Cro262 onda se razumimo, ma nije ti rano samo gledaj
Ty što si sve u košaricu stavila?
IvaLea a vidi bebice male
Cro262 onda se razumimo, ma nije ti rano samo gledajTy što si sve u košaricu stavila?
IvaLea a vidi bebice male
sve ikad sam stavila! Sve neutralno, jer znam spol. Iako mislim da će biti dečko. Neka intuicija me pere.
Stavila sam bočice, termometre, bodiće, one viseće igračke za krevetić, posteljinu, sterilizator, grijač, one lančiće za dude, hranilicu, gegalicu ili njihalicu .. ma svašta! :)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
moze li mi netko rec kako da stavm taj ticker ili kako se vec zove da mi pisu tjedni ispod moje poruke, hvala :D p.s. i ja zivim u njemackoj, odakle ste vi cure sta ste vamo? :D
moze li mi netko rec kako da stavm taj ticker ili kako se vec zove da mi pisu tjedni ispod moje poruke, hvala :D p.s. i ja zivim u njemackoj, odakle ste vi cure sta ste vamo? :D
Ja sam isto u Njemackoj. Vidla sam da je jos par cura, ali nitijedna blizu mene. Gdje si ti tocno?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Složiš ga na ovoj stranici http://lilypie.com/ , slijedeš korak po korak, i na kraju ti iznaci neke kodove, kopiraš onaj koji piše za forume, i zalijepiš ga sebi u postavke profila ovdje u potpis

Miska cestitam
Rekla sam ja da ce ovaj mjesec bit najvise + ,to je poznato svake godine a onda u 9 mjesecu u rodilistu kaos
Nisam jedina sa trbuhom kao da blizance nosim

evo napravila sam sve korake, nadam se da sam tocan kod kopirala :O hvala na info ;)
evo napravila sam sve korake, nadam se da sam tocan kod kopirala :O hvala na info ;)
Ništa
Starim da i tvoj sam vidila na drugoj temi, baš imaš prekrasan trudnički
Ty oooooooooooooooo pa super je to sve za 500e koju hranilicu? Nećeš pričekat za spol pa kupovat u bojicama?
jel možeš malo pogledat kolika je pt za hr?

Miska
Cestitam od srca i zelim ti skolsku trudnocu bez pretjeranih tegoba. Bas sam se razveselila kad sam te ugledala kod nas
Veselim se tipkanju sa tobom!

I ja sam mislila opremu u neutralnoj boji, al robicu ću udrit po bojama oooooo jedva čekam
ajde baš javi za pt

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji