Ellie bravo za Enu, prava mala lavica 👏😍💞 samo neka napreduje,a kad dode doma, tek ce onda napredovat... Neopisivo mi je drago za vas obje :) mazite se i pazite, a najbolje tek slijedi kad dodete domeka :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna...ni prva ni zadnja...samo bez beda...dok je u urinu-super-bolje to nego bris..
Marie...sretno dalje..neka prođe školski i super uz TM i doulu...brzooo će tvoj smotuljak...
Lunale...ni zamisliti ne mogu koliko ti teško bez TM...drži se...puseee
Sanjarka bravo za dobar pregled ❤ prstić po prstić još malooooooo ❤
Elie bravo za tebe i curku i da sto prije idete kuci 😘
Lunale totalno te kuzim. I ja cmoljim zadnjih nekoliko dana za svaku sitnicu i znam kako je bez muza. Di je taj 10-11 mj? Pa oplakat cu jos milijun puta, strasno mi fali samo da kavu popije sa mnom ujutro, a gdje je sve ostalo. 😣😢😢😢😢❤❤❤ drzi se draga ❤
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Zvala ja svog gina, reko da je to jos uvijek mala kolicina i nije zabrinjavajuca.. Al konkretno cemo se cut sutra kada bude radio... Bio je doma kad smo se culi pa nismo u detalje... Rijesit ce se... Ovako ili onako....:)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
hellou curke...
ja evo zujim svašta nešto :) krepana sam
al evo rješavam stvari :) izluđuje me to što nikako ne možemo naći stan, a vrijeme nam izmiče.
I mene peru hormoni, nisam ni cmoljava niti mi je muž otišao na more, više me okrenulo na neku "bitch" stranu haha. Danas sam poludila na nekog poluretardiranog lika kojem po 3. put treba nešto ispravit u projektu, a sve zato jer je on premutav da zbroji 2 i 2 pa ja 3x moram jedno te isti posao odrađivat... a sve mukte... sva cvatem od takvih bisera
žabice imam još onih klasičnih švedskih na vezanje :)
Bruna, šteta za streptokok, ali taman je granični, nije strašno, s turom antibiotika i puno tekućine bi trebao otići. glavno da nije bris
Ellie, odlične vijesti, baš super! Uživaj s bebolinom
Sanjarka za zdjelicu ne znam što je normalno, ja imam ogromnu guzičetinu zna bebo kolko se smije udebljat ;)
Dobro to sve ide, cure bravo za bebe i dobre preglede!
Idem dalje zujat, bzzzzzzzzzz
Ellie, predivno! Tvoja mazilica i ti jos malo pa kuci samo neka mala papa i proletit ce :)
Sarlina, pusa i tebi!
Baby, isto i tebi znaci, ja sam bas deprica neka... Nego sto di je 10-11.mj??? Nemoj mi reci da ti tek tada dolazi dragi? :(((((((((
Ellie..pa o su divne vijesti baš mi je drago..
Crazy, možeš mi se javiti u pp jer ja te ne mogu naći
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ellie super vijesti
Lunale i Baby... znam kako vam je jer i moj tako zna otici pa ga ne bude, al najvise mjesec dana...
Crazy... hahaha bas sam se nasmijala... guzicetina :) neznam dali velicina zdjelice ovisi o tome, ako da... onda sam i ja na miru i neka samo raste :) svaka cast na strpljenju... taj tvoj posao bas zahtjeva dobre zivce... jos i trudna a trebala bi biti na bolovanju... izdrzi
Bruna samo pozitivno... ako je dr rekao da nije strasno, onda nije... mene moja opet salje na vadjenje krvi za toxo... ja mislila to gotova prica, ali valjda treba jos jednom provjeriti...
Peppe
Ellie, super za preokret situacije. Baš mi je drago zbog vas.
Sanjarka, znači sinek je već u niskom startu. Još stvarno sitno
Aurelija, hvala za Info. Ali na kraju ipak ništa od moje stolice. Dragi me vratio u stvarnost i rekao da nemamo mjesta u stanu za to. Šta je najzalosnije, u pravu je.
Sve što je moguće imati na sklapanje to imamo. I ovu foteljicu ne bi imali kud staviti 😢.
Jedva čekam da uštedimo još malo pa se selimo u nešto veće iz ove kutije šibica
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji