Zumbul ooo i ti se požurila... Jesi sigurna za čep? meni je u prvoj T isto bilo nešto malo i ja mislila čep, ali tek kad je krenulo (10dana nakon toga), onda je to stvarno ispalo van... U svakom slučaju sretno!
Mare evo bravo, ovakav sam ti ja pregled lijepo jučer zaželila
Aurelija, samo ti pakiraj, i ja ću uskoro, neka to riješiš pa si mirna.
Neki su se rođendani spominjali, ali već sam zaboravila kome neki se prepoznaju oni na koje se odnosi (skupa s malenom dječicom): sretan rođendan
Crazy zaboravila sam čestitati za stan. Baš mi je jako drago! prehlada iš iš ća!!
Ja na putu za Krk. Idem malo do svojih i ostajem nekoliko dana već uzicala brata da se pripremi za photoshooting
Baby čekam te dolje
Sretno svima na pregledima!!
Jedva čekam još koju bebu, npr Majinu!
Hvala Iva i Crazy,odma jutro ljepse zapocelo kad je sve kako treba😃🍵
Abis na sv. duhu imas svoju spavacicu na porodu, ja sam zamisljla da cu bit krvava do glave a ono nis par kaplica jer si u radaoni kad lezis prakticki gola spavacica dignuta i pokrivena plahtom jer te malo malo gledaju dole.
Hvala Crna. Svaka informacija dobro dodje. Lani zena rodila u njihovoj. Pitat cu pa kako bude. Imam u pripremi svoju.
Mare super da je dolje cista situacija. Nek ostane tako!
Baby ostala ti u prizemlju jucer. Uzivaj jos u bolovima
Vjeverice uzivaj i mahni nam putem!
Zna li netko da li u Puli daju spavacice ili treba ponijet svoje?Rodila sam prije 3god mozda se sta promjenilo
Jutro trudnice...
kao prvo cestitke Starim i Cro na bebicama :) Starim vi se vec mazite, a Cro tebi zelim sto brzi oporavak i da prodju bolovi...
Miska, Zabica, TPol, Crazy... tko je jos stavljao buse... super ste :) Nemojte se brinuti oko velicine, glavno da su bebe super...
Zumbul... o i ti bi preko reda :) neznam sad kako to ide, ali ako ti je ispao sluzni cep valjda bi to bilo to?
Mare... super za odlican pregled, koliko znam i cujem, u Puli se dobiju spavacice, ali ja cu za svaki slucaj uzeti jos 1 ili 2 svoje jer neznam koliko cu krvariti, a ako bude guzva ne bi htjela ostati u prljavom.. jos i ljeto pa znojenje...
Aurelija ja sam mislila poceti sredinom 6....ako se nesto ne promijeni do tada... ali ako ti je skracen cervix, onda mozes i vec sada lagano...
Gdje nam je Maja... ima kakvih vijesti od nje?
Peppe
Svaki put kad udem dvije rodile i to brzinom svjetlosti
Cro i Starim cestitam na bebicama, zelim vam brz oporavak, mazite se i uzivajte
Prijavljujem pregled danas, idem se pokusati izdepilirati pa se javim sa stanjem sa kilama
Sretno svima na pregledima
Sutra ocekujem opet bebu ili dvije
I sretan rodendan svima koji slave, jucer, danas, sutra
Sortiraj odgovore
Najstariji