Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Svibanj 2016. 15:31

Inace, hello ljetne zenske! 😉
    Evo ja malo u lezecem , smlavila sam sladoled , ledov kornet malina cake i savrsen je! Sad bi jos jedan 😂

Ja i curka se ujutro valjale po krevetu, predlaze mi da idem na carski jer ona nebi mogla prezivit ovu drugu opciju i ne zeli ni meni to. Ahahaha show! 😂😂
    Pa doruckovale, pa domaci i svasta nesto prolete mi jutra u sekund.
    Sredivala sam nasu spavacu sobu, imam jos posla al bila je mala pauza sad.
    Bila malo kod majke kat nize na cakuli i tako, svasta nesto 😝

Junior me rastura rasturaaaaa danas. Rasteze me na sve strane i sama se cudim koliko bocno i nisko me razvuce s obe strane istodobno... A booooli danas svaki pokret njegov, moga bi on vanka za kaznu 😂😂😂

Mare sretno u trazenju bicikla! A to koliko kosta ma nisu normalni. 

Vjeverice kad ce nalazi? Figeeee

Miska jel pripremas kakvo slavlje za rođendan? 😎 ja se jos mislim sto cu... Znaci 25.07? 😎
    I vrijedna si nam i ti 💪

Aurelija da to s kilazom je okvirno no dobro ako ide neki normalni razvoj onda bi se moglo i primjetit sto je realno. Tipa meni je junior imao 2300 a nakon 2tj 2400-2500, znaci prati se i to je vjerovatno tako nekako... Bas danas nasla nesto iz prve t, mala je sa 36+6 imala 2700 a rodila se 39+5 sa 2850g e sad.....

Bruna nista krvna slika dok je atb to se onda ne vadi. Ogtt mi izgleda sasvim fine 👍

Leptirica nemoj se čudit, sad ces imat svakakve nekakve bolove i sl... Ja za sve mislim da je normalno 😃
    Da stvarno se covjek pita kako prezive ovi naši klinci pred kraj unutra 

Baby zasluženi spavanac odvalile vas dvi ha? ❤

Sarlina +15 i pred kraj trudnoce? Dobro je to zeno ne nerviraj se 😘
    Sto se mene tice nema stajanja, gnjezdim se 😂😂

Cro nece moj sin vani, totalno je nezainteresiran 😂 dizs vec je flegmatican kao tata mu 😱
    Si vidila ja aktivna do bola i nista to nema veze eh. A dobro nista slavimo moj rodendan jos za koji dan pa ce valjda nakon toga.

Gita i ti si nam blizanac? Stvarno nas ima 😊

Noa, Denis jeste se odlucili koji ce danas van? ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Svibanj 2016. 15:35

Oooo koji roman 😱

Malakoza zgodan kazes? 😎😀

Sanjarka88
    19. Svibanj 2016. 15:35

Oooo koji roman 😱

Malakoza zgodan kazes? 😎😀

Sanjarka88
    19. Svibanj 2016. 15:36

Abies bravo za tvog muza i ispis iz kluba 💪😎 i ne se nervirat! Pogotovo zbog svekra

sarlina
    19. Svibanj 2016. 15:37

MalaKoza....mlad, zgodan i pametan kažeš hahhhahahhahahha -  pa da, mora da je stručnjak onda hahha...baš si me nasmijala fino..
    Bruna...pij vodurine i čaja i isprat će se urin...leukociti normalno da su povišeni, beez panike....a OGTT je ok...ne sekiraj se ni za to...
    Abies....ispisala si TM? A daaaajjjj....
    Ja dobila candidu...pa jbt zornjak u nedjelju nakon 2 mj i eto sranja...Geonistin sad uvaljivat a jedva utrpam - to je valjda najgora vaginaleta suha fuj...ode sad na lijevi bok, sa nogama ne znam kud da malo prestanu peći...puseee

miska
    19. Svibanj 2016. 15:44

Sanjarka ne planiram ove godine nista radit jer necu bit u HR, a sad da zovem nekog pa da se vozi dva sata...ne znam bas!  I bas ko za vraga mm ima taj dan hrpu sastanaka i obaveza tako da ne znam ni dal cemo stic na kakvu vecericu bar. Al nema veze, prosle godine me vodio u Toscanu na 5 dana za rodendan pa mu je oprosteno 

Abies
    19. Svibanj 2016. 15:57

Aaa miska kako lijepo od tm.
    Sarlina hm pozelis kantu leda za noge. Meni sinos tako bilo. A mislim da ce i veceras.
    A vaginalete prezivit ces. 
    Rodjendani, komad torte i to je to ove god. Ionako mm i ja dobivamo super poklon (i on je blizancic.... sanjarka skoro i za trecu listu svibanj lipanj rodjendani). Nemam nista protiv provest ga u rodilistu.

uykmyjh
    19. Svibanj 2016. 15:58

Sarlina i ja sam počela uzimati taj geonistin ioako mi ga je propisala bezveze, čisto preventivno. Slažem se, katastrofa je vaginaleta, iako piše da se namoči vodom prije stavljanja svejedno je užas i to uopće ne pomogne... Napatila sam se stavljajući je sinoć, još mi presing nabije onaj špicasti oblik 

baby♡girl
    19. Svibanj 2016. 15:59

Ok, dosao mi je nalaz tsh. 
    2,100. I  pise uzorak lagano lipemican. Kaj ne moze bar jedan bit super da me ne pilaju vise 😠😠😠

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

miska
    19. Svibanj 2016. 16:21

Abies da bio je bas dobar poklon, dugo sam htjela ic tamo a nikako nismo nasli vremena, nazalost bio se razbolio zadnji dan pa nismo obisli firenzu, tako da mi jos to duguje! 

Baby  ti si pod terapijom za stitnu ili? Ja sam bas bila u pon kod specijaliste, moj tsh je bio 3, 40 sad ovaj zadnji i ft4 oko 12 i nalaz je bio skroz u redu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.