Jutro ljetnice!
I ja sam budna prije 6 jos, zapravo neznam koliko sam zapravo i spavala, cijelu noc me zub bolio, tako mi i treba kad sam se jucer pohvalila da spavam cijelu noc bez problema.
Sretno svima danas na pregledu!!! 😘😘😘
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Dobro jutro trudnice 😁 evo i mene,probudio me odlazak na wc...al super je to budući da sam legla u 23 h i nisam ustajala noćas...
Vidim pričate o cijepljenju, ja sam svoju prvu cijepila pa ću i ovo...nismo imali nikakvih problema....joj koliko pregleda ovaj tjedan 😁 bitno da sve bebe napreduju i da je većina pred ciljem...veselim se startu ...i sama odbrojavam malo više od mjesec dana al bude to proletilo...čeka me još jedan guk profil idući tjedan i iza toga hospitalizacija do poroda ...al bitno da sve bude ok...

Kleopatra 😕 trk odma danas u zubara
IvaLea super spavanac. Ne mogu se ni ja zalit al mrzim kad imam lagan san pa cujem mm alarm i probudim seee

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro!
Prijavljujem i ja pregled danas 😑 hoce me ,ako eventualno budem otvorena vise od ona 3 prsta ,ostavit na porodu?!?? Ne zelim inducirani ni pod razno
Sto se tice cijepljenja i ja i muz smo bili protiv i bili spremni platit kaznu par tisuca kuna al kad su poceli spominjat zatvor cjepili smo ga. I da,ne moze u vrtic ici ako nije cijepljen jer "ugrozava zdravlje druge djece" sto naravno nema nikakvog smisla pa sta su onda cjepljeni i zar nebi to necijepljeno dijete trebalo bit ugrozeno?? Uglavnom glupost
Treba imat dobar razlog da ih se ne cijepi,zdrastveni problem nekakav...

O bome, ima nas ranoranilica :) Iva teško mi pratit, zašto hospitalizacija do poroda?
Fascinirana sam pamćenjem nekih vas ovdje, ja jedva pohvatam 4-5 postova tko je što reko...
ja drmnula kavu i čokoladni muffin, sad možemo dalje u radne pobjede :)
Kako ste mi jutros?

Pregledi:
Uto: Sandrich, Jambica, Teja, Dunya,Starim
Sri: Sanjarka, Zabica, Lunale, Abies, Malakoza
Pet: Kokolo, Kleopatra

E i jel zna netko koliko je to centimetara,neki kazu 5 neki 6?
E i jel zna netko koliko je to centimetara,neki kazu 5 neki 6?
1 prst 1.5cm, znaci cca 4.5cm bi to bilo.
No kad ono zena radja 10 prstiju otvorena ili 10cm? Ja bi rekla 10 prstiju no sad nisam sigurna?

Crazy dala bi sad guz za taj jedan muffin 😂
Lezim jos u krevetu i 7h a ja gladna ko vuk! Prijavljujem zadnje dane groznu glad iskreno nisam mislila da cu upast opet u tu fazu pred sam kraj?
Starim gdje ides na pregled? Kod svoje dr ili?
Mozes odbit indukaciju svakako posebno 6 dana prije termina. Iako ne vidim razlog da te posalju na inducirani, mene je u prvoj t s 4 prsta poslala doma pa sam jos tako danima hodala.

Sanjarka idem kod svoje dr,oni u bolnici su napisali da me ona uputi njima opet ako bude smatrala potrebnim.
Pogrijesila sam sto sam nekim rekla da sam otvorena 3 prsta sad me upilavaju tjedan dana da je to opasno i da su me trebali ostavit,infekcije i to! Mislim kakve infekcije pa nije mi pukao vodenjak niti ispao cep
Naravno da cu odbit inducirani ako je ctg ok,nece me mesarit bespotrebno

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji