Drage moje hvala svima na savjetima. Trudila sam se zapamtiti tko je sto rekao/ pitao al bas nista nije ostalo, pucaju me emocije i suze.
Uglavnom ja idem doma- pricala sa svojom dr i sa frendom dr koji tu radi i sa sestrama s intenzivne kojima se rasplakala. Svi kazu da bolje da idem doma...
Moj sav je ok, sutra vade konce. Ne boli skoro uopce...
Bitno da se izdajam ona sad jede 15 ml i povecavat ce joj..
Hvala jos jednom svima..
Ellie nemoj plakat tu smo ako treba potpora u svako doba dana a ima i dezurnih nocu hehe 😊
Zaista nema smisla da ostajes u bolnici a ne mozes do nje... Brzo ce sve ovo bit iza vas i cura ce doc kuci a onda ce trebat odmornu i oporavljenu mamu 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ellie bez suza, osjeti to i Ena.... Samo hrabro,a kad dodete doma u svoje gnijezdo, bit ce vremena za suze radosnice 😍❤️ Ti ces se oporaviti, pripremiti u detalje sve sto nisi stigla, imat ces uz sebe muza i bit ce lakse.... Brzo ce se to okrenut, bitno da ona lijepo papa,da ti imas dosta mlijeka za nju i da ona napreduje,u najboljim je rukama... A i frend doktor ce to sve ipak imati na oku... Znam da ne mozes ne brinut, al bit cete vi super, i uskoro se maziti doma... 💖❤️💓❤️💕❤️💗
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Nakon jutarnjeg ciscenja, rucka u pripremi, vrijeme za par recenica
Ellie mislim da si dobro odlucila, znam da je tebi najteze i pitanje kako bi se bilo koja od nas nosila s tim ali kao sto cure kazu ako ne mozes stalno biti s njom isto joj je da li si kat ispod/iznad nje ili doma, a tebi definitivno taj bolnicki zrak nece pomoc ni fizicki a bi psihicki. Doci ce ona za koji dan doma pa cete sve nadoknadit, bitno da je sve u redu i da napreduje
Vjeverice nije tajna za kolica, znaci konstrukcija s kosarom, sjedalom, i as-om nesto malo preko 1400e, s tim da smo mi uzeli neku novu as pa je skuplja od stare za 50e. Jedino sto nam je zena rekla da im je stokke strogo zabranio bilo kakve popuste ako nije odobreno s njihove strane, ali posto su nama prije toga poslali kupon za popust ipak smo dobili tih 15% manje. Skupa jesu, ali posto bas nista drugo od opreme osim jednog madraca nismo kupili, priustili smo si ta kolica, kaze mm da ce valjda izdrzat svo troje djece (kao on nosi i rada pa je troje prihvatljiva brojka 😂😂)
Uu ozbiljno fotelja na popustu, to onda moram nekoga poslat u soping ako ja ne stignem do kraja mjeseca, hvala na info.
Vidim da su pokreti beba danas aktualni, moja je sad u nekoj fazi da se tako jako mice i doslovno mi rasteze bocno trbuh s jedne i druge strane, zadnji put je na pregledu bila nekako dijagonalno okrenuta, s glavom dolje desno a noge gore lijevo, mada ja imam osjecaj da se rotira svaki dan i joj nije mi bas ugodno s tim kvrgama pod rebrima
Lunale mene je isto oborila ta kosara, cesto sam sama pa je bila presudna za odlazak u trgovinu, jucer sam probala ja sjest u nju i bome cijela stanem i jos ima mjesta 😂 a kad dodemo u hr, mislim da ce se i nasa dva crna cavalira smjestit na voznju.
Baby tek sam sad skužila da nam je termin na isti dan. Ugl, moj mali je isto usporio s udarcima, navečer je uvijek aktivan, doduše manje nego inače, ali kad treba spavat evo njega.
Sto se tiče fotelje iz lesnine, toliko je udobna da ja i sad nekad zaspim na njoj tokom ljuljuskanja.
