Peppe ja sam prije 3god rodila u Puli davali su svaku vecer cistu spavacicu,a ujutro bi doljnu plahtu mijenjali.Ne znam da li se sta promjenilo
Cro cestitam na rodenju malene princeze 👶💝
Tko nam je danas na redu? 😝😝
I sretno danas na pregledima! Cure koje ste obavile vec preglede 👌 vidim da su svi dobro prosli 👏💪
Kod mene nista novo, osim sta sam se napatila s laznjacima 😭 pocelo u nedjelju popodne svakih 40 pa 30 min i onda prestali. Predvecer sam peglala i pocelo opet 😠😣 i sjetim se da je netko tu pisao, ako u trudu mozes peglati ne trebas jos u bolnicu hah😜 ali sve nesto nepravilno, u noci su bili na nekih 20 min i onda sam zaspala. U pon otisao mm na posao i evo opet, vec sam luda bila, spremila sam se pod tus i da idem put rodilista i prestali i oni. Sad vec dva dana kao da nista nije bilo 😂
Odlucila sam da cu si pustiti mira, kad krene krene. Vise ni nikome ne govorim da me boli jer me nerviraju s konstantnim ispitivanjem 😰
Evo mene s pregleda. Preko 2h sam cekala 😠
Ugl. Ctg dobar!
Sto se pregleda tice nista posebno nova za prijavit. Ja otvorena 2cm, junior kazu ima sad oko 2900g vec tako da izgleda da to nece bit toliko mala beba kako se mislilo, jadna moja zdjelica 😭.
Jos jedan pregled kod mog ginica sljedeći tjedan, i onda krecem u rodiliste na plodnu vodu.
Posto je on u trudnickoj ostavio samo datum poroda po zadnjoj m (4.6) do tog datuma me nece slat i rodiliste, u biti 3.6 prvi put idem tamo ako ne rodim a nadam se da do tada ipak hoću
Eto umorilo me čekanje lezim na kaucu i ne mice mi se 😏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pregledi:
Uto: Sanjarka, Dunya, Mare, Teja,Tpol,Zumbul, Crnatockica,Leptirica
Sri: Abies, Sarlina, Sunshine
Pet: Bebacica
Ned: Bruna
Ej curke!
Prvo pusa velika za nasu Maju i mamu Cro!! Super za dobar porod i samo neka se tako nastavi!!
Baby je jos u komadu, vidim. Neka. Ona ima jos vremena. Za razliku od zivaca.
Zumbul je isto blizu, vidjet cemo do navecer sta ce biti.
Di je Mala koza? Ona se ne javlja, bit ce da je sve ok.
Sad dalje neka idu te bebe po redu. Ja bih voljela svoju kcer upoznati konacno!!
Na pregledu nam rekla dr da je sve dobro, plodne vode ima dovoljno. Ona je procijenjena na 3300-3400 "blize 3400". Dakle, velika cura koja moze van.
Sad ce ona za vikend. Koliko me rovari dns, ne bih se cudila da si sama pronade put.
Kontrola za 7 dana ako se ne porodim prije. Tad ce raditi i ctg i vaginalni pregles pa cemo vidjet kakva je situacija. Ali se s tim uopce ne zamaram. Dapace, zivim u uvjerenju da sam se pocela otvarati i tako mi je lakse. Nego da mi kazu da sam cement. A ona buldozer mali!!
Etogac cure!! Uzivajte!!
Sretan rodendan malom djecaku, u pitanju je sin od Crazy, ako se ne varam?
Abies bogme rodila se cura kapitalac, treba to izbacit iz sebe svaka cast mami! 💪
Bebacica samo opusteno, bit ce kad bude 😘
Sarlina ima li novosti od frendice? Drzimo figeeeeee 😊
Zumbul veselo kod tebe 😉 sretnooooo!
Baby nista znaci ha? Drugi put onda ides na treci kat 😎
Sunshine vrijednice! 😘
Aurelija spremi ti lipo sve pa nek si mirna 😉
Crazy sto svi bolesni u firmi?
Crnatockica pijes magnezij? Javi nam se s pregleda 😘
Marigmar hocu hoću, obecajem 😃
Zabice a nasmija me taj tvoj muz haha 😂😂 sretno u dijabetologa!
Mare super za gljivice! 💪 i moras i ti pocet dobivat na kilazi malo sto ces 😃 super da je curka dobroooo ❤
Vjeverice ides ti na uživanje ha? Tako i treba 😘💪🌞🍦
Dunya nek je sve u redu! I cim prije ti upoznala svoju djevojcicu! ❤
Duzna sam sliku krevetica
Kao i zadnje trudnicke slike vase terminuse koja broji jos sitnooooo.
U svakom slucaju ovo je bilo jedno zanimljivo putovanje i nemam se sto pozalit izuzev prvov tromjesečja, no necemo o losem.
Terminusa je sad u dilemi izmedu zelje da cim prije upozna sina do želje da odgodi koji dan zbog straha od poroda 😝
Frendica - O da bas kapitalac. Jucer popodne se cule kako smo u komadu i nis od poroda skoro; i nocas rodi.
Starim jesi ti prizvala rodu.... mija valjda krepava od smijeha. Nikako da doleti. Prije ce izletit tu dolje sa stikera.
Sanjarka deblja se Petar. Sram ga bilo. Neke ponosne na velike bebe, a nas dvije bi sto manje. Ionako do god dana se izjednace i velike i male.
Hm bas MalaKoza utihnula.... da nije kozlicica ugledala svijetlo dana? Ili pegla naveliko. Reci nam bar meee da znamo da nas citas :)
Sortiraj odgovore
Najstariji