Jutro zene!
Dakle ovo vrijeme je ocajno. Sva sreca da tamo oko 5.6. predvidaju lijepo i toplo vrijeme jer nisam pripremila skafander za curu!!
Baby, kad citam tvoje postove o okretanju s boka na bok, da se osjecas ko slon- same shit here.. nije mi vise ni zabavno ni ugodno. Nije cak ni neugodno. Bolno je. Ali ok, nece jos dugo. Onda krecu nova veselja.
Kokolo, na tvoj cerviks sam zinula, doista. Pa zeno, koliki je to cerviks?? Fkt ce mc donalds u koreju nego se tvoj cerviks otvoriti!
Zamnimljivo je to s tim cerviksom. Ja uopce nemam pojma koliki je moj jer mi ga vise ne mjere i ne pipaju od kad sam ono bila jednu noc na sd. A kako stvari stoje, prije nego udem u 39 tt nece mi ga mjeriti u TA.
Sto se tice intimne njege- nekako mislim da je s curama to ipak lakse. Pazis da ides prema guzi, sve rasiris i obrises.. nekako to sve s deckima.. hmmm.. al snaci cete se.
Ja planiram zvati patronaznu kroz ovaj tjedan da vidim sta ce mi reci da mi treba za pupak, da ne kupujem bzvz.
I bas moram ici po spavacicu, sad nema vise sale!!
Uzjvajte u ovom kisnom danu. Valjda ce uskoro biti bolje vrijeme!
Jutro žene drage! i moja torba spremna, iako se još ništa ne dešava ali za svaki slučaj neka nje...
Da li neka od vas nosi naočale za vid, kako planirate roditi, sa njima ili ih pak skinuti, meni se u trudnoći vid dobro pogoršao, iako mi doktorica kaže da to nema veze sa trudnoćom, jedino ako sam u početku puno povraćala pa sam naprezala oči,, a jesam, jako puno, skoro 4 mj...
čim rodim moram mijenjati dioptriju.... :/
Nisam mogla od 37. jer sam jos htjela odgoditi malo. :D
Svaki dan si mislim "Evo jos samo da ovo obavim i onda sam fakat mirna". Jucer sam cijeli dan landrala po centrima, od Ikee do King Crossa uzdužno. Legnem navečer i mislim si okej, to je sad fakat to. Sutra mogu rodit.
E al danas si mislim da bi bas mogla spremit zimsku robu, povadit ljetno, ormare dovest u red.
Eto, i onda sutra mogu stvarno mogu! Vidjet cemo sta kazu u TA ujutro, ali brijem da je sve cement structo dolje.
Hehe Maja meni tako bilo... drzim fige da brzo krene. A na temelju cega ti je dr. reko da ces prenijet? Kolko bebi ima grama?
Iz mojeg iskustva prenesena beba nije bas onako uspavana kako se to obicno prica za novorođenče... nego je itekako budna i gleda non stop što se zbiva... a ako je k tome i malo veći bebo onda je nooon stop gladan
Kokolo očito je to normalno što se tiče cerviksa, meni termin za 20 dana a cerviks mi 3,9.... ali opet to od žene do žene, nekima se skrati i pođu se otvarati u roku od par dana, a nekima ne......uh ko zna! :)
Majo dok je voda bistra sve ok. Moja mama je seku 22dana prenjela.
A u rodilistu je vruce. Dekicu za izlaz i to je to.
Gita ja imam miopiju. Tj dala se pod laser pa kao nemam. Nikakvih tegoba oko toga u trudnocama. Ja bih imala naocale kraj sebe pa kad beba dodje stavila da je/ga mogu vidjet a ne skiljit. I ne bih lece ako ih koristis.
Ne mogu gledati vodu kad nisam otvorena.
Odnosno, do sad nisam bila, vidjet cemo sutra.
Evo sam se posvadala s malom, Boze ova danasnja djeca 😝 sad ju je mm izveo vani a ja disem duboko haha!
Majo a e sad! Trebala si cijeli zadnji mjesec pricat o izlasku, sad je kasno trebat ce mu koji dan da skuzi sto mama hoce 😂 kako si ti? Jel boli sta? Jel se spustio? Jel se umirio?
Staaaarim zeno pa ti si jos u komadu joj joj. Daj skokni na muza malo 😉 danas je ti bas lipi datum za rodit 😎
A je u pravu si ja sam se pritajila, nemam osjecaj da cu do kraja lita rodit ma nista nula bodova... Zato sebe i ne dozivljavam u ovom vašem nizu 😝
Jel tko s Cro u kontaktu? Ona je bez cerviksa bila ostala, mozda se vec mazi s Majom 😍
Gita jel ti tko spomenuo cr kao opciju zbog dioptrije? Znam da je to indikacija
Dunya znači bolno postalo? Nista trk po spavacice i onda koliko ti tijelo aktivnosti dopusta, jos malo jos malo 😊
Abies opcu za sivanje haha kraljice, no svida mi se ideja ja cu se preventivno srusit u nesvijest pa cu im ustedit opcu. Zadnji put sam se samo derala na dr. ovi put ce dobit nogom u glavu
IvaLea bravo za prvo pozitivno iskustvo nek ti ovo bude jos lakse i brze ❤
Bruna uzivajte na festi danas 😘
Kleopatra nisi jedina koju ne muci nesanica, ima nas jos 💪 ja sam isto mislila da ce me do kraja uhvatit to ili zgaravica al nije 😉
Peppe napooookon uzv sutra! Mogu mislit koliko si uzbudena 😍 jedva cekam sliku kolica 😎
Crazy o da trauma dobro si rekla. Dok me ova zarezala ode moje pucanje do kraja guza 😪 tebi je bilo jos gore radim roominga, ja se nisam mogla pomaknit koji wc, koje tusiranje? Ma nista , nula bodova
Zabica zeza tebe Hana malo 😊 samo nek ona ostane kod pupka 💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dunya jos nisi spavacicu spremila 😂😂😂😂 ja sam svoju nedavno rijesila. I jos imam doma neke i amen. Mislim da sam sve spremila. Jos kimbac preseliti iz sobe u dnevni, a u sobu kolijevku namjestiti. Jos jednom oprati robicu jer eto kao nemam dovoljno posla pa si jos slazem 😂😂 cekam jos jastucic od Sovice i sarene tetrice iz ekobutika. I lanac za dudicu. I mislim da je to stvarno finito za sad.
Valjda.
Nadam se.
😂😂😂😂
Majo zato sam ja rijesila sve prije 37 pa moze odmah van. A i sto prije on dodje, doci ce mi i mm. Veselje na kvadrat 😁
Hahaha za to krizanje popisa 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ja nikom ne mislim nista rec. Ignorirat cu poruke 😂😂😂😂
Ali zato cu s vama podijeliti da mantrate sa mnom 😂😂😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji