Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    25. Studeni 2015. 09:37

Hej hej, nadam se da me primate!?Popiskila sam danas svoj plusic, konacnoooo! 
    Za dva tjedna sam narucena na pregled...nadam se da ce sve biti ok i da nam krajem 7. mjesca stize roda 

Sanjarka88
    25. Studeni 2015. 09:44

Miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Pa napokn, nemaš pojma kako mi je drago zbog tebe  Čestitke od srca, i nek bude uredna, školska i dosadna

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    25. Studeni 2015. 09:56

Ma bravo!
    Koliko si sad trudna po zadnjoj m?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Cro262
    25. Studeni 2015. 10:06

Stavim slikicu navečer kad dodem doma :)
    Taj osjećaj slabosti kad odem negdje mi je jako dobro poznat, sve super neko vrijeme i onda me naglo opere neka nervoza, slabost, glad...ma sve! I samo poželim nestati od tamo di jesam. Za vikend ću do westgate-a na sajam, nadam se da ću to izdržati. Ima možda netko od vas u planu na sajam? Nekako si razmišljam da mi je možda još prerano zujati po sajmu i gledati kolica, ali mi se to čini lakše nego za par mj ići po dućanima. 

Miška, cestitam i drži se, što manje simptoma ti želim, pogotovo ovih negativnih ;)

Tynchy
    25. Studeni 2015. 10:08

aaa došla miska, naša stara prijateljica sa trudilica :) ..

Čestitam! :)

Bit će još simptomčeka, sve su to slatke muke... :)

Tko nam još fali iz naše stare ekipe? Mislim da nas je većina doselila ovamo :)

Sanjarka, ubila si me sa onim njemačkim linkom, već sam na skoro 500 eura  :)

iva1989lea
    25. Studeni 2015. 10:19

Miskkaaa dobro nam dosla...bas mi je drago...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.