom slučaju sretno! 
    Mare evo bravo, ovakav sam ti ja pregled lijepo jučer zaželila 

Aurelija, samo ti pakiraj, i ja ću uskoro, neka to riješiš pa si mirna. 

vjeverica8
    24. Svibanj 2016. 10:49

Neki su se rođendani spominjali, ali već sam zaboravila kome  neki se prepoznaju oni na koje se odnosi (skupa s malenom dječicom): sretan rođendan 
    Crazy zaboravila sam čestitati za stan. Baš mi je jako drago!  prehlada iš iš ća!! 
    Ja na putu za Krk. Idem malo do svojih i ostajem nekoliko dana  već uzicala brata da se pripremi za photoshooting  Baby čekam te dolje 
    Sretno svima na pregledima!! 
    Jedva čekam još koju bebu, npr Majinu! 

mare1989
    24. Svibanj 2016. 10:49

Hvala Iva i Crazy,odma jutro ljepse zapocelo kad je sve kako treba😃🍵

crna123
    24. Svibanj 2016. 10:52

Abis na sv. duhu imas svoju spavacicu na porodu, ja sam zamisljla da cu bit krvava do glave a ono nis par kaplica jer si u radaoni kad lezis prakticki gola spavacica dignuta i pokrivena plahtom jer te malo malo gledaju dole.

Abies
    24. Svibanj 2016. 11:04

Hvala Crna. Svaka informacija dobro dodje. Lani zena rodila u njihovoj. Pitat cu pa kako bude. Imam u pripremi svoju. 
    Mare super da je dolje cista situacija. Nek ostane tako!
    Baby ostala ti u prizemlju jucer. Uzivaj jos u bolovima 
    Vjeverice uzivaj i mahni nam putem!

mare1989
    24. Svibanj 2016. 11:12

Zna li netko da li u Puli daju spavacice ili treba ponijet svoje?Rodila sam prije 3god mozda se sta promjenilo

Mama3put
    24. Svibanj 2016. 11:40

Cro cestitam  zelim ti brz oporavak

Kome danas roda stize? 

PeppePula
    24. Svibanj 2016. 11:41

Jutro trudnice...

kao prvo cestitke Starim i Cro na bebicama :) Starim vi se vec mazite, a Cro tebi zelim sto brzi oporavak i da prodju bolovi...

Miska, Zabica, TPol, Crazy... tko je jos stavljao buse... super ste :) Nemojte se brinuti oko velicine, glavno da su bebe super...

Zumbul... o i ti bi preko reda :) neznam sad kako to ide, ali ako ti je ispao sluzni cep valjda bi to bilo to?

Mare... super za odlican pregled, koliko znam i cujem, u Puli se dobiju spavacice, ali ja cu za svaki slucaj uzeti jos 1 ili 2 svoje jer neznam koliko cu krvariti, a ako bude guzva ne bi htjela ostati u prljavom.. jos i ljeto pa znojenje...

Aurelija ja sam mislila poceti sredinom 6....ako se nesto ne promijeni do tada... ali ako ti je skracen cervix, onda mozes i vec sada lagano...

Gdje nam je Maja... ima kakvih vijesti od nje?

Peppe

leptirica12
    24. Svibanj 2016. 11:45

Svaki put kad udem dvije rodile i to brzinom svjetlosti 
    Cro i Starim cestitam na bebicama, zelim vam brz oporavak, mazite se i uzivajte 
    Prijavljujem pregled danas, idem se pokusati izdepilirati  pa se javim sa stanjem sa kilama 
    Sretno svima na pregledima
    Sutra ocekujem opet bebu ili dvije 
    I sretan rodendan svima koji slave, jucer, danas, sutra 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.