Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    19. Svibanj 2016. 16:26

Bruna nadam se da te neće zezat zbog šećera...meni bio 5.1. al čula sam da sve zavisi od ginekologa...
    Babygirl jebemu štitnjaču...a meni napokon u normali u zadnjih 6 godina i trebam vadit krv tek 3-4 tjedna iza poroda...bar nešto...
    Raste lista bebica...predivno...

baby♡girl
    19. Svibanj 2016. 16:27

Miska jesam. Zbog prvog tsh koji je bio 4. Ali sad lagana masnoca u krvi i sve me strah da cu doci u pon na pregled i da ce opet pitaj boga sta izmisliti i luda sam da rade od mene bolesnu osobu 😠

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    19. Svibanj 2016. 16:29

Miska nisam ni znala sta je lipican dok nisam sad to vidjela. Nikad mi to nije pisalo. Nikad na niti jednom nalazu.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    19. Svibanj 2016. 16:30

Lipemican a ne lipican. Eto vidis. Nikad ni cula za takve izraze. Sad su oni meni nasli masnocu. Wtf?

Bruna257
    19. Svibanj 2016. 16:41

Curke koje kontrolirate stitnu, ovisi koja vam je ref vrijednost(razlikuje se od lab do lab) ali meni receno da u t mora tsh biti izmedu 1 i 2... A za mene koja sam baz nje ispod 1( oko 0.5), na zadnjem nalazu 0,588)...

Nadam se da secer nece komplicirat, nit ja dobivam previse na kilazi a i beba je po mjerama i tezini unutar okvira prema tjednima.... Ova mutava bude sigurno izmisljala nesto,al brijem da ovaj moj u bolnici bude sasvim ok... Nista, ionako pijem puuuno tekucine, pa cu to sad jos povecat... Da pocnem sa brusnicom ili koprivom? Jos da nema tog streptokoka,ajde.... Stalno neka s*anja....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

baby♡girl
    19. Svibanj 2016. 16:48

Bruna prvi put u zivotu sad kad sam kontrolirala tsh bio je 4. Inace je okej ali ne i za trudnicu. Sad je 2,100 i to mi se cini ok. Ali ta masnoca wtf? Ono zivota mi necu vise otici na niti jednu kontrolu i porodit cu se doma umjesto Betty. 
    Nije mi tesko nista za moje zdravlje, uvijek redovno pijem lijekove kad su potrebni, kontroliram se, sve radim po ps-u sto bi se reklo, ali ako mi zbog bilo cega spomenu indukciju (a u Vinogradskoj vole inducirati nazalost) poludit cu. Vec sam pisala, prosla sam to u prenesenoj trudnoci, a oni na kraju procijenili da je za 39tj odgovarala curka kad se rodila. I ne zelim opet takvu patnju prolaziti zato sto imam masnocu u krvi sa svojih 24 godine sto nikad na niti jednom nalazu nije pisalo i sad kad ja trebam roditi za 30 dana sad oni meni nalaze masnoce 😠😠😠😠😠😠😠😠😠
    Sorry cure, nemam kome nabrajat svoje ljutnje sad trenutno i strah me i jbg moram tu spamat. Proci ce me 😉

Bruna257
    19. Svibanj 2016. 17:01

Baby samo ti daj, da ne ispadne da stalno ja nesto kukam i ljutim se :D samo nemoj da ti dr opce prakse ili bilo tko osim endokrinologa cita i tumaci nalaz... Mene tako endokrinologica(specijalista za dijabetes) debelo zajeb, tvrdila da imam problem sa srcem a ne stitnom i 3 god pila ormidole koji nisu pomagali... Otisla u zg i u god i pol sve rijesili, odstranili stitnu i ja ko nova... Inace sa stitnom kontrole od 13.godine(nasljedno)...

Mishka mi smo isto skoro pa svi 25.u mj rodeni :D ja 25.7., sestra 25.9. a mm 25.10.... Nebi se zalila da malecka bude 25.6. :D to bi bilo cca 2tj prije termina ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.