Pregledi:
Pon: Maja, Peppe, Bebacica
Uto: Sandrich, Jambica, Teja, Dunya
Sri: Sanjarka, Zabica, Lunale, Abies, Malakoza
Pet: Kokolo, Kleopatra
Uh jesam vas sve pohvatala? Ako nisam viciteeeee 😂
Vjeverice nebi bilo cudo da sam falila koga oooo! 😷 Peppe javi seeee 😃
Majo jel mladunce krenulo put van? ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cro znaci i ti mislis rodit na Merkuru? A ja bas mislila da sam jedina...Bas mi drago da ima jos neko... Daj mi reci u kolko sati si dosla? Kolko si cekala, el bila guzva? I dal znas koji je doktor sutra u TA?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Mare bit ce to sve superiska. Malo ljubomore je normalno 😊 na kraju ce braco bit pravi sekin zastitnik kroz zivot .
Vjeverice nego sta nego jecmenac tako tako straha da imate od mene to je dobro 😂😂.
Rec ces im da puste da samo zaraste ahahaahhaha pa umirem, zakon si! 😂
Ejic uzivas ti neka neka tako i treba 🌞
Kleopatra necese se ni okrenit doci ce Srpanj/Kolovoz vidit ces 🌞
Bruna 😘
Teja nek si i ti uzivala u lijepom danu i dobrom drustvu! 🌞 i figice da malac vise nije na zadak 😃
Dunya palac gore za sve lose posljedice t koje si izbjegla 👍 pridruzujem ti se u tom klubu 💪
Cro cekamo novu profajlnu 😎
Inace dragi mi podigao nalaz na higijenskom , nema streptokokoka!!! Juhuhuhu! 🍻
Taman sam dala curi veceru pa gibamo na gimnastik. Mah
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja imam alergiju na dokoljenke ili zabice,u trudnoci to bude jos gore,sve fleke i masnice budu.Doktor svaki put pita sta je to,on mislio da me mm zlostavlja.
A sto se tice strija,imam po stomaku jos od prijasnjih trudnoca,mazala sam se ali nista nije pomoglo
Sanjarka vec sam to prosla jedanput,sad cu opet,tu je mm da pomaze.samo nek seka bude dobro
Teja, ja sam došla odmah u pola 8, bila treća na redu, obavila ctg u roku 20min i onda se do nekih 9 čekao doktor. Koliko sam služila, bio je gore u radaoni na dežurstvu pa zato. Inače, sve je novo uredeno i čisto, i tamo di je TA je i još nešto, iako nemam pojma što, tako da nemoj misliti da svi ljudi koji tamo budu su za TA. :)
Mislim da je po rasporedu Dr Stasenko sutra. Sretno i javi dojmove! :)
Da pokrenem novu temu -da li cete vi sve dati cijepiti dijete protiv tuberkuloze u bolnici? To cijepivo ce se ionako ukinuti skoro, mozda vec nagodinu. A sto s ostalim cjepivima? Jos uvijek ne znam sto da mislim o tim svim cjepivima.. ako ne mogu odbiti, barem bih odgodila tamo do 2-3 godine...
Aurelija ja sam prvo dvoje uvijek cijepila,sve redovito,super su podnosili.Mislim tako opet i s ovom bebom
Aurelija, da. Mi smo na tečaju pitali da li je obavezno, nije, ali smo dužni u nekom roku, zaboravila u kojem, cijepiti dijete i ako to ne napravimo mozemo dobiti kaznu, a kao pedijatar neće samo zbog jednog djeteta raditi cijepljenje, jer kao unutra, valjda u kutiji ili čemu već ima 6 doza, pa kao jednostavnije je odmah cijepiti bebu, ona to ionako ne doživljava tako mala. Tako nekako znam da je išla priča, pa smo oboje rekli ok, nek je cjepe odmah i točka.
Hvala Cro na informacijama iz prve ruke.. Svakako se javim sutra s dojmovima..
Mene najvise brine glupi parking, bolnica je na samom brijegu, a parking za par auta. i to me izluduje...
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji