Marigmar i mene ti bolovi rasturaju vec duze vrijeme... I da ti kazem-ne postaje nista lakse :D izgleda da ima i veze s tim sto dubi na glavi.... I moja dubi na glavi od valjda 22tt, nisam zapamtila...
Bas mi je danas petak 13..... Fuj!
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sanjarka, crazy, hvala vam na savjetima. Vec sam reducirala radni tjedan na 4 dana (kako petkom radimo samo do 1, ispadaju 3 i pol dana) ali je vec i to puno kad moram po 9 sati sjediti. Ali evo, imam jos 2 tjedna do dopusta, a odmah u pon nakon dopusta imam sljedeci termin kod gin. Onda cu ga pitati jel mogu dobiti bolovanje za zadnja 2 tjedna sto bi morala jos raditi prije porodiljnog jer je svarno sve teze to sjedenje. Jucer navecer na kaucu se s desne strane trbuha, odmah pokraj pupka stvorila bas velika tvrda kvrga. Sigurno nije bio malac jer bi osjetila pomicanje. Bila je to jos jedna od kontrakcija. Nije boljelo ali je jaako neugodno. Znaju me i nocu probuditi te kontrakcije pa se znam nekad i zabrinuti...
Bruna, zao mi je za takve nalaze 😔 Ne razumijem se bas u sve te bestije i koji su postupci kod cega ali prema tome sto cure pisu, mislim da se to da bez problema rijesiti i za tebe i za bebu. Samo pozitivne misli i sve ce biti u redu 😘
Ah zubi... Ja imam srecu sto imam zdrave zube, ali u jednom imam rupu u plombi jos od 10.mj. Na pocetku je to bila mala rupica, nista nije boljelo ni stvaralo probleme ali sad se od te rupice stvorila rupetina i vise ne mogu zvakati hranu na toj strani, a teta kod zubara kod svega toga ne vidi nikakvu hitnost pa mi dala termin tek 24.6 😕 Ali ruku na srce, sama sam kriva sto si nisam odmah napravila termin...
MalaKoza, ako se dobro sjecam, ti si pisala da te hvatala neka gripa a dragi nije htio na pregled unatoc nekim bolovima? Kako sad stanje kod vas? Jesi ga uspjela natjerati na pregled? Kod tebe prestala gripa/prehlada?
Super da du svi pregledi dobro prosli i da bebe lijepo napreduju 😍
Ejic i mene znaju identicne kontrakcije ulovit... Ono vidis kako ti kvrga raste na trbuhu, ne boli al je ko sam vrag neugodno... I u noci kad moram na wc, onda me isto znaju copit kontrakcije ili kad mijenjam polozaj,okrecem se s boka na bok ili slicno...
Jutro
Ellie bravo za malenu! Neka ona lijepo napreduje
Bruna sretno s streptokokom, ne znam puno o tome ali čini mi se baš grozno i dosadno
Sanjarka prst po prst!
I ja jedva čekam da se pokrene vlakić ovih ljetnih baba. Da možemo zajedno dalje u probleme i suze koje nas čekaju. Da se bolje pripremim, a i sve je lakše kad vidiš da druge cure to odrade lavovski...
Prijavljujem pregled u utorak
Marigmar super za dobre preglede jucer i da sve ide kako treba ❤
Uzivaj sad na bolovanju.
A ta djecica po bolnici uh!! 😕😕😕 nedaj Boze ni jednom roditelju proc takvo sto!
Bruna je bas ti je trudnoca puna nedaca 😕 no zato sam uvjerena da ces imat najbolju bebu na ljetnicama 😅 zasluzila si 😘
Ejic nadam se da ce ti upalit plan sa malkice ranijim bolovanjem, drzim figeeee! 💪
Sandrich i ja jedva cekam da krene vlakic punom brzinom jeeeeej! 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka hvala ti,stvarno zeno,puuuna si utjesnih rijeci za svakoga..... 😍 koja si ti divna zena..... Ma samo neka mi curka bude zdrava, sve cemo drugo rijesiti...
Nego sam ljuta ko pas sto ove u DZ gdje radi ta glupa gin, sve rade ofrlje, nit sestra zna citati nalaze, a o gin da i ne pricam.... Boze sacuvaj, odmah poslije t se prepisujem drugom gin...
Bruna, evo identicno kod mene nocu. Jedino sto ja srecom ne moram ustajati na wc (jos), ali se nesvjesno okrenem na leda i kad sam tako ispruzena odmah pocinju kontrakcije koje me probude. Ali srecom sam ja (jos) veelika spavalica pa se onda samo okrenem na bok, kontrakcije produ a ja ponovo zaspim za minutu dvije 😉
I ja ti zelim da ti beba bude dobrica koja ce puuuno spavati i lijepo papati. Stvarno si to zasluzila nakon svega sto si prosla od samog pocetka trudnoce 😘
Sanjarka, hvala za fige 😘 Ali imam ja i plan B ukoliko ne dobijem bolovanje 😉 Kako imam jos dosta dopusta, mogu ona zadnja 2 tjedna reducirati na po 3 dana i jos mi uvijek ostane 20 dana dopusta koji planiram iskoristiti sljedece godine odmah na kraju porodiljnoga. Mislim da ce mi onda ipak biti potrebniji nego sada 😉
Mislim da ce kod nas danas malo ljepse vrijeme 😊 Naziru se sunce i cisto plavetnilo neba izmedu oblaka. Nadam se da ce posljepodne biti lijepo vrijeme za sjedenje na suncu 😃
Cure imam jedno pitanje, često nailazim na neke ilustracije i rasprave vise kao fora neka,pa me zanima vaše gledište da li vam smeta kada vam ljudi diraju trbuh i zašto da/ne?
Sortiraj odgovore
Najstariji