Baby ma ti si carica! Ja sam isto vjecni optimist... sad pod hormonima ajd uhvati me crnjak tu i tamo... ;-)
Abies dobar neki poštar, a? ;-)
Cure, jel me može koja ubaciti u fejs grupu? Nije me teško naći. Ja sam Mala Koza i na društvenim mrežama :)
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
MalaKoza- ja te ne nalazim na fb.. Neznam zasto.. Mozda neko od cura uspije..
Pa ja ostajem na forumu iako sam se prikljucila u grupu radi slikica ne voli. Pisat previse po facebooku haha .
V jeverica hvala
Za to mazanje misljena su podjeljena kazu da najvise ovisi kakva ti je koža.
https://m.facebook.com/groups/564011857091758/?_rdr#_=_
Malakoza pokusaj na ovom linku zatraziti ulaz pa neko od admina te doda. Ja sam te nasla na fejsu al ne znam kako da te dodam 😒
Zumbul dodaj me ovde na kolanoci za prijatelja moram te nsto pitat da ovde ne zatrpavam temu hihi
A ja mislila da samo ja svratim ovako kasno na forum...ima vas jos...
Sanjarka da ,očito David neće bit toliko velik koliko su govorili prije mjesec-dva...meni se čini taman. .
Morat ću i ja uzet taj čaj od lista maline...skodit ne može...
Primjecujem da mi je sve teže svakim danomi da odbrojavam do kraja...al tješi me da nisam jedina ...
Ne mogu preko linka. Vjerojatno jer je tajna grupa. Da me probate dodati preko maila.
Malavidra88@gmail.com
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Crazy ne znam postara...al uvijek su u prici!!!
Zumbul mene su tak ucili patronaza i pedijatar. Pisa dolje i povlacenje kozice koliko ide, najbolje u kadi dok se kupa. S nekih 6mj ide do kraja
Sortiraj odgovore
Najstariji