Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    11. Svibanj 2016. 09:02

Jutro!
    Elie, ne znam sto bih ja na tvom mjestu napravila, al kad ovako sa strane racionalno gledam tvoju situaciju - mislim da je bolje da odeš doma, bit će ti psihički lakše, više ćeš bit uz muža, a bebu ćeš viđat isto ko i sad... Meni je u cijeloj toj priči najgluplje što ti daju samo ta dva sata dok si tamo, ne znam jel svugdje tako?!
    Baby, mislim da svaka trudnica doživi barem jednu takvu paničnu situaciju kad se beba primiri i bude ipak sve ok, ali zbog svog psihičkog mira ti savjetujem da ideš kod dr, na ctg, kad se ti smiriš, beba će živnut, vjeruj mi!

• kokolo5
    11. Svibanj 2016. 09:03

Ellie, istu odluku sam i ja morala donijet. Mogla sam malog vidit samo jednom na dan i nitko ne  Kasnije kad su ga skinuli s infuzije sam ga mogla doc nahranit  u 9, u 12 i u 15h. Plus na informacije kod njegovog pedijatra u 13. On je lezao kat ispod mene i to mi je bilo zivo mucenje jer nitko osim njegovog pedijatra/neonatologa ne smije davat informacije o bebi. Ja sam otisla doma i bilo mi je puno lakse uz muza. U bolnici nisam mogla ni jest ni spavat, samo sam se tresla i umisljala svakakve crne scenarije. Sreca stan nam je 10 min pjeske od bolnice tako da nisam propustila ni jednu priliku da budem s njim. Moj savjet-odi doma. Znam da ti se cini sebicno, ali tu neces moc nista za nju napravit vise nego sto mozes i kad si kuci, samo sebi usporavas oporavak. Sretno draga 
    Baby ako ti se cini neobicno-odi provjeri i budi mirna...makar mislim da je on sad vec veliki decko i da mu se samo smanjio manevarski prostor  bit ce sve super! 

Mama3put
    11. Svibanj 2016. 09:18

Jutro  eto prosla noc mi u komadu ali laznjaci i dalje rade svoje
    Baby i ja sam iz tog razloga jucer poslana na ctg i bio je los na ledima,izgleda da se uspava tako odmah ali na boku perfektan.Idi provjeri za svaki slucaj,bit ces mirnija!

baby♡girl
    11. Svibanj 2016. 09:31

Lupa k'o lud. Izgleda da mu je falilo šećera pa je mama smazala pol kile napolitanki i evo ga u svojoj punoj snazi šutira moje organe 😂😂😂
    Starim sad ce tooo 😁😁😁 
    Kokolo slazem se s napisanim 😆😆 odmor za majku je jako bitan. A u bolnici se ne mozes odmoriti.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

curicax3
    11. Svibanj 2016. 09:46

Baby i Iva, ja sam u terminu s vama i moja se isto smirila...prije je osjetila i dok hodam i u svako doba, mala divljakuša, a sad se javi tek dok se ja smirim! Jest da me skoro ozlijedi svojim udarcima, ali je puno rjeđe...tako da ne brini!

Ellie, kako ti cure kažu, sad je važno da se i ti odmoriš, a vjeruj mi, ti ćeš njoj to sve nadoknaditi i toliko ćeš puno toga napraviti u životu za nju....uostalom, sad ćeš živjeti samo za nju! Znam da je teško, meni je mlađa curica ležala dva tjedna prije godinu dana u bolnici i nisam smjela ostati po noći u nju, imala je samo dvije godine....mislila sam da ću poludit koja je to psihička bol, ali sve to brzo prođe i zaboraviš, tj. potisneš! Drži se, što je par dana naspram čitavog života!

Lunale
    11. Svibanj 2016. 09:50

Jutro cure!

Evo mene prvi put sa salabahterom jer vidim da me pamcenje ne sluzi najbolje :)

Sanjarka, prije svega cestitke i komplimenti, divne ste i ti i tvoja cura, ko sestrice dvi (a zuti sako mi je ekstra!!!) 
    Takodjer, cure koje su stavile svoj ponos (nase trbuhe), svaki je divan!!! Zbilja mi nema nista ljepse nego vidjeti trudnu i sretnu zenu! 

Miska & Deedee, ja sam isto prezadovoljna kolicima! Jedva ih cekam gurati :))) Prelagana su, cini mi se da ih jednom rukom mogu dignuti a opet su bas cvrsta i sta kazete, beba je visoko sto nama visokima jako znaci (i visoko nam je rucka od kolica pa se ne saginjemo). Mi smo jos ova odabrali zbog veeelike kosare, zivim pored pazara pa cu cesto trpati kese dole da ne teglim. Miska, za kit si potpuno u pravu. Mi smo uzeli ovaj samo da ih nekako osvjezimo a u biti je cak bezvezan. Na proljece ce sigurno izbaciti neki novi, ljepsi i veseli, ljetni. 

Aurelija divnog imena, trebali smo i mi ostaviti nesto za goste ali kasno smo se sitili. Onda je muz provalio da cemo stavit jednu kasicu prasicu pa ko zeli vidjeti bebu nek plati ahhahahaa, a na taj nacin da cemo se rijesit i ljudi po kuci jer niko onda nece htjet dolazit 

Bruna, i nasa ce cura biti s nama i to ja mislim poprilicno dugo, pogotovo kad mi muz ode ca. Ne mogu zamisliti da je ona u drugoj sobi! Starija je goooooodinama spavala s menom, evo i danas mi cesto uskoci navecer kad muz nije kuci. 

Babygirl, meni su po par puta dnevno bolovi u donjem dijelu ledja a onda i prednji, donji dio droba a kad hodam mi je kako si i opisala, kao da ce ispasti i ponekad me probode u hodu kao da ce ruku provuci dole! A da se smirila hm... nije se smirila ali lupne na neki drukciji nacin, jace, ne tulumari kao prije. Pitala sam bas ginica prosli tjedan pa je rekao da nemam sta brinuti (pa tako ni i ti jer smo tu negdje) jer da i je vrijeme da se to desava, to su pripreme kaze. 
    Ellie, nego kako nego 10/10! Rasplakao me onaj dio kad si cula njen plac  ne mogu ni zamisliti taj trenutak, emocije u tebi. Kokolo ti je odlicno napisala iz vlastitog iskustva i slazem se da odes kuci, bar mislim da bi ja tako. Ne napustas ti nju, samo ces kuci imat vise snage za nju a opet ces je jednako vidjat. Brzo ce to proletit i doce dan da idete po nju 

Crnatockica, juhuhuuuuuuu heheh bas si me obradovala da nisam sama i da nas ima jos :) I nasa blesavica od kavalirke je cura 

Cure sa problemima stitnjace, tlakom, otkucajima srca... sto reci, dan po dan gurajte i ne forsirajte se, samo polako. I meni su tlak i otkucaji poceli rasti ali cim se drob spustio dole, proslo je. Inace ja sam godinama vodila bitku sa hiperom, pila tablete za usporavanje rada srca, bla, bla, bla...ali evo, izgurat cete i to, drzite se! 
    Za caj od maline sam i ja cula, pocinjem ga piti od 35. tjedna pa sto bude. Bas danas idem po njega u kucu caja.
    Hvala svima na lijepim rijecima za sobicu i za kilazu hehehehe, osjecam se kao sumo borac i cuti takve rijeci je u ovoj fazi je priznajem MELEM za usi i dusu!
    Novim curama dobrodosle i sretno svima na pregledima! 
    E da, i zaboravila sam ime onoj curi sta muku muci sa zgaravicom, bas te gadno to uhvatilo i drzi  mogu samo reci da se nadam da ce sto prije proci!

zabica25
    11. Svibanj 2016. 10:10

Ellie, i moj savjet je da odeš doma..lijepo se odmori, izdajaj jer će ti trebati san i snage kad bebica dođe doma..onda treba biti odmoran..

Starim..čekamo s tobom 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

CrazyPuppet
    11. Svibanj 2016. 10:13

Starim još malooo :D Drži se! 

Kokolo ajme znam kako ti je, ja sam isto takva, sve bi najrađe sama. Mene isto čeka selidba, samo još ne znam di. Ti, Baby i ja smo tu negdje s razmakom u dobi djece, bit ćemo u istom sosu 
    Baby eto super da je krenuo lupat! 
    Ellie, odi doma i odmori, trebat će ti energije kad Ena dođe kući.

Abies
    11. Svibanj 2016. 10:14

Ellie - kad ides na tako malo k eni mozda bolje doma. E sad koliko si pokretna za vozit i hodat?! 
    Doma ces se puno brze oporaviti. A enica je pod pratnjom. Da znam da je u inkubatoru. Za koji dan ce u grijani krevetic. 
    Baby mene ti bolovi rasturaju od jednog pregleda u 20tt. Uzas. Isto hodam i imam osjecaj da sakama razmice beba sve da izleti.

LuKi5
    11. Svibanj 2016. 10:37

PeppePula, svako malo skicnem na temu da vidim ako ste sve dobro I vase bebice. :)) 

babygirl, ja sam se skroz rastopila na ovu tvoju sliku, prekrasan trbuh I maleni prstici princezini, preslatko. Cuva ona svog bracu  Draga, evo guram naprid, malo me ovo vrijeme ubija ali zvrk je punom pogonu, osvaja nove teritorije pa  imam kardio vjezbe s njim hahaha Cekam pp :)) Kako si mi ti draga, vidim vec ti se jako blizi termin 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.