'dan curke! danas ima weee!
Rekoh, ako Sanjarka vidi da komentiram na fejsu, a ovdje ne, ne gine mi ječmenac
Spavaćice - nemam još nijednu. Isprobala jednu u Oysho-u, baš za dojenje i ta mi je savršena. Čekam ljetna sniženja za mjesec dana
Krevetić - još ga nemamo, frendovi će nam ga kupiti, izabrali ga i čekamo. No isto ne vjerujem da ću ga slagati bar do mjesec dana pred porod - da ne skuplja prašinu
Epiziotomija - ako puknem reći ću im da ostave da samo zarasta moj strah od igli i još na tako delikatnom mjestu, aaaaaa!!!!
Celulit - imam ga, ne puno, ali nešto se pogoršao u trudnoći pošto ne mogu trenirati kao prije i općenito nisam toliko aktivna... Što se tiče anticelulitnih masaža - njih obožavam ali čula sam da se ne smiju u trudnoći? Nakon što rodim, mislim da si uplaćujem paket od barem 10 komada
i sad pojedinačno :
Crazy ti 2,5 mj, a ja 3! Kladim se da ću zadnja roditi od svih vas, takva mi je genetika
Abies totalno je cool ta kolijevka! Ja volim funkcionalne i multifunkcionalne stvari/predmete. Nek je sin riješio zubara za neko vrijeme sad
Deedee mogla bih ja zeznuti stvar oko pišulinca, eto samo da ti društvo pravim depilacija - ako mi se posreći, probat ću kod kozmetičarke riješiti stvar pa da spremno čekam. Ako ne, imam trimer koji može skratiti maltane ko britvica - a ne mogu se ozlijediti s njim. to je plan b. plan c nemam.
Ellie tko bi se mogao ljutiti na tebe?!? Pa ti imaš malu Enu za koju se sad brineš i koju maziš i kojoj posvećuješ pažnju Drago mi je da napredujete i da ćete skoro doma
kad ojača još malo neće joj trebati bočica
bettyboop ovaj Ahoy je divan!!! je li ta ide od rođenja? ja sam odlučila caboo uzet za početak pa nakon toga preći na tkanu maramu ili klokanicu - još se predomišljam... što se tiče poroda, ja sam odlučila uzeti doulu koja će sa mnom odraditi trudove doma tako da u bolnicu dođem tek pred kraj. Kad sam to rekla frendici koja je doktor anesteziolog skoro se naljutila na mene da zašto riskiram. Ne znam što da na kraju mislim i radim. Vidim da se radi velika halabuka oko nečeg potpuno prirodnog, a opet, uvijek postoji šansa da nešto krene po zlu i čovjek si to onda ne bi nikad oprostio...
Jambica super da se tako dobro osjećaš i što se ne daš s posla što se tiče navlake za kolica - iako su nova i namjeravam stavljati tetre ispod bebe, mislim da ću ih svejedno oprati u perilici prije prve upotrebe
Sanjarka nekad kvasac zna biti zločest i neće se dignuti. Ja ga najprije rastopim u malo mlake vode i šećera, pričekam 5, 10 min. Ako se ne digne kako treba bacam ga i uzmem drugi. A nekad znam i malo suhog kvasca još dodati - reda radi što se tiče ženske anatomije pred porod - morat ću ja to dobro proučiti - uloživa, otvorena, cerviks ovoliki, onoliki, nema ga, lažnjaci i sl.- sve nepoznati pojmovi
Kokolo ima dana kad mislim da i moj mali tako leži guštaju u buši
Deeka bravo za ogtt - moj je u četvrtak... a ruke se još nisu oporavile od bockanja prošlog tjedna od danas sam smanjila slatko ako će to šta pomoći za bolje nalaze
poslala ti pp
bebačica još malo pa si u terminu tako da brojiš još sitno. Pametna bebica, namjestila se i čeka pravi trenutak za tobogan
Mare sveki ti je super!
Malakoza baš ste to slatko proslavili! Vi ste mi baš romantičan par - sjećam se i one priče s plesanjem po stanu
Sandrich hvala za recept! znaš li ako može maslac umjesto margarina? nisam fan margarina, čak ni u kolačima
Malamimi kako je lijepo čuti tvoje iskustvo! sretna mama - sretna djeca, slobodno se hvali
Cro sad moraš promijeniti profilnu sliku od kad mala dubi na glavi! bravo za nju
Pregleda ovaj tjedan k'o u priči!! Bit će lijepih izvještaja što nije Peppe rekla da 17. ima ultrazvuk (ima nešto u tim brojevima - pamtim ih i kad ne pokušavam
)
Čovječe, tek kad stisnem pošalji vidim koje romane pišem - sorry, ako se nekome ne da čitati neka preskoči
Kad je vec ovaj tjedan takva situacija sa pregledima, prijavljujem se i ja pregled u petak.
Celulit ce postati bolna tema nakon poroda, za sada ga vidim, ali ga ignoriram. Definitivno cu probati ono s algama iz dm-a i malo masazica anticelulitnih. :)
Curke zavidim vam svima koje ste blizu termina, mi ostale cemo se nacekati jos, di su srpanj i kolovoz :(
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Pozdrav cure! Kako ste mi danas?
Evo, ja konacno malo odmaram u horizontali. Danas kod nas opet praznik i imali goste pa sam od jucer bila u pospremanju i ciscenju kuce. Danas kuhanje i malo druzenja s prijateljima koje nismo vidjeli 1,5 godina, a sad smo obje trudne 😍
Citala sam vas u pauzama od ciscenja ali iskreno, nisam zapamtila skoro nista od toga sto ste pisale.
Sretno svima ovaj tj na pregledima! Odoh sad jos peglati da imamo sto obuci na posao 😣
Inače mi pucaju kapilare na nogama ali ovo još nisam vidjela ovo su podljevi kao masnice 😥
Ma joj, bolje da se ne opterećujem sa tim svime, kapilare, celulit, kile, to je sve protiv čega ću se boriti kada dođe vrijeme sada je bitno da sve prođe dobro sa bebicama.
Cure sretno na pregledima, zanimaju me i cure koje su u terminu da napokon počnemo razmjenjivati iskustva poroda, rodilišta i svega toga.
Ej zenske!!
Vidim da se prijavljuju pregledi: i ja sam sutra na sd na pregledu. Samo uzv, ctg od iduceg tjedna. Koliki je cerviks-poooojma nemam. Ne znam ni jesam li otvorena ili nisam.. nista. Svejedno mi je. Kad krene, krene.
Sto se tice strija/kapilara- nemam niti jednu, nigdje. Nisam dobila fleke, nema strija, celulit se minimalno pojacao, nisam dobila nikakve madeze, nista. Za sad. I neka tako ostane. Bogu hvala da je tako.
Malamimi, ja kad vidim kako ti dobro hendlas svoju djecicu sam bas ponosna!! Vjerujem da nije lako, ali ti to tako sve lijepo napises, da mi bas bude milina citati!
Ellie, bravo i za tvoju curicu!! Zbilja drzim fige da idete sto prije kuci!!! Bas vam od srca to zelim.
I neka krenh porodi, neka sve prode dobro i neka nam bebe donesu silnu radost!!
Uzivajte zenske!!
Ne znam ima li ovo ikakve veze sa tim podljevima koje spominjete ali meni su izlazile modrice pa me bas ginic na pregledu pita da od cega mi te puste modrice po nogama i rekla sam mu da nemam pojma, da se same od sebe stvaraju. Reka mi je da uzmen u apoteci sumeci vitamin C od 1000, popila sam cca 1,5 kutiju i stvarno, nema vise modrica od tad a proslo je jedno 5 tjedana. E sad jel to isto o cemu i vi pricate ili ne, ne znam ali mozda kome pomogne...
Vjeverice da,da ide od rodjenja.Bas su mi na grupi savjetovali, izmedju more onih, pa sam bacila oko, i po cijeni mi se ucinilo najprihvatljivije, s tim, da ide bez umetka, a kaze mi cura, da u Njemackoj svi nose te marame, i da su tkane,al su nekako prakticnije od onih motanih cuda :) i laganiji :) jaaaako joj se veselim :)
Super Betty, jedva čekam da podijeliš s nama i svoje osobno iskustvo nakon što ga probaš s Andrićem
Malamimi, super mi je da se tako dobro snalazite, mislim da cemo i mi tako nekako, u bolnici obavezno jp, a onda lagano doma krenuti sa tetranjem, ipak ce meni curka biti veća u startu pa možda i bude lakše. Ne znam,eni će to ipak biti prvi put.
Sanjarka, ma prasica je to lukava već sada, sve se bojim što me čeka kad izade.
Teja, ti sutra ideš na Markur ako se ne varam? Ajde baš me zanima što će ti reci, jer je i meni do prekjucer cura bila na zadak, a ja sam danas bila tamo.
Vjeverice, imaš pravo, samo moram prvo naći neku dobru profilnu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji