Pozdrav ljetnice :)
Vjeverice poslala sam ti pp za fejs... :)
Mislim da se Maja nece javiti sada tako brzo, zeni je sutra termin
Joj te price o kakicama i slicno... necu sada razmisljati o tome... navikla sam skupljati macje i psece tako da nisam gadljiva, ali ima i ljepsih stvari za razmisljati osim o tome...
U ponedjeljak uzv konacno nakon 2 i pol mjeseca....a onda u cetvrtak po kolica pa u Ikeu po ostatak stvarcica pa sredjivanje sobe...
Zumbul lijepo da si nasla vremena da opet tipkas... kada sam vidjela post o zavjesama znala sam da si ti bez da sam i pogledala nick ( nekad citam od iza postove :) )
Nama su rekli da dok lohije ne prodju, nista od sexa... mislim, to je kao da se s... dok imam mengu, bljak...mislim da ni mm ne bi htjeo....
Bruna kako ti je danas... nadam se da si uspjela progutati te tablete...
Gita dobrodosla
Peppe
Jutro!
Maja se ne javlja,rodila je 100% jucer il nocas
Kokolo sad ce muz pomoc da se skrati cerviks 😉
Sanjarka ti nista,kao da nisi odmah tu iza nas s radanjem?! Zaobisle te sve tegobe
Aaaaaaaaaaaa ja hocu rodit i to odmah,ovo je postalo mucenje! Ne razmisljam o rezanju,o boli ma o nicemu samo da se rijesim kad vec moram i gotovo.
vec nocima se preznojavam tako da mi je ujutro kosa mokra bljaaakkkk
Crazy mislim samo kakicu skupljati jer na malim bebama znas kad ce kakati. Lakse mi to tusem isprat i dezinficirat nego pelenu ribat dok je dojenacka i papirici ne pomazu 😂
Sorry Peppe sto smo i dalje u kakici 😂😂😂😂
Majoooo radjas li ti zeno???? 😍😍😍
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Jutreko 😊
Opet i opetcova dosadna sugava kisa 😢
Sanjarka-ja sam spomenula da me bolio bris...uzas uzas...
Vec ste na kakici 😂 hahaha
Meni je sva srec apartman od plaze doslovno minutu hoda...a i ima borova sumica pa neka kaka dijete 😂 hahaha
Dobro jutro curke!
Mislim da sam medu rijetkima koje nemaju problema sa nesanicom, mi smo se tek sada probudili. Vjerojatno ce me to sve stici kasnije, pa sad jos uzivam u spavanju dok
mogu.
Termini polako pocinju
O epiziotomiji i sivanju ne zelim ni razmisljati, prva beba pa ni neznam sta me ceka.
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Ja vec opcu po porodu mantram dok me sivaju. ak bude gromada. Necu ni mislit o tome... bolje mislit o slonu i maslacima
Jutro curke!
Evo mi i danas potegnule malo duze, naravno,nakon sto smo zaspale tek oko pola 5.... Slusala sam cijelu noc kisu kako lije.... I onda zbog atb se u 7 digla, pa zaspala ponovno....
Peppe, lijepo sto se brines,muku mucim s tim grdosijama od tableta,ajde nekako ju popijem pa brzinski horizontala da ne povratim.... Za sad sljaka.... 👍
Sad se idem spremat, idemo na krstitke od sestricnine male i sin joj ide na pricest... Pa da sve odjednom obavimo.... Za mj dana jos jedne krstitke... Al nam veselo....
Kisa,hladno vani.... A mene ko da valunge love,neznam koja od vas pisala, al nije jedina,ja non stop u kratkim rukavima i tajcama do ispod koljena.... A za noc da i ne pricam,nocas prozor do 3bio otvoren....😓😅
Tolko od mene za sada, javim se pred vecer kad stignem... 😘😘😘
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ko da sam znala da me prozivate :D
Meni je termin zapravo danas. Naznaka da trebam roditi ni za lijek. Racunam da je ovaj jedan gin prije par tjedana imao stvarno pravo- da cu prenijet i to dobrano. Tak da, zastavice i pomponi dolje!
Danas cu porazgovarati sa sinom i objasnit mu da me ne maltretira nego izadje van ko covjek, inace od sutra moram u TA svaki drugi dan, a to mi se ne da.
Vidim ovdje red veselja red brige, dakle sve po starom.
Majo samo ti porazgovaraj s njim, sigurno ima racionalno objašnjenje što još radi unutra
Majo trebala si ti njemu objasnjavat od 37 tjedna 😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji