Jutro cure
Ovdje opet kisa 😣,jos sam u krevetu jer me leda rasturaju,bas su me ulovila sad kad je sveki stigla.
Ja njoj kukam koliki mi je stomak,a baka sva cvijeta kaze neka stomaka da cura ima mjesta😊
Cure koje imate danas pregled sretno 😃
Sunshine, imas jos mjesec i pol do termina, nije to nista strasno sto je beba nisko.
Također cure, normalno je da kontrakcije postaju češće, cerviks se skraćuje i ušće otvara što smo bliže porodu! Pa ova Sanjarkina situacija - prst otvorena u 37 tt je idealna, bolje nego zacementirana u 40 tt!
Bruna, opet ta tvoja " šlampava" doktorica, stvarno nemam riječi!! A kad ti je planirala reći da idas beštiju u brisu?! A gle, nemoj se sad previše s tim zamarat, ni prva ni zadnja, taj streptokok ti je stalno tu negdje- dođe i ode, a mislim da ga stigneš riješit i ponovit bris prije poroda pa možda neće ni trebat atb na porodu!
Ejic lijepo zamoli doktora/icu , drzim palceve da zbilja odobri bolovanje... Nije bas ugodno te kontrakcije trpit, ak me koja ulovi dok sjedim, moram ustat, a sad da to svake tolko radim,mislim da bi me gledali ko munjenu...:P
Ma neka su nam sve bebice dobre,neka spavaju i papaju i rastu :)
Kod nas bilo nesto sitno sunca, sad ponovno oblaci a za popodne najavljena ponovno kisa... Koma...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Aurelija tamo se nezna ko je jace blesav, jel sestra ili ginica.... Rekla mi i sestricna da se zene jako zale na obje... Ona prijasnja sestra je na komplikacijama, isto trudna, pa dosla ta druga a ta bas munjena... Da je***i nalaz nezna procitat, ma neznam... Valjda to mislila rec kad dodem kod nje... Daj mi reci, kaj si ti koristila protiv gljivica kad si pila atb za e.coli?
Antibiotici prepisani - Klavocin 7dana, 2x1(svakih 12 sati), kad popijem, Plymicol vaginalete, 3dana po jednu navecer,da nebi bilo onih bestija od gljivica.... Molim se B da se rijesim gadova, i da mogu mirna bit...
Žabica, Bruna švedske su vam poslane valjda će doći do srijede
Bruna držimo palčeve da ode beštija s atb :) sad sam se sjetila da su meni u utorak bili gotovi nalazi brisa i da sam ih zaboravila pokupit...
mene ti doktori toliko živciraju, pogotovo s tim načekavanjima po nekoliko sati, jer se oni ne znaju organizirat i naručit ljude... ma tko ima vremena za to... Da nisam kod privatnika, izludila bih.
Marigmar, to je do svakog ponaosob, ali većinom nitko ne voli da mu se samo tako dira trbuh. Ja sam još veći frik po tom pitanju, jer me fraz uhvati čim me dotakne netko tko mi nije nešto blizak. A pod bliske mislim mamu, tatu, sestru, muža i dijete... Svi ostali... ufff
Mrzim ona česitanja na blagdane, rođendane, pa ono grljenje ljubljenje nakon što se s nekim nisam duže vidjela. Par puta mi se desilo da bi netko od klijenata na poslu spustio ruku na moje rame, a ja bi doslovce bila užasnuta... Ne znam jel tako kod svih, al meni je tako...
Ejić ajmo bolovanjeee... ko je još vidio radit, hehe
Abies bas komentiram kako ovaj moj organizam i tijelo nisu nimalo gostoljubivi prema bebi i bas me to deprimira... Stalno nesto :( veli on meni,je je gostoljubiv samo prema bakterijama i gljivama i drugim bestijama... Bas me to rasplakalo... Ko da organizam radi protiv.... Al molim
B da bude sve ok... Rijesit cemo to ovako ili onako....
CrazyPuppet, stvar je u tome da nam je spavaća soba 1.8 × 4 m
Krevet nam je od zida do zida pa silazimo s njega na podnožju. Sad mi je s trbuhom ekstra teško već pa se izrotiram na ceveronoske i onda tak u rikverc puzam do kraja. Bojim se ako ću bit sivana da nece biti tako jednostavno ustajat svako malo. Al već ćemo nešto smisliti
Ejic, prošla gripa kroz 5 dana. A njemu je malo prešlo na pluća pa je imao blagu upalu, plus što je kasnije otkrio masnicu na desnoj strani prsnog kosa. Očito je negdje natukao rebra pa je to dodatno otežavalo disanje. Samo ne znam kak nije skuzio.
Sunshine, ne brini zbog kontrakcija ako si zatvorena. Meni je moja mala već tjedan i pol skroz nisko u zdjelici. Gin je napipala isto glavicu na zadnjem pregledu. Ali rekla je da može još mjesec dana biti tako bez otvaranja. CTG mi je zabilježio 4 truda u pola sata. Ali ja ih nisam osjećala ništa jače nego ko inače kad imam kontrakcije. A imam ih od 15 tt. Sestra me vec htjela slat u rodilište kad je vidla. :)
A vezano za kilazu bebe, uzv može pogriješiti 100-200 grama. To je meni moja rekla.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Crazy bas si zlatna :) morat cu ti se nekako oduzit :) kad budem u posjeti frendu u Puli obavezno se moramo vidjet :) (nadam se da sam dobro zapamtila da si iz one okolice :D )
Sortiraj odgovore
Najstariji