Abies da,izgleda da ceka mamin rodendan stvarno! Samo da nije ovoliko laznjaka vec 2 tjedna pa bi bilo lakse a ovako jedva cekam da izade pa nek bude i bik 😊
A i ti si blizancic. Sanjarka i ja... Jel i Miska? Ima nas
Nemam pojma za laznjake ni prave pa necu nis pametovati. Javi iza pregleda
Starim molim lijepo nisi napisala Baby♡girl udje u rađaonu s prvim trudom otvorena 9 cm i rodi za 15 min.
😂😂😂😂
E pa dobro vam jutro.
Naspavala sam seeeeeee 😁😁😁😁
Doduse nisam se ni okrenula, zato mi je cijeli trbuh bio u šarama i budna sam bila u 6, ali noc je bila fantasticna.
Razmisljam se zaletit do Krka na dva dana. Pitam se jel mi to bas superpametna ideja, al zelja za muzicem je prevelika.
Vidjet cu na pregledu u ponedjeljak sta kazu jesam li se otvorila 9 cm 😂😂😂😂
Cijepit cu dijete.
Za one koji nisi na fejsu (a zbilja bi mogle 😜 ) jucer sam isla na ogtt i nisam ga obavila. Glukoza mi je bila prestrasna za popiti na prazan zeludac, plus kaj su se svi cudili koji vrag sa 35+1 vadim uopce ogtt. Budu li me pilali rodit cu doma. Umjesto Betty 😂😂😂
I najjace mi je od svega sto su mi sva vadjenja krvi na razlicitim mjestima pa me svaki drugi dan bockaju, jedna lijepo izvadi, druga mi masakrira ruku pa mi je sve plavo 😢
Rade bolesnice od trudnih zena.
Na indikaciju ne pristajem ukoliko ne prenesem (a necu jer sam Adrianu objasnila da bude gospodin pa urani malo ) , ovo dijabetes, procjena bebe bla bla ne dolazi u obzir. Za malu su mi rekli da je preko 4 kg. A zdjelica preuska da bi beba preko 4kg isla tim putem. I fulali su. Rodila se s 3,5 kg.
Sretno svima na pregledima ovaj tjedan 😆😆😆
Starim nadam se da si sad vec na 6 cm. ❤
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby ja sanjam o tom scenariju,da uletim u radaonu i legnem pa u par tiskanja cujem kmeeee 😍😍😍 moja snaja je tako s 2 djetetom uletila u bolnicu i jedva je stavili na stol a curka vani
Ma sta ce ti sad oggt,stvarno fantaziraju!
Nisam imala ovaku nervozu pred pregled nikad,uzje... sam se ko djete pred eskurziju
Jutro!!
Crazy nemaš frke, te su životinje toliko slične da ih je naprosto teško razlikovati šalim se, skužila sam ja da nas brkaš pa čitam sve
Aurelija sto se cijepljenja tiče, nisam previše o tome razmišljala još, budemo mm i ja donijeli neku zajedničku odluku kad se pozabavimo tom temom...
Starim kaj bi ti sad preko reda? Dok ne vidimo da je Maja rodila, ništa od toga. Ona je zabranila to preskakanje i guranje i bebaci ih slušaju. Bolje da kažeš Denisu da požuri držim fige za prirodan ekspresan porod
Btw današnji datum je bas lijepi za slaviti rođendan - obožavam neparne brojeve
Baby mogu s tobom na Krk? i ja bih doma malo, ali glupo mi je pustiti mm samog...
Dobro jutro cure!
Evo, na pragu u 3.tromjesecje i sve one tegobe o kojima ste do sad pisale, su pocele 😢 Jucer navecer sam bila ko 80-godisnja bakica 😁 Ocito mi se obilo u glavu to ciscenje, pospremanje... Bolila me kriza, noge, ispod desne ruke nastao toliki linfni cvor da nisam mogla normalno drzati ruku jer je toliko boljelo. O ustajanju s kreveta i kauca valja ne moram pisati jer je to muka Isusova 😢 Ok, danas je vec sve malo bolje, vidjet cemo kako ce biti navecer nakon cijelodnevnog sjedenja 😕
Pisete o cijepljenju, ja cu naseg dati cijepiti. Smatram da neke tablete/antibiotici i sl isto tako mogu uzrokovati razlicite nuspojave a ipak cu mu ih dati bide li imao temperaturu ili ce biti bolestan. Ali svatko ima svoje misljenje o toj temi pa svatko za sebe mora znati sto je najbolje.
Cure s mora, trebala bi malo vasu pomoc 😉 Kao sto sam pisala, za 2tj imamo dopust i odlucili smo negdje s autom. Sad, dilema je isplati li se ici na more jer neznamo jel more vec dovoljno toplo za kupanje ili ipak rade negdje u posjet nekom gradu-gdje se ja bojim da nebi mogla izdrzati obilazak grada posto ne izdrzim vise niti 2-satni soping 😁
Jeste se vi vec kupale ove godine u moru?
Unaprijed zahvaljujem na odgovorima 😘
A kad ste namjeravali ići? Trenutno je more između 15-18 stupnjeva, to možeš pratiti na meteo.hr pod Aktulane podatke, temperatura mora. Za sad je poprilično hladno jer se proljeće bas nije iskazalo..
Čestitke za zadnje tromjesečje!!
hehe, ženo di bi ti već u more :D
teoretski ako bude sunčano u naredna dva tjedna, moglo bi se more zagrijat. Još kod mene pličina i pijesak pa ajd... ima šanse... sad je nekih 16°C možda dođe do 18°C :)
Ejic nisam se kupala jos ove godine, ali za dva tjedna, mislim da ce dooovoljno zatoplit, da se mozes bucnit.Ma daaaj, nije sve tako sivo, ako ti je sad tako, tesko, kako ce ti bit do kraja? joooj cure, znam, da nije bas lako bit blazen,al, vama kojima je jos ostalo 2 3 mj, nemojte kukat, sta ce bit kad dodjete pred kraj Zato, udri brigu na veseelje
Starim, mi tebe porodili vec pred dva tjedna, a na kraju ces docekat termin!
Sretnoo nam svima danas!
Sortiraj odgovore
Najstariji