Bruna prva t počela mi je "veselo". ono što su mi u vinogradskoj rekli i pitali. p: koliko se radilo na trudnoći - nije se radilo, odmah. ok možeš ostat trudna, to je bitno. sad korak po korak. tako je i bilo.
tako i to životinjsko carstvo. dok ne divlja i može se kontrolirati idemo dalje. a i već si u lijepim tjednima da se može reagirati za bebu i tebe.
Marigmar, meni je ok jer ovdje nemam puno poznanika i na porodiljnom sam pa me ni kolege ne diraju. Imala sam jednu na poslu koja je od kad je saznala da sam trudna svaki put u prolazu taknula moj trbuh. Nije mi nešto posebno smetalo, ali kad razmisliš, malo je friki.
U zadnje vrijeme mi babci u liftu u sred razgovora samo bubnu ruku na trbuh i pitaju jel se miče. Mislim, da, baš si pogodila onu milisekundu kad je odlučila udarati. To mi malo smeta, al se nasmijem...i tak. Inace obožavam kad mi dragi drži ruku na trbuhu kad god gledamo telku ili spavamo. Da se i on poveže s njom
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Abies valjda mi je danas dan za cmoljenje... Znam da smo vec daleko dogurale, al svejedno bi ja da se druzimo jos ta 2mj, da bude sve ok,ko sto i sve mi zelimo... Ja vam se ispricavam na jadanju, bas me to razljutilo i rastuzilo...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Abies, tebe sam i imala u mislima haha! Al i to sto kažeš, ne mora ništa značit.
Bruna, taj plymicol ti je pretpostavljam protiv gljivica, iako bi po meni bilo bolje da istovremeno pijes s atb. Ne znam kak su druge cure? Ja sam dobila lactogyn, i sad ga znam kupit kad mi se iscjedak pojača, to nije lijek, samo probiotik.
Marigmar, ja isto šizim ak me neko xy dira, užas mi je to. Al zato obožavam kad dragi mazi bušu il stavi uho pa sluša haha!
Bruna glavu goreee! Nije to tako strašno ili nerješivo, bude sve ok! Ajde učini nešto lipo za sebe, kupka, šetnja, čokolada što god te veseli ili opušta
Evo me kuci sve rijeseno, ubilo me sunce kako jako przi, a u hladu puse i hladnjikavo idealno za razbolit se 😠
Marigmar ja inace imam trbuscic i onako to mi je najmrzi dio tijela, i imam averziju da mi ga netko ide pipkat... Znam da sam sad trudna al svejedno mi je ostao tak neki bezvezni filing dok netko ruku stavlja... Nije da mi sad neznam kako smeta no nije ni najneugodnija stvar na svijetu...
Sto se otvaranja tice, netko se otvara postupno ranije netko tek na porodu kad krenu trudovi.
Pravila nema u tome koliko ce to u konacnici ubrzat porod.
Moje iskustvo je: pocela se otvarat kao i sad kroz zadnji mjesec, nekoliko dana prije poroda bila otvorena cak 4 prsta! To nista nisam ni osjetila ni laznjaci, ni kontrakcije ma nis.Kad su me uhvatili trudovi odmah su bili pravilni i bas bas jaki. U 3h po noci su krenuli, u 7h su me stavili u boks u 8.40 je mudrica ugledala svijetlo dana. Znaci u svega 5h prvi porod, i nekako mislim da je to otvaranje prije ubrzalo sve skupa, tako da su me zapravo u startu docekali jaaaaki trudovi znaci propustila sam one blage i lagane na pocetku.
E Bruna uzmi nesto slatko, mozda ti popravi dan 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Aurelija plymicol su vaginalete, receno nakon kaj popijem atb da stavljam tri dana... Kolko je taj lactogyn? Da kupim i to, pa cu to koristit istovremeno kad i atb i onda plymicol...
Crazy smatraj dogovorenim,cim krenemo put Vira,znat ces ;) pa da se podruzimo sa nasim zapcima ;)
Sanjarka,sandrich hmmm slatko.... Pojela nesquick kuglica sa puuuuuno mlijeka :) to mi fino.... Sad sam na kefiru :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji