Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    11. Svibanj 2016. 14:24

Deedee ja ću vjerojatno Petrovu al s obzirom da si ti prije mene nadam se da ćeš mi javiti dojmove 😀

Dal netko od vas zna sto se tiče pupkovine da li se treba napomenuti da se pusti da otkuca do kraja ili to već pod normalno rade, nešto sam načula o tome ali me vise zanima ovak iz prve ruke

sarlina
    11. Svibanj 2016. 14:41

Ellie....dobro si odlučila, ma nema suza...vidiš da curka napreduje i da će brzo kući mami i tati...posebno mami koja će ju odmorna dočekati i uživati u njoj....
    Abies....ma njihove procjene mačku o rep...daj nemoj sad ti paničariti..
    Ja sam malo nadošla...dobila Ormidol po pola tbl za otkucaje i smirio se tlak i sve, hvala B...osjećam se ok, danas sam opet na pregledu u 17 h...ctg i razgovor...idem se spremati...ubija me ova vožnja svaka 2-3 dana u Gradišku...
    Sanjarka...tebi posebna pusa što se sjetiš i utješiš uvijek...

Sanjarka88
    11. Svibanj 2016. 14:44

Marigmar ja stvarno neznam, i mene to zanima....

Kokolo isla bi da nisam u terminu da nebi mene dopao helihopter 😂😂😎
    Zavjese uzela u Koteksa, u tepih centru aaaaa sa rozim i ljubicastim cvjeticima predivneeeee, slikam kad budu gotove 😉 ne znam samo kako ce se junior jedan dan uklopit u tu sobu 😝

Abies ooooo znaci nema naznaka ranijeg poroda.... Cura je komad ipo cure ❤ znaci opet pregled za tjedan? Jel to radi tlaka ili bi i inace sad isla svaki tjedan?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    11. Svibanj 2016. 14:45

Abies nemoj se kilama opterecivat,tijelo ce se prilagodit samo.
    Mm je bio prvo dijete sa 4300, sogor je bio 5300 (8beba u bolnici u povijesti tada) a sveki ga rodila 5 puta lakse!

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    11. Svibanj 2016. 14:47

Sarlina 😘
    Super da se tlak smirio i ti isto 😊😊 cekamo danasnji izvjestaj 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    11. Svibanj 2016. 14:57

A kako bude, bit ce. Samo da bude sve na kraju ok.
    Mislim da je zbog tjedana trudnoce iduci tj. Lako za to. Sve ok i dok je tako nek bulje. Tlak...valjda ce se smiriti. Necu razmisljat. Ulovila sam dobre tjedne pa se necu zivcirat oko njega.

vjeverica8
    11. Svibanj 2016. 14:59

Kokolo za sad je djevojačka na standby-u  frendica ima posla preko glave i nije sigurna hoće li uopće stići na vlastitu djevojačku pa ne forsiram.. Ako ne bude ništa od Istre (a to je sve izglednije) budemo ju jednu večer iznenadile izlaskom ili sl. Žao mi je, ali ne mogu i ne želim nametati joj prioritete u životu  ne stiže ni vjenčanje organizirati...
    Marigmar mislim da to ovisi od bolnice do bolnice. Negdje moraš napomenuti a negdje to rade po ps-u. Ne znam kakvu politiku ima Petrova..

Je li i kod vas šugavo vrijeme? Ovdje magla i oblaci cijeli dan. Sutra kiša a ni sedmodnevna prognozs nije obecavajuca 
     moja božićna zvijezda koju imam već 5 godina, jer mi ju je žao baciti, opet pušta crvene listove - bit će zamijenila proljeće za jesen 

Aurelija
    11. Svibanj 2016. 15:28

Vjeverice, imamo isti sistem haha, ja isto tako na tabletu, pisem u jednom tabu, a citam paralelno u drugom! a salabahter isto vodim da, dobila sam na poklon trudnicki dnevnik pa tu biljezim 
    Ellie, dobro si odlucila, tj kolko vidim mi smo jednoglasno odlucile za tebe   placi ako ti se place, vjerujem da je velika praznina kad si sama, a mala ljubav isto sama, al bit cete skupa brzo!
    Abies, uff velika beba, mozda se jos i za cr odlucis na kraju, mislim da bi ti odobrili kad je i prvi bio... ili epiduralna. A cerviks 4,5 meni nije ni u 12 tt bio, ti mozes na maraton haha!
    Marigmar, bolje napomeni za pupčanu, mada mislim da vecina pusti neko vrijeme, pitanje je samo koliko! Nama su na tecaju rekli da ne duze od 60 sec, da se ne bi bebi previse krv zgustila, policitemija il tako nekako se to zove....
    A sto se tiče stolice za dojenje, ljuljanje, meni je ova vrh:

Bruna257
    11. Svibanj 2016. 15:41

Koji fuj fuj kisni dan... Danas jedva hodam... Nemam ni apetit neki,a sad za ruckom sjedim i odjednom neko probadanje dolje,da sam morala ustat i prohodat.. I nema sjedenja,samo lezanje... Kao da mala gura sve pred sobom.... A opcenito se osjecam bljak, ko i vrijeme... Uff...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

mare1989
    11. Svibanj 2016. 15:42

Abies super za pregled,pusti njih i njihove kg za bebu,meni rekli za sina bit ce mala beba a ono 3,5kg beba bila.Samo nek je ziva i zdrava beba
    Ellie drago mi je da si odlucila ici doma,nije lako ali prije ces skupit snage uz svog mm
    Kod nas kisa
    Ja imam tetku na Korculi,nikako otici u posjetu kod njih.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.