Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MomM.94
    25. Studeni 2015. 11:35

Hvala vam curke..Da 2016.god ce mi bas biti za pamcenje..:)
    A evo i nas sa 11+4, isto prva trudnoca..
    MalaKoza bas si me iznenadila sa svojom busom.. bas lijepo izgleda.. :)
    http://i64.tinypic.com/208zn85.jpg

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

miska
    25. Studeni 2015. 11:38

Hvala svima na cestitkama. Jos uvijek ne vjerujem da je istina, ipak godina i pol trudenja je dug period s puno razocarenja. Ali to je sve sad iza i kao da se nikad nije ni desilo. Jedva cekam da cujem srceko! 
    Jel to normalno da nemam simptoma osim tih menstrualnih grceva par puta dnevno. Nemam ni onaj osjecaj da sam t...!?

PeppePula
    25. Studeni 2015. 12:30

Miskaaaaaa evo i tebe cestitam i zelim ti skolsku trudnocu :)

Inace niti ja nemam nekih posebnih simptoma, jedino mi cike rastu i bole me pa ne mogu spavati na trbuhu ( ali to je i zbog cisti koje imam )... jesi se vec narucila za 1. pregled?

Peppe

Dunyasha
    25. Studeni 2015. 13:49

Miska, dobro nam dosla!!! Bas sam se igodno iznenadila sad kad sam vidjela da si nam se i ti pridruzila!! Neka ti trudnoca prode skolski, sa sto manje tegoba!
    Odoh na par sati i odmah 4 stranice za procitati, pare se trose na veliko, novu trudnicicu imamo, trbuscici se slikaju!!! Sjajno!!👌👏👏 
    Ty, daj javi kad uspijes za tu postarinu. Ali mi je bolje da ne krecem u tu avanturu, mm ce me zadaviti sto se vec bacam u trosak. 😂
    Sad cu probati staviti sliku svog trbuha od jutros, valjda cu uspijeti.
    Sanjarka, pitala sai kad ce ticker... Ha ne znam, ubrzo valjda. 

Dunyasha
    25. Studeni 2015. 13:51

http://tinypic.com/view.php?pic=nnp9uc&s=9#.VlWuuKBSjqA

Evo nas!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.