Hey djevojke, hvala vam svima na divnim cestitkama
Karlo je rodjen carskim rezom, 2800/49 na 37+1 :)
Sad je na infuziji, malo mu secera fali :)
Ja sam ok, imam bolna grcenja maternice al sve je to super! Vi mame drugorotke mi javite koliko ti bolovi traju :) da se znam pripremiti :)
Saljemo vam 😘😘😘
Posebno hvala mojoj glasnogovornici Dunyi. 😘
I jos posebno hvala Sanjarki, od onog dana kad me uvjeravala da je sjena sjenine sjene na jeftinom kineskom testu sigurno plusic :)
I taj plusic je rezultirao malim mljackavim bicem, koji je presladak, i samo zijevaaaa :)
Tynchy, čestitam ti na malom slatkom biću :)
Gita, autosjedalica mora biti okrenuta suprotno od smjera vožnje, pogotovo kod novorođenčeta. U slučaju sudara, kralježnica je bolje zaštićena.
A ovo za vožnju iz bolnice bez as, ako te zaustavi policija, platit ćete poveću kaznu jer tu ne gledaju kroz prste. Mene su jednom zaustavili i sve živo pregledali. Tražili su me i gepek da otvorim i pokažem rezervnu gumu ili kit za popravak guma.
A i sigurnije je
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ty nema na cemu ❤😘😍
Toliko si na kraju prizivala carski da si ga na kraju i dobila 😊
Koja je na kraju bila indikacija?
Vjerujem da je Karlo savrseno malo stvorenje i uzivaj na maksimum u njemu 😍
Za grcenje maternice pojma nemam mene to nije bolilo, odnosno vjerovatno me rana dole bolila vise pa ovo nisam ni primjetila.
Starim eeeee to obicno tako bude 😊 za usi nego sta 😉
Gita zakonom je obvezna.
Obvezno u kontra smjeru as jaje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tynci ma za 2 dana si puno bolje. Još malo pa na nogama. Porod je krenuo, Dunja je koliko se sjećam napisala da je Karlo noćas rodjen... Noć u ne rade cr nego hitne.
Sad te filaju infuzijom? Ok to je protiv bolova. Al smijes 3-4 dobiti. Onda idu injekcije za stezanje maternice. Reci im da u tu iglicu stave i voltaren (il sto vec daju). Bez toga grčeve imaš.
Bravo sad je dobar dio iza tebe :)
Ljubi tog malog čovjeka! :*
Tyncy čestitam na Karlu nadam se da ste oboje ok i da ćeš se što prije oporavit...drago mi je da je sve prošlo ok...
Ma vi baš odlučili preskočit red hehe a mi pilamo maju i starim a njima se ne žuri...
Čestitke na bebici, kasnije sam se uključila na forum ali čini mi se da za sada su sve cure rodile carskim rezom ili?
Marigmar dobro si primjetila, uopce nisam isla za tim...ma nema veze kako su bebice dosle na svijet, bitno da su nam zive i zdrave! 😍💟💞
Sarlina bas me rastuzila tvoja prica, ne mogu ni zamislit kroz sta si sve prolazila...a za deset godina cekanja, moras stvarno bit psihicki jak... moj naklon tebi i svima koji se na takav nacin bore za svoju bebicu. Neka vam vasa Mia raste sretna, zdrava i vesela! 💞💕💓
Malamimi skroz sam se zaboravila osvrnut i na tvoj post...drago mi je procitat da lijepo napredujete, i tebi kapa do poda, imas i zasto bit ponosna! Pridruzi nam se na fejsu ili tu stavi koju slikicu
Tynchy ljubi tvoje mali mljackavo stvorenje 😍😚 zelim tebi brz oporavak i Karlu neka je sa srecom i u zdravlje!
Sanjarka razmisljala sam o volu, ali reko, da ne pretjerujem, pa zato janje 😂😂😂 inace ne volim bas ni jedno ni drugo, samo docaravam kolicinu 😝 A ribanje i pranje-radim bez problema sve osim peglanja-ubija me stajat na nogama dugo, nastojim se ne forsirat, kako mi se da, svaki dan po nesto malo...ali ja sam ipak cili misec iza tebe.uhvatilo te gnijezđenje, a? Brzo ce nam i Petar na tobogan 😉
Starim drzim fige da prođe brzo ko sto je i predviđeno! Jesi sigurna da Noa nije zensko kad je tako neodlucan, malo 'oce, malo nece? 😂😂😂
Ma naravno da nije bitno kako ali s jedne strane sam mirnija jer ipak nije da se teško odlučuju doktori na carski kao su price kružile, mislim ako postoj indikacije za carski onda je bolje i za bebu i za majku da se obavi a ne da se forsira nešto.
Draga Ty cestitamo vam!!! A Karlu zelim da poraste velik i pametan covjek!
Za kontrakcije ne brini, bole, ali uz lijek protiv bolova, izdrzi se ta tri dana.
Evo ja postala tetka, rodio se mali cupavi djecak. Da ga vidite...kao nacrtano lice pa kako da se covjek odmah ne zaljubi.
Starim, neka ti porod prodje kako si zelis. Koliko sam shvatila, nece te inducirati ipak? Ja sam se jezila od pomisli na indukciju i drip, ali uz epiduralnu, taj drip nije bio strasan, a otvorio me za 1.5 sat.
Nemam fb pa se necu nazalost pridruziti tamo, ali ovdje vas citam i drago mi da je sve krenulo.
Sretno cure na pregledima.
Sortiraj odgovore
Najstariji