Ellie mislim da si dobro odlučila. Opet kad si doma je to tvoja okolina, poznata, i koliko god ti teško bilo opustit se, doma u svom ćeš to puno lakše. Ja sam odabrala na svoj rizik mirovat 3 tjedna doma nego u bolnici, jer me tjedan prije u bolnici doslovno psihički umorio. P.s. Hvala na iscrpnom izvještaju za porod, uvijek me zanimalo kako to ide s carskim, nikad ne znaš sto nas čeka
Već sam pitala, ali da ponovim, planira li koja od vas rodit u Petrovoj?
Kokolo nadam se i ja da cemo imat pozitivna iskustva i da cemo priskocit smjenu di su musave sestre :)
Vjeverice ja sam se na njihovoj stranici registrirala i morala ispunit nesto da zelim baby uzorke i onda su mi se oni javili mailom i rekli da ce poslat.:)
Ellie šaljem pozitivne vibre nećeš se ni okrenuti a već ćete se svi zajedno maziti doma
Miska hvala na info
Deedee znam da Zumbul ima u planu roditi tamo, nešto je slabije aktivna od kad solira u gnijezdu sa svojim mužem bez svekrića
Evo ja odmaram, muzic se uhvatio rucka ♡
Vjeverice super taktika s otvaranjem stranice po stranicu...ja zadnje vrijeme uglavnom tipkam preko moba pa mi ostane uglavnom ono sto zadnje procitam u glavi...nadam se da se nitko ne ljuti, sjetim se pa naknadno da sam nekoga ili nesto zaboravila...ali eto, prođe voz :) zaboravila sam te pitat-je li vec prosla djevojacka u Istri? Kako je bilo?
Sanjarka di si nasla zavjese? Joooj jedva cekam da vise ne budemo podstanari da i ja pocnem uređivat nase gnijezdo po svom gustu ♥♥♥ drugi put dođi i ti s muzem :)
Peppe sad sam se sjetila da si ti spominjala Unije...ajme to mi je san snova...i Susak! Preselila bih se isti tren tamo! Stvarno oba otocica ko da su iz nekog paralelnog svemira, nestvarni! Blago ti se sto si tako blizu da mozes ic kad pozelis!
Ellie dobru odluku si donijela, skupi snage, pripremi sve sto si namjeravala za svoju princezicu, i uskoro cete sve to nadoknadit...vjeruj mi, te ruzne stvari se zaborave brzo, ono sto ostaje su lijepe uspomene, a imate cijeli zivot pred sobom za stvarat ih! ♡
Deeka i ja se ISKRENO nadam :) najiskrenije!
Di nam je IVFMommy? Dugo se nije javila...
Sanjarka uzivaj u sopingu.
Baby pokreti. Moja se gura. Al ja ne osjetim nego se svaki put iznenadim kad ispadne jako aktivna.
Ellie vadjenje konca ne boli. Gotovo za sekundu doslovno. Zaliju flaster med benzinom. Maknu.Uzmu nesto kao pincetu skare i zamah rukom gotovo! Uzivaj doma i odmaraj maksimalno. Ipak je sve to ranjeno. Stignes sve.
Dalje ne pamtim tko je sto pisao.
Pregled uzv bio. Ugodno ozracje. Kao Kokolo mislim sv rok+ m. kapela. Cerviks 45mm T. Armaturni beton. Beba super. Pokreti jaki i snazni (to je onaj dio Baby kad ostanem iznenadjena. Posteljica sprijeda pa mozda i to ima igru).
Losiji dio tlak 150/100. Nista dalje rekli. Nego vidimo se za 7 dana.
I dio od kojeg mi se place.... procjena 3300. Velim ocekujem 4000. Doktor aha. Bla bla. Porod sto zelim vaginalni. Dr s veselim osmjehom: ja bi to sugerirao... ako bude beba (poslije termina) 4500g vidjet cemo tok. Ccccceeetrrri i poool. Ja u soku. Stvarno me frka sad.
U svakom slucaju s prvom pomisli o trudu juuurim po epiduralnuuuu
Sortiraj odgovore
Najstariji