Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    12. Svibanj 2016. 15:59

Aurelija da, meni su se i cinile lose kvalitete na sajmu pa nisam ni uzimala, a kak nisu ni imali kombinaciju koju si mi spominjala, srecom, nisam ni tebi uzela... Ja cu te bubaba uzet i bijele i neke s uzorkom i sve 5 :)

Cure, superiska za sve dobre preglede danas ;) bas sam hepi zbog vas 💕 
    Ja se natrpala bolonjeza(to mi bilo najlakse za skuhat) sada sa dragim izlezavanje u krevetu na najjace... :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

zabica25
    12. Svibanj 2016. 16:47

Marigmar - znači, nije samo meni vruće... :)

Baš sam dobila letak iz Bubamare pa idem malo listat

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

deeka
    12. Svibanj 2016. 16:52

Deedee, sartina, sanjarka: hvala vam, al izgleda da cu morat cekat, ovi iz labaratorija nisu danas uopce poslali nalaze doktorici pa ne znam jos na cemu sam..a doktorice sutra nema.. 

Bruna257
    12. Svibanj 2016. 16:52

Evo ja dobila nalaz urinokulture... Pozitivno na streptokok- 10na3 ....(hvala aurelija za tumacenje)... A bris ok... Sad cemo vidit sto dalje...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

TPol
    12. Svibanj 2016. 17:06

hvala cure za odgovor o kremi kupila sam Canasten, kazu da je plimikol isto jako slican sastav  pa da je svejedno. Neznam nije mi se dalo zvat ginekologa 😔😔
    Sanjarka super za pregled, mali junior je super. 

Sta se tice tog povijanja ja neznam, citala sam da treba, neki kazu da ne treba , ovde doktori kazu da netreba pa sad neznam 😬😬😬
    A kolko uopce generalno treba gazica da se kupi ? 😬 

Ja sam danas malo otisla u shopping da si kupi. Stvari za bolnicu, nisam planirala kupit stvari u Primarku ali stvarno su bile jeftine i pamucne tako da sam se odlucila da to uzmem. Jer iskreno neda mi se kupovat te stvari skupe. Znaci ovaj ogrtac je 5eura, slape 5eura, i soavacica svaka po 10. uzela sam namjerno velike tako da mi bude ugodno. A ako bas bude hladno ( nebi trebalo u augustu ) uzet cu si doljnji dio pidame . 
    Ja volim ove spavacice duge kosljue, a moja mama kaze kao da sam iz zatvora izasla hahhha 

Pozdrav svima i nek se pojavi ☀️☀️☀️☀️

TPol
    12. Svibanj 2016. 17:16

Bruna zao mi je za nalaze 😔

• Marie4
    12. Svibanj 2016. 17:32

Konačno drage moje trudnice da vam se i ja javim, hvala što brinete o meni imala sam male poteškoće oko logiranja na klokanicu, žabica me redovito o svemu obavještavala Još sam uvijek 2u1, bila sam jučer na prvom ctg-u, sve je ok za tjedan dana kontrola. U petak punimo 39tt. Od stvari sve je spremno za dolazak malene princeze. Sad još jedino treba dočekati taj dan D. odlučila sam za Varaždinsku bolnicu jer mi se činila kao pouzdano mjesto, pratnje na porodu će biti suprug i doula, nadam se da će to biti dan o kojem ću rado pričati.
    Budite mi dobro i nemoj te zamjerati što e dugo nije bilo. Puse svim novim i starim tipkalicama.

Lunale
    12. Svibanj 2016. 17:37

Bruna, zao mi je al navodno samo dobijes lijekove i to je to. I mene ceka u srijedu uzimanje brisa za streptokok pa sam vec sva nervozna, pogotovo sta planiramo pohranit maticne stanice, a u slucaju pozitivnog nalaza sve propada...
    TPol, ja isto volim slampavo jer je najudobnije. Dobro si trgovala, shopping je ljekarija (bar meni  )

Cure koje ste odradile preglede, bravo! Sanjarka, 1 po 1 prst i eto juniora :)))) Jedva cekam da krene ovaj nas ljetni vlakic! Je krenuo ali ono, da uhvati zalet. Bit ce veselo na forumu kad se pocnemo redati heheh
    nego da pitam nesto vas koje brojite zadnje tjedne. Ja sam vec 3-4 dana nekako full emotivna, mogu se rasplakati bez problema, nekako sam i usamljena ili ne znam kako da to nazovem, nemocna!!! Uzasno mi fali muz, vec ga predugo nema, meni je sve teze sama ali stvarno me malo jace peru emocije i mimo toga. Jeste i vi takve ili sam samo ja u ratu sa ovim hormonima 

Ellie00
    12. Svibanj 2016. 18:52

Drage moje,
    Zao mi je zbog nejavljanja al imala velika dva dana iza sebe. 
    Nakon sto sam i same znate kako tesko se odlucila da idem kuci dogodio u istom danu obrat za 180 stupnjeva. Stavili su ju na poluintenzivu, izvadili ju iz inkubatora u topli krevetic 😊. Rekli su mi da cu ju moci dojiti i da ide kroz tj dana doma i naravno da sam ostala... 
    Uglavnom jos uvijek se izdajam al jednom dnevno i dojim. I mozemo ju mm i ja mazit i drzat kad su posjete.
    Sada smo na 2050 g i s 2200 g idemo doma. 
    Hvala svima na onim savjetima neki dan al evo ja sretna da se ovako okrenulo. Od jucer sam u oblacima... 😊

Pozdrav cure svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.