Ty cestitke na sinu!! Brz oporavak ti zelim
Ostalo je na 3 prsta i dalje,novost je da se vodenjak dobro ispupcio i da ce vjerovatno brzo puknuti! Kaze da na prve pojave krvi,prvi trud ili pucanje vodenjaka letim u bolnicu jer ce porod bit expres 😆 i da skacem da to ubrzam 😁 jer setat ne mogu puno posto mi noge nakon pola sata nateknu kao kulenovi
Ola cure....majko mila dok sam pročitala sve...aaaaaaa...pa ko bi sve pohvatao ovdje i na fejsu....ja sam pogubljena (a svježe i ofarbana plavuša)..
Ajmo po redu:
Ty…ma bravo….nadam se da ste Karlo i ti dobro, čestitam vam i brz oporavak želim…da se maziteeee
Starim i Majo…ništa ovdje ne ide po redu....a vas dvije zacementirane hhhhhh...Starim želim ti da ide po tvome - bilo tanki ili debeli prsti...
Mamamimi.... super je čitati kako ste dobro i napredujete i da si ponosna - ma nego šta!!!! Uživajte jedni u drugima...,.i rastite..
Ellie...drago mi je da i vi napredujete i sa papanjem mame i izdajanjem...kako bilo, udebljajte se i kući...tako će ići sigurno lakše...
Hvala Vam svima što ste mi u ružne dane bile podrška, znaju one koje su prošle to nažalost...
Sanjarka..pitala si što je bilo, ne volim spominjati radi drugih cura koje to izbedira, ali...nakon 10 g braka i 15 g zajedno, u MPO vodama smo 10 g...prošli smo 4 ICSIa ( vrsta izvantjelesne oplodnje, najinvazivnija radi muževog lošeg spermiograma)...ostala sam trudna u 3 mj 2015 - nestvarno je bilo i napokon dočekali ... no srce mog anđela ugasilo se u 10om tt...sve do tada bio ok! Prošla kiretažu koja uz mog današnjeg dr nije bila trauma i hvala mu na tome...ostala su nam 2 eskimića iliti 2 zamrznuta embrija - u 9 mj vratili mi oba i evo moje eskimice Mie, raste u maminoj pupi i borimo se zajedno: ona, njezin tata i ja! POnosno!!
Zumbul...moja je Mia na zadak sa pupčanom oko vrata...pa zato idem na CTG svaka 3 dana, gdje mi protoke gleda ...zato CR
Cro....za tvoju mrvu bravo što se okrenula na vrijeme....superičak
Bebačica...evo moja prijateljica već 4 tjedna 1 prst otvorena, otišao sluzni prekjučer i ništa...a 40+2 je...sad usisava i svašta radi ko munjena da joj krene....tako da taj prst i kod tebe neka ide pomalo.
Kokolo....poprijeko kažeš bebač?? Pa ja i dr se nasmijlai jer sam ja od kvrge mislila da je guza, a ono rame...
Crazy...ako su ti par puta radili KKs i vidjeli da je GUK ok, onda možda i po kilaži tvojoj, bebinoj i dobroj KKs preskaču OGTT - i super...
Njega bebe - za početak voda, par kapi eter.od kamilice i to je to...nakon kupanja ulje i preparati na biljnoj bazi Trudy...
Pelene - jp dok pupak ne otpadne, onda mpp i tetre kojih imam vagon i iskrenirala sam brzo moranje origami folda hihih....
Njega pupka: pojma neam..imam sternilne komprese, a vidjet ću što će reći u bolnici i patronaža...
Brijanje - e to je SF film...MM jednom probao i istjerala ga van iz kupatila-on jadan počeo gladit više po zraku nego po "vjeverici"-reko aj ti bajo van, ja ću...i napamet, malo uz ogledalo i dobro...kako je-bitno da je čisto i kratko...
Spavanje- do 6, piškim, pa pređem MMu u krevet jer do tada u boravku mi jedino paše - i onda povučem do pola 10....
Tlak...shhhhhhh samo da ostane ovakav, pijem sada pola od pola tbl
Gita dobrodošla i tu :)
E sad idem na fejs probat skužit išta, iako ste sve prekrasne na vjenčanjima....moje bilo prije 10,5 g hihi..moram album izvaditi pa vam ufoitkam i stavim...
Pusa ostalim Ljetnicama koje nisam spomenula...no hard feelings..
Starim..weeeeeeeeeeeeeeee onda skači stara, al kako ak ne stojiš??? Osim na pilates lopti...uh držim palce...
Sanjarka...pregled moj sutra...
E cure super pocelo je preko reda radanje pa cemo vidit ko je sljedeci 👍🏻👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻
Ty cestitke!
Na faceu ste postavljale slike vjencanja bas ste mi sve prekrasne samo jos nisam sve povezala ko je ko haha
Crayz ovde u Au je obavezan test na glukozu trudnickoj knjizici ( 25-28 tjedan) bez obzira koliko je trudnica dobila kila. Ja sam dobila 10kg ali prije sam bila stvarno moglo bi se rec i premrsava tako da to i nije toliko puno ali pokazalo se da imam secer, sad idem u cetvrtak da vidim dalje sta ce bit.
Starim yey iscekujemo!
Sanjarka jel lijepo kad ne moras na posao ? Heheh 👍🏻
Ok oribala sam kupaonicu i crkla. Kako se vi trbusaste nosite sa ribanjem, pranjem podova i svaceg nečeg??
Starim op op onda ocekujemo brzo i filmsko pucanje vodenjaka! 😎😎 lajk za ekspresan porod! Koliko je Noa?
Gita i nocu jedes? Dobro je ima i gorih od mene 😂😂
Dunya ma bas bezveze pogotovo sto moras ic, cekat red, maltretirat se a sve za 15sek! Ja sam baš sretna sto cu do termina bit u svog dr.
Kokolo ni manje ni vise ni janje? 😂😂 ja sam skromnija pa sam vise za domacicu, cokolade i to haha
Miska udaraj po nuteli i citaj nas redovno 😀
Sretno s traženjem ginekologa i dr . nebi ti bila u kozi 😕
I tocno znam o cemu pricas, taj momenat kad skuzis da ima jos 2 mjeseca a sve je postalo uzasno tesko, no bit ce to sve uskoro iza svih nas
Crazy jej za gradevinsku! 💪👍 a portir je zakon , tvoj odgovor jos jaci hahahha kraljice! 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pregledi:
Uto: Sandrich, Jambica, Teja, Dunya,Starim, Deedee, Aurelija
Sri: Sanjarka, Zabica, Lunale, Abies, Malakoza, Sarlina
Pet: Kokolo, Kleopatra
Sarlina hvala sto si podilila pricu s nama. Svaka cast na ustrajnosti, volji i hrabrosti tebi i tm, i bravo za Miu ponos mamin ❤❤
Tpol nije lose uopce hahahha! 😝 doduse stalno si izmisljam neke aktivnosti jer lezat ne mogu tj dosadno mi je
Pregledala me i mjerila mu otkucaje srca a nije me gledala na uzv tako da ne znam koliki je a i tako im ne vjerujem s tim mjerenjem pa...
Nije me vise narucivala,kaze rodit ces sta ces se narucivat vise ali ja nisam vise uvjerena u to jer bilo je "izdrzi bar do 34 tjedna" a ja evo u 40-tom tjednu a ovom malom cu cim izade usi iscupat 😊
Čitam sad po internetu da bi se autosjedalica a bebu trebala okrenuti prema natrag u autu, da li to stvarno tako treba ili i ja svašta čitam.?
Također sam razmišljala bebu iz bolnice dovest kući u nosiljci a ne u auto sjedalici, a auto sjedalicu nakon toga instalirati u auto. da li je to ok, da li se može, mislim zbog prometnih pravila, ipak ovdje kod nas u njem ne opraštaju baš.... :/
Sortiraj odgovore
Najstariji