Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleopatra1606
    17. Svibanj 2016. 07:19

Jutro ljetnice! 
    I ja sam budna prije 6 jos, zapravo neznam koliko sam zapravo i spavala, cijelu noc me zub bolio, tako mi i treba kad sam se jucer pohvalila da spavam cijelu noc bez problema.

Sretno svima danas na pregledu!!! 😘😘😘

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

iva1989lea
    17. Svibanj 2016. 07:20

Dobro jutro trudnice 😁 evo i mene,probudio me odlazak na wc...al super je to budući da sam legla u 23 h i nisam ustajala noćas...
    Vidim pričate o cijepljenju, ja sam svoju prvu cijepila pa ću i ovo...nismo imali nikakvih problema....joj koliko pregleda ovaj tjedan 😁 bitno da sve bebe napreduju i da je većina pred ciljem...veselim se startu ...i sama odbrojavam malo više od mjesec dana al bude to proletilo...čeka me još jedan guk profil idući tjedan i iza toga hospitalizacija do poroda ...al bitno da sve bude ok...

Sanjarka88
    17. Svibanj 2016. 07:36

Kleopatra 😕 trk odma danas u zubara 

IvaLea super spavanac. Ne mogu se ni ja zalit al mrzim kad imam lagan san pa cujem mm alarm i probudim seee

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    17. Svibanj 2016. 07:36

Jutro!

Prijavljujem i ja pregled danas 😑 hoce me ,ako eventualno budem otvorena vise od ona 3 prsta ,ostavit na porodu?!?? Ne zelim inducirani ni pod razno 

Sto se tice cijepljenja i ja i muz smo bili protiv i bili spremni platit kaznu par tisuca kuna al kad su poceli spominjat zatvor cjepili smo ga. I da,ne moze u vrtic ici ako nije cijepljen jer "ugrozava zdravlje druge djece" sto naravno nema nikakvog smisla pa sta su onda cjepljeni i zar nebi to necijepljeno dijete trebalo bit ugrozeno?? Uglavnom glupost
    Treba imat dobar razlog da ih se ne cijepi,zdrastveni problem nekakav...

CrazyPuppet
    17. Svibanj 2016. 07:39

O bome, ima nas ranoranilica :) Iva teško mi pratit, zašto hospitalizacija do poroda?
    Fascinirana sam pamćenjem nekih vas ovdje, ja jedva pohvatam 4-5 postova tko je što reko... 
    ja drmnula kavu i čokoladni muffin, sad možemo dalje u radne pobjede :)
    Kako ste mi jutros? 

Sanjarka88
    17. Svibanj 2016. 07:43

Pregledi: 

Uto: Sandrich, Jambica, Teja, Dunya,Starim
    Sri: Sanjarka, Zabica, Lunale, Abies, Malakoza
    Pet: Kokolo, Kleopatra

Mama3put
    17. Svibanj 2016. 07:44

E i jel zna netko koliko je to centimetara,neki kazu 5 neki 6?

Sanjarka88
    17. Svibanj 2016. 07:46

Crazy dala bi sad guz za taj jedan muffin 😂
    Lezim jos u krevetu i 7h a ja gladna ko vuk! Prijavljujem zadnje dane groznu glad iskreno nisam mislila da cu upast opet u tu fazu pred sam kraj? 

Starim gdje ides na pregled? Kod svoje dr ili? 
    Mozes odbit indukaciju svakako posebno 6 dana prije termina. Iako ne vidim razlog da te posalju na inducirani, mene je u prvoj t s 4 prsta poslala doma pa sam jos tako danima hodala.

Mama3put
    17. Svibanj 2016. 07:51

Sanjarka idem kod svoje dr,oni u bolnici su napisali da me ona uputi njima opet ako bude smatrala potrebnim.
    Pogrijesila sam sto sam nekim rekla da sam otvorena 3 prsta sad me upilavaju tjedan dana da je to opasno i da su me trebali ostavit,infekcije i to! Mislim kakve infekcije pa nije mi pukao vodenjak niti ispao cep 

Naravno da cu odbit inducirani ako je ctg ok,nece me mesarit bespotrebno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.