Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    12. Svibanj 2016. 14:06

Cao curke
    Prezivila sam vadenje krvi,jos sam se sama dovezla doma
    Peppe ja sam prije zivila u Fazani,patronazna mi je dosla odma drugi dan nakon sto sam dosla doma,nije nista mi puno govorila jer je vidila da se snalazim dobro,siroko mi je bila rekla da samo po noci stavljam,jer je bilo toplo.Sad zivim u Puli pa ne znam kako to ide s patronaznom.
    Kokolo  ja sam zapamtila da kad sidem s trajekta vozimo se 5min i skrenemo u neku ulicu.
    Sanjarka super za pregled i za juniora
    Marigmar super za srce,nek je sve u redu

Sanjarka88
    12. Svibanj 2016. 14:08

Cure jel ima koja da su joj uzete vanjske mjere zdjelice? Da ih podijeli s menom usporedbe radi?
    Ovo sto sam gledala po netu pa moja izgleda uzasnoooo mala 😕

Tako da Abies definitivno se nebi zalila da junior izade vec sad mislim da bi bilo lakse i meni i njemu 

E da kad me dr pregledavao prstom rekao je da je beba glavom okrenuta, kako oni to znaju samo na osnovu rucnog pregleda? 

Sto se tice tetri , ja sam uzasno razočarana onim sarenima od malog andela nakon pranja izvadila sam ih iz susilice neprepoznatljive... Naguzvale se nekako, skupile u sebe uzas uzas uzas 😕

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sarlina
    12. Svibanj 2016. 14:09

Ja se očito moram pripremati za carski...tj. kupiti još spavaćica jer imam 1 zasada i 3 pidžame....kažu da je lakše sve sa spavaćicom jer ju zadigneš i amen...a ja ju ne znam nosit majko mila...to se meni do sisa zadigne...
    Jučer mi ginić kaže da misli da ne Mia neće okrenuti i da neam teorije da će netko siliti vaginalni porod-da se to više ne radi...tako da u subotu pitam da li čekamo termin ići će  porod ići ranije...na termin mislim nakon 38 tt...
    Sanjarka...ako je uska zdjelica ma supeer onda nek Junior bude manji..i mene mama rodila sa 2700 u terminu pa da me sad vidiš hihiih...
    Ja kupila 5 kom pamučnih švedskih..ako bude morala široko..kod nas na pedijatriji još uvijek trpaju one kajiše, a to mi užas...
    E sad Bože pomozi, naprašila sam se lazanja i zelene, palačinku sa pekmezom poslije i vode....bademi uz mene....bit ću ko Zmajo još malo...vatra će i kroz uši..

sarlina
    12. Svibanj 2016. 14:12

Sanjarka....ja uzela 3 kom za probu iz Mullera šarene, ali ovako za šminku..oprala na 40 C i ok su...ali sušila na zraku...sve ostale imam bijele..iako mislim kupiti još 6 tih iz Mullera,  za kod pedijatra i preko nje u kolicima ...ove su super...ali kažem na 40 prala...

Sanjarka88
    12. Svibanj 2016. 14:25

Sarlina ja sam ove isto na 40 oprala možda cak i 30.... Ne sjecam se bas. Ocito ih je susilica sredila a 10 sarenih tetri i 10 sarenih krpica 😕 
    Neznam dal da ih pokusam opet oprat pa osusit na zraku

Znaci zgaravica udara na najace? Uh 😕
    Ja sreca stvarno neznam sta je to....
    No zna mi bit tezina u zelucu kao sad, nakon sta sam smlatila par kolaca 😂 smanjio mi se zeludac a apstit ostao isti.... Da mi je malo pogledat te moje organe kako izgledaju unutra sad

Za carski znam da ni jednoj nije opcija.. No na kraju krajeva bitno da sve prode ok, a vidimo po Ellinom iskustvu da oporavak od cr ne mora bit tako los

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    12. Svibanj 2016. 14:36

Cure bas ste se raspisale...

Ja cekam da dodu svi sa posla pa rucak i onda sredit gospodicnu za pregled. Tena valjda kuzi da ide kod dr pa je bas nervozna 

Sanjarka tvoja mala mrva...drago mi je da su pregledi prosli ok i nadam se da cemo se mi bar nesto pokazat sa kilazom.

Sto se tice sirokog previjanja ja imam jednu posudenu svedsku. Sve bebe koje znam pedijatri kod nas u klc nisu trazili siroko,vidit cu sta ce mi rec u bolnici.

Btw aurelija ako si jos zainteresirana i ako ti je slobodno pola kutije dianatala ja sam zainteresirana. Posto smo i u iszoj bolnici. Javim sr navecer kad jos popricam sa mm.

url=https://lilypie.com]

Abies
    12. Svibanj 2016. 15:15

Sanjarka ovo s opipom i gdje je glava noge oni znaju. Ovi stari ce ti i u gram rec kolika je beba bolje od uzv. 
    Zdjelicu nisu mi mjerili. A zao mi jer sam i u prvoj pitala mogu li ja 4 kg izgurat. 
    Carski. Oporavis se netko prije nrtko kasnije. Meni je bila muka ustajanje, ne hodanje. Je po stepenicama prve dane. 
    Vise razocaranje da se nisam na gelove otvarala.
    A sad osjetim neke dane ranu. Ili me zasvrbi. 
    Prirodno je prirodno!
    Sarlina ja cu kMaja potkosulju i donji dio pidjame ili samo plahtu preko nogu. Ni ja ne prakticiram spavacice. U torbi su spremne pa kako bude. A u rodilistima je vruce i zimi. I psiha svih je da si na izvol'te do posjeta

Deedee01
    12. Svibanj 2016. 15:21

Sanjarka moje šarene iz malog anđela isto poslije sušilice zgužvane, i bas sam se trudila raspeglat ih, malo su bolje ali ne puno, ne onak ravne kao kad sam ih dobila😑

PeppePula
    12. Svibanj 2016. 15:23

Pixie - ja sam bila na danima otvorenih vrata u bolnici gdje su babice pricale i pitala sam za taj gel pa mi je rekla ova koja je najvise i objasnjavala da oni to ne stavljaju... tocnije, rekla je: ja jos cekam neki seminar da mi se objasni sta je to :P

Za svedske: dobila sam na posudbu 6 komada ovih laganih sa vezicama pa cu vidjeti... necu za sada narucivati te debele na cicak jer me strah vrucina...

Sanjarka - super pregled... ti si sitna pa onda ne treba ocekivati da ce beba biti ogromna.. jos ce malo dobiti na kilazi i taman...sta se tice otvaranja, jel to ok sta si otvorena 1cm? ne kuzim se u to

Peppe

Aurelija
    12. Svibanj 2016. 15:30

Sanjarka, Marigmar, super za preglede! Sve po ps-u, nema se tu sta dodat!
    Dunya, hvala za info! Sunshine, vidit cemo Dunyino iskustvo pa onda dogovarat doze haha! Kolko vidim, nije problem podijelit kad ima vise ampula
    Bruna, mi o vuku, a ja taman danas srela vuka haha! Isla sam kod zubarice i usput srela patronaznu u dz, tu mladu koju si spominjala, pitala koja je procedura, dala mi je broj moba i rekla da ju zovem taj dan kad izađem iz bolnice, tako da to je rijeseno!  bas mi je simpa, nadam se da ce mi bit i od pomoci!

Sad mi je i drago sto nisam kupovala te tetre od malog anđela, sve se žalite na njih! Ja sam uzela bubaba isto neke u boji, al nisam jos prala pa ne znam. Inace ak se sjecate onog mog paketa iz amerike, unutra su bile flanel pelene s uzorkom, to izgleda cisto savrsenstvo! Bas su guste i kvalitetne, a i lijepe! Kod nas toga nisam vidla, al ima na njemackom ebayu pa cu mozda od tamo jos koju narucit, malo su skuplje, al stvarno mi se sviđa taj materijal...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.