Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    19. Svibanj 2016. 17:28

Sarlina ja sam zavrsila s vaginaletama i abs su bile neugodne, imala sam i neko peckanje a nadam se da su ubili te bakterije koje su bile, jer meni je prepisao samo na osnovu mog opisa bez brisa, jer sam kupila samo canasten al rekao je da niej dovoljno da ce mi se sigurno vratit i bolje zato i vaginale te da je to sve jako cesto u trudnoci

Mala koza bas sam se ismijala ovo za gimekologa, i bas bez veze kako je ta doktorica sve promasila ccc

Sanjarka da sad kad krene lijepo vrijeme svi ce utec sa foruma hehe 

Bruna i baby girl nedajte se , bit ce to ok. Baby girl pa kolka ti je masnoca? Puno preko?

Ja sam danas bila kod doktora na razgovoru u vezi secera i bila sam tamo skoro dva sata, prvo mi je rekla da cak i kad je secer na granici (nakon sat i nakon dva) da to nije dobro i rekla koje komlikacije mogu doc (sva sreca da sam sve to vec procitala na internetu inace bi tamo pocela jos plakat hehe ) al dobro bit ce sve to ok nisam ni orva ni zadnja sa secerom

I onda sma dobila aparat za mjerenje secera, 4 puta mjerit objasnila mi sestra kako i sta i onda sam imala jos razgovor sa savjetnicom za prehranu koja mi je sve detaljno objasnila sta jest kako i koliko i na kraju ako to ne pomogne moram na inzulin,  mada kaze da ne smijem bit gladna i da nebi trebala izgubit na Tezini. Dijeta treba bit bas stroga , znaci ako danas pojedem red crne cokolade nema sljedeca dva tri dana, ili ako sam pila 250ml mlijeka ne mogu i jogurt i obrnuto. 
    I tako da u utorak sam opet tamo gdje ce obavit ultrazvuk da izmjere bebu i opet razgovor da vidi u kakvom je stanju secer jer to sve moram pisat i secer i sto Jedem. 
    I da bome idem na bolovanje jer kako da se bockam i oazim sta jedem na poslu?

eto oprostite na poduzoj citabi to bi bilo od mene danas 
    😬😬

Cro262
    19. Svibanj 2016. 17:53

Malakoza, slobodno ti reci da se žuriš opet u bolnicu zbog doktora 😂

Sanjarka, čini mi se da je to slučaj sa sinovima, ako se ne varam, do sada su curke ili pozurile ili su u terminu, samo se sinovi čekaju 😃
    Ustvari, Ty i Karlo su malo požurili...
    Btw, mislim da bi mogla otvoriti novu temu, bebe ljetnice pa da se sve ne miješa. Više se ne sjećam što je bilo "izglasano" kad si pitala svojevremeno. 

Marie, čestitam! Želim vas objema što brži oporavak!

Aurelija
    19. Svibanj 2016. 17:56

U štitnu se ne kužim...

Evo offtopic, za sve ikealjupce, danas otvoren IKEA webshop!

MalaKoza
    19. Svibanj 2016. 18:13

Cro, pa sad ne bi imala ništa protiv još jednog uzaludnog odlaska. Al trebam pogodit kad je on u smjeni 😅 inače nema smisla 😄

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Bruna257
    19. Svibanj 2016. 18:23

TPol ti si imala povišeni šećer kod drugog i trećeg vađenja ili? kod mene je bio samo prvi, i to 5,2...... sad pitanje dal će i mene kontrolirat nesto još ili će bit tolerantniji....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    19. Svibanj 2016. 18:26

aurelija pročitala to prije nekih sat vremena.... sve to super, samo kakva je cijena dostave?

Bruna257
    19. Svibanj 2016. 18:31

sad isla gledat, ono bzvz stisnem neki artikl... čovječe, dostava do nas(aurelija) je skoro 200kn.... tolko ne potrošim ni za gorivo i cestarinu  a ako se meni bas i neide, imam onih u ZG koji će drage volje otići 

Sanjarka88
    19. Svibanj 2016. 19:02

Cro nemam pojma ni ja sta je bilo izglasano oko te teme 😂 pa nista ne poduzimam
    Da decki su lijeni naravno, prije ce te i ti i Dunya nego ja 😝
    Malakoza haha raspitaj se ti malo za ta njihova dezurstva 😀
    Sarlina bemti candidu! Rijesi je se cim prije figeeeee
    Abies znaci komad torte? Ja bi isto radila neku festicu pa kud puklo da puklo samo neznam sta ni kako, nebi se tila preforsirat zadnje dane
    Baby da kome ces se zalit nego nama 😘 zao mi je sto ti ne mogu pomoc jer se ne razumim u to al jedan virtualni hug!
    Miska imas zakon muza moram ti rec! 😎
    Aurelija hvala na infu za Ikeu 💪👍
    Tpol uh znaci stroga dijeta? Bas mi je zao 😕 taj secer stvarno zna bit nemilosrdan u t 😠

Kod nas ni k od kise danas a juzinaaaa

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    19. Svibanj 2016. 19:12

sanjarka zaboravih komentirat-imas zakon curku :) nebi ona izdrzala pa ti zeli cr... hihihi opaka cura, izgleda da je na mamu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.