Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    25. Studeni 2015. 09:37

Hej hej, nadam se da me primate!?Popiskila sam danas svoj plusic, konacnoooo! 
    Za dva tjedna sam narucena na pregled...nadam se da ce sve biti ok i da nam krajem 7. mjesca stize roda 

Sanjarka88
    25. Studeni 2015. 09:44

Miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Pa napokn, nemaš pojma kako mi je drago zbog tebe  Čestitke od srca, i nek bude uredna, školska i dosadna

miska
    25. Studeni 2015. 09:54

Sanjarka88

Miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Pa napokn, nemaš pojma kako mi je drago zbog tebe  Čestitke od srca, i nek bude uredna, školska i dosadna

Hvala ti 
    Za sad sam jedna od onih bez simptoma, jedino me par puta na dan ulovi grc kao pred m, tako da sam cisto bezveze napravila test jer sam bila uvjerena da cu dobit. Danas kasni 5 dana i crtica je bila vidljiva u roku od odmah i tamna skoro kao kontrolna. Kombinacija klomifena i progesterona je ocito upalila!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    25. Studeni 2015. 09:56

Ma bravo!
    Koliko si sad trudna po zadnjoj m?

miska
    25. Studeni 2015. 10:02

Sanjarka88

Ma bravo!
    Koliko si sad trudna po zadnjoj m?

Zadnja m je bila 25.10. Znaci tocno prije mjesec dana. S tim da je ovulacija bila 14. dc a ne 17. kako mi inace bude. Tako da mi je danas 19 dpo. 
    Pocetak pocetaka, ali proci ce to brzo 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Cro262
    25. Studeni 2015. 10:06

Stavim slikicu navečer kad dodem doma :)
    Taj osjećaj slabosti kad odem negdje mi je jako dobro poznat, sve super neko vrijeme i onda me naglo opere neka nervoza, slabost, glad...ma sve! I samo poželim nestati od tamo di jesam. Za vikend ću do westgate-a na sajam, nadam se da ću to izdržati. Ima možda netko od vas u planu na sajam? Nekako si razmišljam da mi je možda još prerano zujati po sajmu i gledati kolica, ali mi se to čini lakše nego za par mj ići po dućanima. 

Miška, cestitam i drži se, što manje simptoma ti želim, pogotovo ovih negativnih ;)

Tynchy
    25. Studeni 2015. 10:08

aaa došla miska, naša stara prijateljica sa trudilica :) ..

Čestitam! :)

Bit će još simptomčeka, sve su to slatke muke... :)

Tko nam još fali iz naše stare ekipe? Mislim da nas je većina doselila ovamo :)

Sanjarka, ubila si me sa onim njemačkim linkom, već sam na skoro 500 eura  :)

miska
    25. Studeni 2015. 10:15

Tynchy

aaa došla miska, naša stara prijateljica sa trudilica :) ..

Čestitam! :)

Bit će još simptomčeka, sve su to slatke muke… :)

Tko nam još fali iz naše stare ekipe? Mislim da nas je većina doselila ovamo :)

Sanjarka, ubila si me sa onim njemačkim linkom, već sam na skoro 500 eura  :)

Hvala ti! 
    Stigla ja, tamo je neka guzva nastala pa reko da pobjegnem na vrijeme haha. Uh ima nasih trudilica jos tamo, od starijih su jos i Vecka i MajaSocka, eto one su mi prve sad pale na pamet. Mozak mi je trenutno u blokadi pa ne mogu mislit haha. 
    Jedino mi je zao sto dragom nisam uspjela rec onako kako sam si uvijek zamisljala, s nekim iznenadenjem... na putu je i vraca se za dva tjedna a toliko nisam mogla sutit 

iva1989lea
    25. Studeni 2015. 10:19

Miskkaaa dobro nam dosla...bas mi je drago...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI