Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    14. Svibanj 2016. 22:36

Baby ma ti si carica! Ja sam isto vjecni optimist... sad pod hormonima ajd uhvati me crnjak tu i tamo... ;-)
    Abies dobar neki poštar, a? ;-)

MalaKoza
    14. Svibanj 2016. 22:38

Cure, jel me može koja ubaciti u fejs grupu?  Nije me teško naći. Ja sam Mala Koza i na društvenim mrežama :)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Zumbul
    14. Svibanj 2016. 22:59

MalaKoza- ja te ne nalazim na fb.. Neznam zasto.. Mozda neko od cura uspije..

TPol
    14. Svibanj 2016. 22:59

Pa ja ostajem na forumu iako sam se prikljucila u grupu radi slikica ne voli. Pisat previse po facebooku haha .
    V jeverica hvala 

Za to mazanje misljena su podjeljena kazu da najvise ovisi kakva ti je koža.

bebacica
    14. Svibanj 2016. 23:00

https://m.facebook.com/groups/564011857091758/?_rdr#_=_

Malakoza pokusaj na ovom linku zatraziti ulaz pa neko od admina te doda. Ja sam te nasla na fejsu al ne znam kako da te dodam 😒

TPol
    14. Svibanj 2016. 23:07

Zumbul dodaj me ovde na kolanoci za prijatelja moram te nsto pitat da ovde ne zatrpavam temu hihi

iva1989lea
    14. Svibanj 2016. 23:17

A ja mislila da samo ja svratim ovako kasno na forum...ima vas jos...
    Sanjarka da ,očito David neće bit toliko velik koliko su govorili prije mjesec-dva...meni se čini taman.  .
    Morat ću i ja uzet taj čaj od lista maline...skodit ne može...
    Primjecujem da mi je sve teže svakim danomi da odbrojavam do kraja...al tješi me da nisam jedina ...

MalaKoza
    14. Svibanj 2016. 23:19

Ne mogu preko linka. Vjerojatno jer je tajna grupa. Da me probate dodati preko maila. 
    Malavidra88@gmail.com

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Abies
    14. Svibanj 2016. 23:21

Crazy ne znam postara...al uvijek su u prici!!! 
    Zumbul mene su tak ucili patronaza i pedijatar. Pisa dolje i povlacenje kozice koliko ide, najbolje u kadi dok se kupa. S nekih 6mj ide do kraja

Abies
    14. Svibanj 2016. 23:23

Malakoza. Ploca i beba na ploci u oblaku. Prof ljubakanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.