Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Studeni 2015. 12:34

Misliš da od početka spava u sobi ili?
    Naša beba će bit s nama bar do druge godine ja mislim, a i nema di nego sestri u sobi....

Mene zadnjih par dana sve više probada u trbuhu, nadam se da to sad sve skupa više raste pa je od toga

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Studeni 2015. 12:53

Ma da? Svaka čast ako budeš ustrajna u tome, meni iz iskustva izgleda puno lakše kad je beba uz tebe zbog velikih broja buđenja, plakanja, hranjenja...
    No možda sam u krivu, možda sve lakše funkcionira kad je u svojem prostoru.
    Ja sam imala i sreće, moja mala je bila beba za poželit, i vrlo brzo je počela spavat cijele noći bez buđenja

Ah probava, to 2 puta tjedno i dalje, nema nekog pomaka, al ne bole me crijeva, ovo je više predmenstualno probadanje, a hvalila sam se kako me ne boli ovu trudnoću eh

Sanjarka88
    24. Studeni 2015. 13:41

Nadam se... bolucka li tebe štagod?

Ma nema tu neke filozofije, vrlo brzo skužiš šta sve odgovara i tebi i bebi

Sanjarka88
    24. Studeni 2015. 14:29

Ma ono probode me na momenat i onda prođe, i tako par puta dnevno, nije da konstanto boli, ma sve je to ok

da i naša beba će bit u svom krevetiću, prematalicu neću kupovat, tj. treba mi komoda za bebinu robicu al prematanje će bit na kraju svugdje i svagdje samo ne na jednom mjestu, bar mi je tako prvo iskustvo

• Loola
    24. Studeni 2015. 14:34

pozdrav trudnice i buduce mamice...prijavljujem se za temu...treca bebica,termi 2.7.2016

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.