Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    25. Studeni 2015. 10:28

Cro262 onda se razumimo, ma nije ti rano samo gledaj

Ty što si sve u košaricu stavila?

IvaLea a vidi bebice male

Tynchy
    25. Studeni 2015. 10:38

Sanjarka88

Cro262 onda se razumimo, ma nije ti rano samo gledaj Ty što si sve u košaricu stavila?

IvaLea a vidi bebice male

sve ikad sam stavila! Sve neutralno, jer znam spol. Iako mislim da će biti dečko. Neka intuicija me pere.
    Stavila sam bočice, termometre, bodiće, one viseće igračke za krevetić, posteljinu, sterilizator, grijač, one lančiće za dude, hranilicu, gegalicu ili njihalicu .. ma svašta! :)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

marti1711
    25. Studeni 2015. 10:28

moze li mi netko rec kako da stavm taj ticker ili kako se vec zove da mi pisu tjedni ispod moje poruke, hvala :D p.s. i ja zivim u njemackoj, odakle ste vi cure sta ste vamo? :D

MalaKoza
    25. Studeni 2015. 17:16

marti1711

moze li mi netko rec kako da stavm taj ticker ili kako se vec zove da mi pisu tjedni ispod moje poruke, hvala :D p.s. i ja zivim u njemackoj, odakle ste vi cure sta ste vamo? :D

Ja sam isto u Njemackoj. Vidla sam da je jos par cura, ali nitijedna blizu mene. Gdje si ti tocno?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    25. Studeni 2015. 10:30

Složiš ga na ovoj stranici http://lilypie.com/ , slijedeš korak po korak, i na kraju ti iznaci neke kodove, kopiraš onaj koji piše za forume, i zalijepiš ga sebi u postavke profila ovdje u potpis

Mama3put
    25. Studeni 2015. 10:35

Miska cestitam 

Rekla sam ja da ce ovaj mjesec bit najvise +  ,to je poznato svake godine a onda u 9 mjesecu u rodilistu kaos

Nisam jedina sa trbuhom kao da blizance nosim 

marti1711
    25. Studeni 2015. 10:38

evo napravila sam sve korake, nadam se da sam tocan kod kopirala :O hvala na info ;)

Sanjarka88
    25. Studeni 2015. 10:53

marti1711

evo napravila sam sve korake, nadam se da sam tocan kod kopirala :O hvala na info ;)

Ništa

Starim da i tvoj sam vidila na drugoj temi, baš imaš prekrasan trudnički

Ty oooooooooooooooo pa super je to sve za 500e koju hranilicu? Nećeš pričekat za spol pa kupovat u bojicama?
    jel možeš malo pogledat kolika je pt za hr?

Nessah
    25. Studeni 2015. 11:33

Miska 
    Cestitam od srca i zelim ti skolsku trudnocu bez pretjeranih tegoba. Bas sam se razveselila kad sam te ugledala kod nas 
    Veselim se tipkanju sa tobom! 

Sanjarka88
    25. Studeni 2015. 11:35

I ja sam mislila opremu u neutralnoj boji, al robicu ću udrit po bojama oooooo jedva čekam

ajde baš javi za pt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI