Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    17. Svibanj 2016. 10:04

Vjeverice, hvala na cestitki, uskoro nam se i ti pridruzujes u pocetku finala 😘
    Crazy, cula sam od poznanika koji imaju apartmane na moru da im je u to vrijeme najljepse ici na kupanje jer jos nema guzva, voda cista i topla pa nisam bila sigurna kako je ove godine pa zato reko, pitam vas iz prve ruke 😉
    Betty, nadam se da je sve te boli jucer izazvalo samo to pretjerano ciscenje-sto nisam navikla jer si uvijek posao rasporedim na par dana, a jucer nisam sjela od 9 ujutro pa do 2 popodne kad su nam gosti dosli 😉

Hvala vam na odgovorima.😘 Nadam se da cemo naci neko rjesenje u suprotnom cu cijeli tj kod kuce spavati 😜

mare1989
    17. Svibanj 2016. 10:20

Dobar dan
    Cure koje imate danas pregled sretno
    Mene je danas uhvatila volja za pranjem i ciscenjem,jos bi ovaj tjedan trebala sobu okreciti a nikako mm da uhvati vremena.Plus sin u petak ima rodendan,odlucili smo se spremit i odvest ga gdje god pozeli

PeppePula
    17. Svibanj 2016. 10:23

Jutro cure jucer sam bila bas u guzvi pa se nisam stigla javiti... radila sam smjenu pa sam cisitila apartman pa smo isli na uzv pa do grada sa frendicom i malom i navecer dosla kuci... stvarno neznam kako mogu, ali super :)

Uzv je prosao odlicno, radio ga je taj nas frend koji je dr u bolnici, i sada cu traziti uputnicu od svoje dr pa ce mi on voditi trudnocu do kraja u bolnici....bas sam sretna :) Nasa mala Mara takodjer dubi na glavi, smjestila se nekako poprecno, glavica je dolje desno a guza gore lijevo, tako da sad znam sta je ta loptica koja se ponekad pojavi... ima 1.5kg, a ostale mjere su to otprilike... malo manji trbuscic i malo duze nogice, ali to je sve manje vise kako treba... Nadam se da vise niti nece na zadak

Vjeverice dobro si bila zapamtila da sam danas trebala na uzv, ali kako me preuzeo taj frend, stavio mi je dan ranije :)

Cro, super da se i tvoja mala odlucila okrenuti...
    Starim... vidjeti cemo sta ce biti s tobom, ako odluce da trebas roditi, bar ce doci kraj preznojavanju i iscekivanju... sretno...
    tko je sve spominjao celulit... ja ga imam isto, ali onako na periode... meni to ful ovisi o prehrani i kretanju... kada se kupam u moru nestane, ali dosta da pojedem jednu pizzu i vec se vidi... ma ne opterecujem se previse oko toga, ako bas probuja nakon trudnoce cu se mazati sa blatom ( dali se uopce smije dok se doji )
    Sanjarka dobro je onda dok jos mozes malu drzati pod kontrolom :) a nije niti njoj lako, tko zna sta si sad misli kada dolazi braco, sigurno i oni imaju neke svoje strahove oko svega...
    Ejic ja sam mocila noge u moru i bilo je ledeno... to je bilo pred nekih 2 tjedna... ako nastave vrucine, biti ce ok, to je ipak vec pocetak 6 mjeseca...prati temperature kao sta kazu cure...
    Betty bila sam te pitala za spirulinu ali nisi valjda vidjela... stavljas je u smoothie, koju?

Od jucer se skupilo preko 10 stranica pa nisam sve popamtila...

sretno na pregledima danas

Peppe

CrazyPuppet
    17. Svibanj 2016. 10:29

Imam pitanjce vezano uz taj famozni OGTT... Jeste vi to išle kao na rutinsku pretragu, ili je postojala neka naznaka da bi trebale napraviti taj test. Ja sam svoju dr. pitala pa je rekla da će me slat jedino ako previše dobijem na težini u mjesec dana, i ako KKS pokaže povišenu glukozu. Do sad kad bih vadila krv uvijek je bila na nekih 4.1...pa sad ne znam jesam li možda ipak trebala to obavit? sad sam u 29.t... a u prvoj T me uopće nije slala na to. Čak ni na sve ove puste briseve, za streptokok... čak se ni ne sjećam jesam li radila onaj drugi test na antitijela u 30om tjednu

Sanjarka88
    17. Svibanj 2016. 10:35

Pregledi: 

Uto: Sandrich, Jambica, Teja, Dunya,Starim, Deedee
    Sri: Sanjarka, Zabica, Lunale, Abies, Malakoza
    Pet: Kokolo, Kleopatra

Aurelija si ti mozda prijavljivala pregled za danas pa sam te preskocila?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Aurelija
    17. Svibanj 2016. 10:40

Da, danas. Nema veze, oprosteno ti je! 

PeppePula
    17. Svibanj 2016. 10:45

Crazy... nas salju rutinski na ogtt... a do sada sam radila samo jednom KKS i to ono na pocetku... tada mi je secer bio ok, neznam dali bi slali i ranije da tada nije bio...
    Briseve mi je radila prije nego sam isla u ZG na Fran Mihaljevac da imam za priloziti, takodjer neznam kada bi ih inace radila... tada sam bila negdje oko 20tt

Peppe

mare1989
    17. Svibanj 2016. 10:53

Ja sam radila ogtt rutinski,sad je reko da moramo raditi briseve.Zna da imam HPV pa  mi papa test radi cesto.

zabica25
    17. Svibanj 2016. 10:57

Hej hoj 

vjeverica, samo ti nama piši romane, volimo ih čitati 

Sanjarka, super da je nalaz u redu. Lijepa vijest

Crazy, nema frke kaj nas mijenjaš..ionako nisi nikaj fulala..i mi se pratimo prema terminu :) I kod nas rutinski šalju na ogtt - idu svi pa će i mali Mujo

sandrich, Jambica, Dunja, Starim, deedee, Aurelija, Teja - sretno i javite novosti s pregleda 

ejic, poznata priča o bolovima, ali sve se pretrpi za male mrvice koje dugo čekamo. Kasnije se sve zaboravi, glavno da sve dobro prođe. Samo ti jedi tjesteninu 

Peppe, i moja Hana je u istom položaju kao tvoja Mara. 

Kaj se tiče cijepljenja, ja ću cijepiti. Ista stvar - ne mogu upisati u vrtić. A nema ju tko paziti, svi rade pa će mi to biti jedina opcija, na žalost!
    Danas sam užasno sanjala...kak je moj retriver bil na umoru. Probudim se i plačem kao kišna godina. Uff i hormonima. Dobro, nikoga nisam probudila. Svaki dan instrukcije držim..još 4 tjedna i onda praznici. Al ok! :)
    Konačno  i kod nas...toplo, milina...ne znam kad ću dočekati onu voćnu salatu na terasi o kojoj maštam..

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• kokolo5
    17. Svibanj 2016. 11:23

Dobro jutro ili dobar dan, kako kome 😃
    Peppe, Cro super za poslusne bebonje, neka samo nastave dubit! Nadam se da ce i moja doc pameti, ne znam sta joj bi prosli put. 
    Inace cini mi se ko da pokusava nac neki precac za izlazak...bas oko pupka mi zna toliko rastegnut kozu nogicom (valjda) da mi se cini da ce me probusit! 
    Cijepljenje-apsolutno da-jos sam pod dojmom nedavno pretrpljenog straha. Moj svekar je izraziti protivnik cijepljenja, pa smo dosta raspravljali o tome dok smo cekali malca. Dosta sam se tad naproucavala, pricala s ljudima iz te struke i puno vise argumenata mi je islo u korist cijepljenja. Dok su se svi svekrovi argumenti protiv svodili na clanke Zrinke K. iz dnevno.hr... Vec je netko od vas napisao-kad ides pogledat, i najobicniji paracetamol moze imati grozne nuspojave s fatalnim ishodom, a puno manja je korist od njega nego od cjepiva...a opet, nitko ga se ne boji. Slazem se da djeca za cjepljenje moraju biti potpuno zdrava. Moj je samo zbog postnatalne infekcije "proglasen" neurorizicnom bebom pa su ga cijepili s oprezom i malo kasnije nego po kalendaru, i sve je bilo ok. Neka djeca se ni ne smiju cijepiti, i bas zbog zastite takvih treba odrzati visoku razinu procijepljenosti. Ne vjerujem u teorije zavjere, chemtrailsove, ljude gustere i slicne pi...rije (da oprostite, ne zelim nikoga uvrijedit), a vjerujem u ljudsko postenje i moral...nisu doktori zavrsavali fakultete po 10ak godina da bi nas potrovali. Mozda sam ja blesava i naivna, ali ljepse mi je tako 😜 
    I ne, ne pokusavam nikoga uvjeriti u svoj stav, niti isprovocirat svađu. Samo izrazavam svoje misljenje, i postujem tuđe.
    Cestitam svim curama koje  ulaze u trece tromjesecje 🎆🎉🎈 i sretno svima danas na pregledu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.