Bruna nadam se da te neće zezat zbog šećera...meni bio 5.1. al čula sam da sve zavisi od ginekologa...
Babygirl jebemu štitnjaču...a meni napokon u normali u zadnjih 6 godina i trebam vadit krv tek 3-4 tjedna iza poroda...bar nešto...
Raste lista bebica...predivno...
Miska jesam. Zbog prvog tsh koji je bio 4. Ali sad lagana masnoca u krvi i sve me strah da cu doci u pon na pregled i da ce opet pitaj boga sta izmisliti i luda sam da rade od mene bolesnu osobu 😠
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Miska nisam ni znala sta je lipican dok nisam sad to vidjela. Nikad mi to nije pisalo. Nikad na niti jednom nalazu.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Lipemican a ne lipican. Eto vidis. Nikad ni cula za takve izraze. Sad su oni meni nasli masnocu. Wtf?
Curke koje kontrolirate stitnu, ovisi koja vam je ref vrijednost(razlikuje se od lab do lab) ali meni receno da u t mora tsh biti izmedu 1 i 2... A za mene koja sam baz nje ispod 1( oko 0.5), na zadnjem nalazu 0,588)...
Nadam se da secer nece komplicirat, nit ja dobivam previse na kilazi a i beba je po mjerama i tezini unutar okvira prema tjednima.... Ova mutava bude sigurno izmisljala nesto,al brijem da ovaj moj u bolnici bude sasvim ok... Nista, ionako pijem puuuno tekucine, pa cu to sad jos povecat... Da pocnem sa brusnicom ili koprivom? Jos da nema tog streptokoka,ajde.... Stalno neka s*anja....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna prvi put u zivotu sad kad sam kontrolirala tsh bio je 4. Inace je okej ali ne i za trudnicu. Sad je 2,100 i to mi se cini ok. Ali ta masnoca wtf? Ono zivota mi necu vise otici na niti jednu kontrolu i porodit cu se doma umjesto Betty.
Nije mi tesko nista za moje zdravlje, uvijek redovno pijem lijekove kad su potrebni, kontroliram se, sve radim po ps-u sto bi se reklo, ali ako mi zbog bilo cega spomenu indukciju (a u Vinogradskoj vole inducirati nazalost) poludit cu. Vec sam pisala, prosla sam to u prenesenoj trudnoci, a oni na kraju procijenili da je za 39tj odgovarala curka kad se rodila. I ne zelim opet takvu patnju prolaziti zato sto imam masnocu u krvi sa svojih 24 godine sto nikad na niti jednom nalazu nije pisalo i sad kad ja trebam roditi za 30 dana sad oni meni nalaze masnoce 😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Sorry cure, nemam kome nabrajat svoje ljutnje sad trenutno i strah me i jbg moram tu spamat. Proci ce me 😉
Baby samo ti daj, da ne ispadne da stalno ja nesto kukam i ljutim se :D samo nemoj da ti dr opce prakse ili bilo tko osim endokrinologa cita i tumaci nalaz... Mene tako endokrinologica(specijalista za dijabetes) debelo zajeb, tvrdila da imam problem sa srcem a ne stitnom i 3 god pila ormidole koji nisu pomagali... Otisla u zg i u god i pol sve rijesili, odstranili stitnu i ja ko nova... Inace sa stitnom kontrole od 13.godine(nasljedno)...
Mishka mi smo isto skoro pa svi 25.u mj rodeni :D ja 25.7., sestra 25.9. a mm 25.10.... Nebi se zalila da malecka bude 25.6. :D to bi bilo cca 2tj prije termina ;)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji