Cro o pa Maja se okrenula 💪 mudrica mala zna kad je zadnji cas za zadubit na glavi 😍
Malamimi seka ima reakciju na svoj nacin... Sve je to normalno treba izgurat taj prvi period 😘
Deeka dobro bi bilo da ste od svih tih festi bar rucak kakvi ponili za danas 😂
Lunale nije se javila jako dugo zadnje cini mi se kad je rekla da ce dragom rok dat.... Nadam se da su ok 😕
Ja ocistila sta sam za danas planirala, sad ja, kavica, terasa i domacica doduse ne s kokosom nego sa dorinom al dobra je i ona 😃😝
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ovaj tjedan će biti napeto, puno pregleda neka, neka..
Ja i dalje u grčevima. Joj. Spomenut ću u srijedu dr da vidim što je. nadam se da nisam otvorena
Marigmar, ja ti muku s popucalim kapilarama mucim nekoliko godina. Lijeva noga mi je otraga plava.
Malamimi i Ellie, super za bebice i kaj ste nam se javile.
Crazy
Zaboravila sam kaj je koja napisala pa ne znam odgovoriti.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice think pink! Sigurna sam da se nisi pocela otvarat 😘 svakako reci dr. za to!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka rucak smo dobili/ponili, ali to ostavljam muzu. Ja sam danas na povrtnoj juhi i zelenilu :)
Malamimi tako mi je susjeda pricala da je cetvrto dijete imala zakljucano :)
Malamimi super da se javis da vidimo kako djecica napreduju😊❤
A nije lako seki sad bi ona puno paznje ali proci ce to s vremenom
Ja ih sad imam dvoje i bas me strah kako ce sin reagovat na bebu jer je on bas moja maza,a kcer ona ce biti moja desna ruka oko bebe kad bude trebalo😍
Pozz cure!
Kod nas standardno :)
Mare tog se i moja sestricna pribojavala jer je mali bas njezina maza, ono bas osjetljiv na svoju mamu... A curka ima 11god pa u svemu pomaze, cak i presvlaci, nosa je,sece s njom,sve samo ne hrani :D
A malome su objasnili da ce on sad biti veliki brat,i uz tatu gazda u kuci, pa je to nekako prihvatio... Najteze mu je bilo ona 4dana dok je sestricna bila u bolnici,mamica mu falila... Sad je glavni zaduzeni za pospremanje sekinih stvari i da se negde nebi u gostima nesto njezino izgubilo :) ono bas mali sef :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Helou drage moje ljetniceee..
Danas bas prekrasan dan, sunce, toplo...Bila na kavi s kumom, sad se bacam na peglanje... I ja oprala tetre od Malog andela i dok sam ih izvadila iz masine izgledaju ko da su 10 godina stare, valjda dok se osuse i popeglaju ce biti boljee...
I ja prijavljujem pregled sutraaa u TA, jedva cekam da vidim kolko malac ima kg, i dal je jos uvijek na zadak il se frajer okrenul.. Bas se veselim svim vasim pregledima i izvjestajimaaa...
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji