Mare jel sve spremno za tortu?
Crazy eto u prvoj me nisu slali na ogtt nego na kraju kao nasu baby u 32-34tt i to bolnica.
E zbog te j doktorice sam ovog puta 2x pila to... i svaki put ok bilo. Rutina ili ne?
Mislim da je jedini nalaz kojeg bolnice traze na streptokok. Ostalo sve dobrovoljni prilog nasih zivaca i vena
Tipkaciceeeeee!
Ja doruckovala i ne mogu disat sad. Moran se uvalit u kupaonicu i napravit generalku a sve mi tesko pokrenit se. 😝
Starim sad si i mene unervozila sa pregledom svojim, kad ides?
Abies tobogan daaaa, Denis nam stoji na vrhu i nece da se spusti, pa koci Nou. Moj Petar se i ne pokusava gurat pa ziheraski jos stoji na dnu skala 😂😂
Baby odi ti lipo muzu, malo se podruzi s njim i onda na pregledu ces bit 9cm 😂😎
Deedee streptokok meni radilo sa 37tj pa imas jos vremena. 👍
Peppe super uzv! Mare nam je bas kako treba ❤ i dobra odluka za prelazak kod frenda, lajk! 😎
Crazy mene nije slao na OGTT, mislila sam da sam jedina na ljetnicama koja nije to radila. Ocito moj dr salje na indikacije neke. U mene dobra gluk iz kks, mali prirast tezine i mala beba..
Ejic bakice jedna nasmija me 😂😂 More jako hladno jos, mislim cca 16stupnjeva nema kad se zagrijat kad je vrijeme ajme. Ako pitas mene curu s mora prije sv. Ante nista 😂
Tpol nema pravila, ako imas srece doc ces i u 3 truda rodit 😀
Mare uzivajte u petak ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pregledi:
Uto: Sandrich, Jambica, Teja, Dunya,Starim, Deedee, Aurelija
Sri: Sanjarka, Zabica, Lunale, Abies, Malakoza
Pet: Kokolo, Kleopatra
Aurelija soory pogubila sam to negdi 😷😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Crazy, ni mene u prvoj t nije slala na OGTT, u drugoj i trećoj da i nitko me nije baš ni pitao za te nalaze....al što se tiče brisa na streptokok, ja bi ti preporučila da na tome inzistiraš, jer ako ga, ne daj Bože, imaš može se svašta zakomplicirati ako ga mali pokupi pri izlazu iz porođajnog kanala, a to se tako lako sprečava.....tako da mislim da te to ništa ne košta napraviti, a bit ćeš sigurnija! Ja u zadnje vrijeme čujem da je sve više i mojih frendica, poznanica imalo taj streptokok u brisu!
sretno svima na pregledima!
Dobar dan zenske!
Ja odradila pregled na sv. Duhu. Nemam vam sta pametno za reci, uzv trajao tocno 35 sekundi. "Glava dolje, leda na mojoj desnoj strani (sto i sama znam jer me svaki dan buba koljenima na lijevo), plodne vode ima dovoljno. Kontrola za 7 dana. I to je to. Ne znam kolika je, koliki je cerviks, dal sam se ata otvorila. Nista. Al nema veze, sve je okej, pa ako krene, krene.
Inaaaaceeee, zamolit cu Sanjarku da na popis beba stavi i naseg malog Karla!
Nasa Ty je nocas rodila svoga sina! Karlo je 2800 grama i 49 cm.
Detalje ostavljam majci da napise kad dode k sebi, ali zamolila je da vam javimo.
Nadam se da ste dobro, nisam bas popratila sta ste pisale od uzbudenja!
Pusa svima!!
Kokolo kako je dotična Zrinka K studirala na mom fakultetu i po pričama kolega, shvatiš da svi njeni clanci su skladu s njezinim svjetonazorom, koji je obavijen veom urota i zavjera i vrlo malo okrenut modernom stilu života i vremena. Tako da svekru slobodno kažeš da procita sve njene članke i dobije sliku o njoj kao novinarki koja nije ni mrvicu objektivna. Možda i on onda promjeni mišljenje o toj temi a možda jednostavno shvati da je Zrinka žena njegovog vremena.😛
Ovo nema veze s mojim mišljenjem o cijepljenju, samo mali osvrt na novinarstvo.
P.s. Sanjarka ja isto nisam radila oggt
Kokolo evo bas sam se krenila u svadjalackom tonu kokosat sa tobom,ti si mi bas onako, na zubu
Tvoj stav znam, i meni ne smeta, pa logicno da svak ima stav, i da je pravo svakog pojedinca virovat u sta i koliko zeli.Vec sam bila spomenila, neke stvari vezano za zdravlje, i tu klasicnu medicinu, inace u mojoj familiji ima klasicara (doktora po struci), a na srecu imam veze i sa altrernativnim pripravcim, i ljecenjem.Ocito kome dajem glas
Peepe nisam vidila, al evo sta dodajem u smoothie https://www.biobio.hr/spirulina-u-prahu-proizvod-23208/
Sretno curke na pregledima
Dunyasha prenesi mami čestitke, jedva čekam da se javi da sve čujemo.
Sortiraj odgovore
Najstariji