Misliš da od početka spava u sobi ili?
Naša beba će bit s nama bar do druge godine ja mislim, a i nema di nego sestri u sobi....
Mene zadnjih par dana sve više probada u trbuhu, nadam se da to sad sve skupa više raste pa je od toga
Naša beba će bit s nama bar do druge godine ja mislim, a i nema di nego sestri u sobi….
Mene zadnjih par dana sve više probada u trbuhu, nadam se da to sad sve skupa više raste pa je od toga
da, dobila sam od nekoliko ljudi savjete da je najbolje da beba spava u svojoj sobi. Djeca upijaju ko spužve vanjske informacije i odmah ih treba navikavati.
Gdje te probada u trbuhu? da nisu crijeva? jel sve ok oko probave?
Naša beba će bit s nama bar do druge godine ja mislim, a i nema di nego sestri u sobi….
Nasa ce beba isto biti s nama u sobi. U svom krevetu, ali s nama. Mislim da cu prematalicu isto staviti u nasu sobu, da se sto manje budimo svi skupa.
Sanjarka, bas te boli kao pred mengu? Ja tu i tamo osjetim da me zategne trbuh, to je sve normalno, maternica i okolno tkivo se siri, pa normalno da boli.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma da? Svaka čast ako budeš ustrajna u tome, meni iz iskustva izgleda puno lakše kad je beba uz tebe zbog velikih broja buđenja, plakanja, hranjenja...
No možda sam u krivu, možda sve lakše funkcionira kad je u svojem prostoru.
Ja sam imala i sreće, moja mala je bila beba za poželit, i vrlo brzo je počela spavat cijele noći bez buđenja
Ah probava, to 2 puta tjedno i dalje, nema nekog pomaka, al ne bole me crijeva, ovo je više predmenstualno probadanje, a hvalila sam se kako me ne boli ovu trudnoću eh
Ma da? Svaka čast ako budeš ustrajna u tome, meni iz iskustva izgleda puno lakše kad je beba uz tebe zbog velikih broja buđenja, plakanja, hranjenja…
No možda sam u krivu, možda sve lakše funkcionira kad je u svojem prostoru.
Ja sam imala i sreće, moja mala je bila beba za poželit, i vrlo brzo je počela spavat cijele noći bez buđenja
Ah probava, to 2 puta tjedno i dalje, nema nekog pomaka, al ne bole me crijeva, ovo je više predmenstualno probadanje, a hvalila sam se kako me ne boli ovu trudnoću eh
onda se širi sve, mršava si pa valjda više osjetiš.. Nagađam samo.
Da, više mi je ljudi reklo da treba beba biti u svojoj sobi, ali i ja se pitam kako to izvesti.. vidjet ćemo :)
Nemam iskustva :)

Nadam se... bolucka li tebe štagod?
Ma nema tu neke filozofije, vrlo brzo skužiš šta sve odgovara i tebi i bebi

Ma ono probode me na momenat i onda prođe, i tako par puta dnevno, nije da konstanto boli, ma sve je to ok
da i naša beba će bit u svom krevetiću, prematalicu neću kupovat, tj. treba mi komoda za bebinu robicu al prematanje će bit na kraju svugdje i svagdje samo ne na jednom mjestu, bar mi je tako prvo iskustvo

pozdrav trudnice i buduce mamice...prijavljujem se za temu...treca bebica,termi 2.7.2016
pozdrav trudnice i buduce mamice…prijavljujem se za temu…treca bebica,termi 2.7.2016
dobro nam došla, i dugo tipkala
wow treća bebica, koliki su stariji? svaka čast
Ljetnice 2016 ![]()
Majadila 16.05.2016.
Marie4 20.05.2016
Starim 23.05.2016
Sanjarka88 30.05.2016.
Tynchy 02.06.2016.
Cro262 04.06.2016.
Dunyasha 06.06.2016.
bettyboop_st 08.06.2016
teja4444 11.06.2016.
MalaKoza 12.06.2016.
Nessah 23.06.2016.
Iva1989Lea 25.06.2016.
Loola 02.07.2016.
Petra84 03.07.2016
Pixii 04.07.2016.
obelixx 11.07.2016.
Bruna257 11.07.2016.
Marti1711 13.07.2016.
SanjaKlokanica 15.07.2016.
Kika832013 20.07.2016.
Aurelija 20.07.2016.
PeppePula 22.07.2016.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji