Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    12. Svibanj 2016. 20:28

Bruna šmrc, no budu to antibiotici sredili.
    Cure sa sezoncima, terencima, moreplovcima... čvrsto zube i gristi. Baby malo malo jako malo utjehe, moj ne pije kavu pa sam i kroz tjedan i vikendom sama sa šalicom ko pas. zapravo nazovem mamu pa pijem s njom. kad ju i skuha pitam se što ga šupilo u glavu (jednom u 3 mj). Tako da ima nas još povremeno cendravih.
    Ellie dobar preokret, mislim da bi sve tako odlučile. neka raste malena pa da ste brzo doma. i opet da se ponovim promjeni taj stiker 
    Sanjarka, Crazy  širina guze nema veze nego unutarnje kosti zdjelice. Moja mama je fino široka, ja beba 4kg i bila sam joj prevelika. Tako joj je jedan iskusan doktor rekao i bio je fantastično u pravu (bez uzv, prema opipu trbuha skužio i da je termin krivi i da sam velika.... ukratko zbog porodiljnog i putovanja na posao (50km) mama je slagala ZM).
    Moji dječaci na zboru pa kod svekra da ga nahrane (svekra), nekakvo snimanje pjesme se spominje. a u lipnju mislim da neće više na zbor, s obzirom na seku. moram probat s tetom dogovorit da ga primi za snimanje (ipak zaslužio je, kao mama i tata).
    Mazite te aktivne bebice, ipak je večer njihov maksimum :*

ejic
    12. Svibanj 2016. 20:30

Ellie, super vijesti!! Sad se mazite i ljubite 😘

Sanjarka, znaci moglo bi i kod tebe ubrzo krenuti 😍 Samo da bude sto brze i bezbolnije 😘
    Oko sirine zdjelice na zalost ne znam nista jer je moja siiirokaaa. Moja mama kaze da ja necu ni osjetiti kad sam rodila 😂😂 Da bar bude tako 😀

Sve cure koje ste bez muzica trenutno, bas mi je zao. 😔 Ali najkasnije kad ce bebe stici, necete stici na to misliti 😘

Crazy, potpuno te razumijem sto se posla tice. Moj je slicne prirode pa znam kako je to 😣 Ali jos maalo pa cemo imati druge probleme 😘

Peppe, ja sam isto s toxo u tom nekom sivom djelu po vrijednostima i dr mi je reko da se to u tom slucaju mora do kraja trudnoce pratiti.

Meni je zadnja 2 dana trbuh sav neki teski i tvrdi. Malac lupa samo negdje prema dolje, ne mogu desifrirati sta si je zanimljivoga naso za boksanje ali imam osjecaj ko da ce svaki cas progurat ruku ili nogu van 😁 Sve mi teze postaje to sjedenje na poslu. Bas primjetim da je onda trbuh tvrdi nego kad sam doma bez obzira da li cijeli dan kod kuce lezim ili nesto radim, nije toliko tvrdi kao na poslu tamo oko 2-3h posljepodne 😕

Aurelija
    12. Svibanj 2016. 21:26

Ellie, bravo za curku, bas mi je drago da brzo napreduje!
    Ejic, tak je i meni, samo nisko mlati, doslovce ispod pubicne kosti, i ja stalno govorim kak ce jednog dana samo nogice provirit!

Lunale, Baby i sve ostale trudnice s muzevima na putu, saljem vam virtualni zagrljaj! Nije lako, meni tata cijeli tjedan na terenu,samo vikende doma, znam kak je to tesko, zao mi i njega i mame... rekla sam vec sto puta sama sebi, radije imamo manje love, nego da sam bez muža stalno, pogotovo s malom djecom, tesko je to... suosjecam

Nego, ja bila danas kod zubarice zbog nekog zubnog mesa koje mi se upalilo, kad ona meni izvrtala skroz neki zub i mora zivac vadit i sta ti ja znam, a to me nista nikad nije bolilo, niti se vidjelo... zadnji put sam bila kod nje malo prije trudnoce, cak sam i ortopan radila i nema nista, jel moguce da u pola godine-godinu karijes tolko unisti zub?!. kolko citam taj mrtvi zub ima neki vijek trajanja i vjerojatno cu jednog dana ostat bez njega  kod mene se ocito pokazala tocna ona bapska, jedna trudnoca-jedan zub!  tak da cure, odite zubaru, cak i ako vas nista ne boli

inaj
    12. Svibanj 2016. 21:37

Večer curke

Bruna...nalaz streptokoka nije strašan , kutija antibiotika će to riješiti za čas, bitno je da ga nemaš u brisu rodnice jer onda moraju davat antibiotik obavezno na porodu

Aurelija...na početku trudnoće sam imala velikih problema sa zubima, užasni bolovi, čak mi je otvarala zdravi zub jer je bolio a neznamo zbog čega, i morala sam liječiti gornji zub jer prije trudnoće je bila stara plomba koja se trebala zamijeniti a ono u trudnoći ogroman karijes nastao ispod toga
    Ugl. zubarka mi je rekla, obavezno vitamine piti, ne samo u trudnoći nego i dok dojimo, da su takve stvari normalne u trudnoći ali i da joj puno češće dolaze žene koje doje nego trudnice....

inaj
    12. Svibanj 2016. 22:01

na početku su me stalno ispitivale jel uzimam dovoljno kalcija ali mi je isto tako rekla da zube može oštetiti ako puno povračaš, a ja jesam pa sam morala paziti kad sam prala zube tj ne neposredno nakon povračanja, jer kao s povračanjem se diže kiselina koja nagriza caklinu i onda još na to dođeš sa pastom za zube
    e evo ti jedan članak....mislim da je dovoljno to što piješ, eventualno provjeri koliko kalcija ima u prenatalu
    http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/zdravlje/kako-sacuvati-zube-u-trudnoci.html

Sunshine1
    12. Svibanj 2016. 22:02

Ellie bas mi drago zbog preokreta! Bitno da se mozete stisnut i zagrlit! 
    Ja morala pogledat Tudi zivot...

Kod nas vise manje sve ok. Tena je 1800 g i dr je rekao da je sve u redu,samo po krivulji ima usporeniji rast i da je mala mrsavica.   hoce drugo misljenje pa mozda sutra odem na pregled kod jedne njegove poznanice ako me ubaci,ako ne onda u utorak. Pa bakon njenog pregleda ponovit color dopler i ctg. I zbog mojih silnih bh kontrakcija je zaturila glavu vec nisko (iako samo zatvorena),tolko da kad me rucno pregledavao je rekao OHO! 
    Uglavnom....ne znam kaj da mislim. Mene ne brine kilaza nego to sta se spustila tak nisko....

url=https://lilypie.com]

mare1989
    12. Svibanj 2016. 22:34

Vecer cure
    Ellie drago mi je da mrvica napreduje,proce brzo ti dani i ona ce doma ici
    Ja cu iduci tjedan jos ici urinokulturu raditi.Mene su leda ulovila jedva hodam,danas su me samo trpami hranom,osjecam se ko tuljan🐳😄

Deedee01
    12. Svibanj 2016. 22:38

Sanjarka ti sad kad si otvorena 1 prst moraš mirovat ili možeš sve normalno? Možda je glupo pitanje ali zbilja nemam pojma
    Ellie aaa kakav obrat!!,, bravoooo tebi i maloj!,!! Najjakije ste, kako bi moj nećak reko

Cure jel vi osjećate kao neke grčeve u donjem dijelu trbuha? Ja to zadnji par tjedana bas puno osjećam?kao da me boli želudac oko pupka? 
    Popijem Apaurin pa se malo smiri, ali brine me to. A na pregledu sam tek u utorak.

Deedee01
    12. Svibanj 2016. 22:41

Sunshine kako ti osjecas te kontrakcije? Jel moraš mirovat?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.