Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixii
    12. Svibanj 2016. 13:26

Peppe sorizo su ti tetre, a svedske ni ja nisam nasla u Puli. Moram ih naruciti uzet cu 3 komada samo za siroko povijanje.
    Za Diantal su bas izricito rekli da ga ne daju? planirala sam ga kupiti i donijeti jer ustvari u ni jednoj bolnici ga nemaju jedino ako doneses svoj.

Deedee01
    12. Svibanj 2016. 13:33

Sanjarka bas mi je drago! Dekka držim fige! Cure, sretno na pregledima!😀😘😘

Marigmar
    12. Svibanj 2016. 13:38

Žabica znam točno o čemu pričaš jer ovo već nije normalno koliko je meni vruće, inače cijeli život sam zimogrozna , hladnih nogu a sad me peru neki hormoni očito jer se skuhavam. 
    Sanjarka 6kg si dobila u trudnoći 😱 Pa ti budeš u minusu izašla iz rodilišta 😀😀😀

Ja sam jutros obavila fetalnu ehokardiografiju kod Dr. Lulić Jurjević na Srebrnjaku, srčeko je zdravo i u redu za ovaj period trudnoće, a doktorica je izuzetno ljubazna i srdačna stvarno svaka pohvala. Pregled dugo traje i super je detaljan tako da mi nije zao samo sto sam sva strgana jer već dvije noći ne spavam a popodne me čeka još pregled kod moje doktorice redovan.

sarlina
    12. Svibanj 2016. 13:49

Sanjarka...vidi ti juniora al krenuo ha? Iako..moja frendica već 3 tjedna prst otvorena a sutra 40 tt i ništa...samo vi polako...ima još vremena da se junior udeblja..
    Bruna...pa što je najbolje mene nista ne boli niti se osjećam loše...ne dam se ja da me to "uzme"...inače imam Hashimoro (autoimuna štitnjače), a TSH u normali i kontroliram...puls oduvijek visok, ali uz Ormidol se mrvu smanjio puls (na cca 80ak) a bitno da je tlak pao i da je ok sada...
    Jedino što mi sad žgaravica po cijeli dan jer mi ona glavom po želucu mlati..i štucaaaaa hhhhh...
    Dekka....palce gore ...

Sanjarka88
    12. Svibanj 2016. 13:52

Bome i kod nas se kisa dobro spustila, bit ce ovo jedan pospani dan sa lezarinom na kaucu i knjigom u ruci 😉
    Dunya da da zbog zdjelice, no junior je mali tako da nema potrebe za tim. Na uputnici za rodiliste pise da se upucuje na spontani porodaj 😅
    Procjene su da nece bit veći od seke, znači dr. ocekuje bebu od cca 2800-2900g. Zivi bili pa vidili 😊
    Paaaaa neznam, valjda hocu 😀
    Abies sto je tebe mucilo nocas pa se nisi naspavala? 
    Sarlina super da se sve smirilo, i da je bas kako treba bit, nece ni Mia bit prevelika curica ❤
    Uzivaj sa muzicem na kavici.

Kokolo da Pamela Anderson haha , ugl. zivile babe i kupus 😎
    Bruna 10 dana dolazi patronozna? Pa super bome 👍
    Sta se tice sirokog povijanja, nisam ni sama pametna sto da radim... Curu sam previjala do uzva kukica sa 2mj, no bila je kasna jesen sad ce mi njega bit zao motat tako skoro cijelo ljeto
    Peppe zasto se muz na kraju predomislio? 
    Crazy super gesta, svaka cast! 😘
    Zabice meni vodenjak probili na samom porodu tako da nemam iskustva, sjecam se straha kad sam vidila taj instrument za busenje 😷 no samo busenje nisam osjetila
    Deeka sretno s nalazima OGTT-a 💪
    Ejic sretno s planom spavanja u Marcelovoj sobi 😊
    Junior spava s nama, ako bude gadno mm ce na kauc eh

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    12. Svibanj 2016. 13:57

Dobri pregledi. 
    Sanjarka ma u terminu si pa sve super. Kazes uska zdjelica, onda bolje da junior pozuri dok je manji.
    Dunja javi iskustvo s tim gelom! Jedan je za dva poroda?

sarlina
    12. Svibanj 2016. 13:58

Marigmar...odlično za srculence  ...jesi to išla pro forme ili po nekim indikacijama?
    Ja prebrojala tetre...imam 50ak kom i trebala bi početi trenirati motanje  da ne spalim na živce od ove kišurdače...

Sanjarka88
    12. Svibanj 2016. 14:02

Sarlina daaaa krenuo junior na pohod za izlazak 🍻
    No znam iz iskustva da to ništa ne znači, vidit cemo kako ce se ovaj put stvari odvijat i u prvoj t sam se počela otvarat zadnja 2-3tj no rodila sa 39+5. 
    Neznan odakle ovi jedan prst, nemam nikakvih laznjaka ni kontrakcija općenito... 

Marigmar super za zdravo malo srceko ❤❤ sretno i popodne na pregledu 💪👍
    Nisam sigurna da cu u minus no bila bi zadovoljna sam 1,2 u visku, kad se sjetim prvi put išla rodit sa +10, izasla iz rodilista sa +3 i njih nikako pa nikako skinit 😠 jos ih posli udvostrucila 😝

Pixii ako ne daju gel nemoj ni kupovat, neznam stvarno sta im je problem dat taj gel kad ga doneses 😠😠

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.