Babygirl i moj se ne mrda ko prije ,al se javi svako malo...sad su nekako rjedi i jači udarci nego prije...neki dan me mlatnio neznam ni ja po čemu al me zabolilo...i mene ti doli sve boli i pritisak mi je...al i ja ne stajem zadnjih par dana...i grudi su mi nekako bolne...al sve u svemu ok sam...
Marigmar tek negdje s 31. tjednom su mi poceli problemi s tlakom. Nikada ranije nisam imala problema...
Abies i Crazy Ena je u inkubatoru zbog male tjelesne tezine. Ostalo je sve ok kod nje samo se mora udebljat..
Inace trebam i vas savjet... Sto bi vi na mom mjestu ucinile jako se mucim s odlukom. Nisam mislila da cu uopce o tome razmisljat al evo razmisljam.
Moj oporavak u bolnici je gotov i da je Ena ok mi bi bile danas doma... Ja sad mogu birat- ostat tu s "njom" ili ici doma. Zasto navodnici? Jer nisam s njiom- mogu biti kod nje 2 puta na dan po pola sata (od 13:30 do 14 i od 16:30 do 17) kad su i inace posjete... Nikakve posjete van toga nisu dopustene.. I to mi je psihicko mucenje, prodjem tamo 10 puta i ne mogu k njoj...
Imam cca 20-25 min autom do bolnice. Dolazila bi u pola 2 i ostajala do 17 kad i mm dolazi inace.. Izdajala bi se doma i nosila bi joj...
Mm moze biti tu samo pola sata kad su posjete bebijer su tad i na mom odjelu posjete i to je to.. 10 min kasnije ga tjeraju..
On je doma sam i kroz ovo prolazi sam, ja sam tu sama okruzena bebama. Neispavana i sva...3 i po tjedna sam vec tu. Ona bi jos sigurno od 10- 15 dana bila tu.
Moze neki savjet?
Mm bi da dodjem doma... Ja cu pricat s dr danas da cujem njihovo misljenje..
Baby zao mi je da i ti ne spavas,ako netko to razumije,ja sam.... Na zalost... A i ovi bolovi koje spominjes, pricaj mi, mene tako vec duze boli jer mi se zdjelicna kost vec odavno rasirila... I ista prica kod mene, imam osjecaj da ce mi malecka ispast dok hodam... Zato cu danas vec 3. dan laganini vrijeme u krevetu provodit... :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Baby što nije da se pred kraj bebe malo smire? Ja trenutno uživam u premještanju organa... Prati kroz dana koliko te udara i radi bilješke. Pa ako i dalje budeš zabrinuta nazovi dr.
Koliko ti sad prvo dijete ima godina?
.. Nastavak
Osjecam se jako lose jer uopce razmisljam o tome da odmah napustam bebu... Al kad racionalno razmislim.. Ne znam placem cijelo jutro
Dobro jutro okruglice i one koje to vise niste
Sanjarka šalji kolač mi privodimo kraju raspakiranje, pomažu svi kolikogod mogu, ali sam ja frik po tom pitanju-hocu sve smjestit kako sam ja zamislila i lakše mi je napravit sama nego objašnjavat što želim i pa se nervirat kad vidim da nije to-to. A luda žena, šta'š
Miška zavidim ti na kolicima!!!
Lunale i tebi! Predivno sve, i sobica i kolica i ti i kćer i psić!
Baby prava loptica! Predobro! I jos ta rucica maaala
Starim op, op! Odbrojavamo
Deeka joooj to sam i ja mislila, da necu moc obuzdat jezičinu, ali sam se doslovno smrzla i blokirala...samo mi je bilo na pameti da sve bude ok s bebom. Valjda ćemo ovaj put imat više sreće...zadnje vrijeme čujem samo pozitivna iskustva
Crazy nadam se da ces nam se oko 11 javit da si doma, da ne bude opet ko jucer muž je još u milosti? Neka samo tako nastavi!
Što se običaja nakon rođenja bebe tiče-kod nas isto tata s slavi i časti ekipu dok su mama i beba još u bolnici. Posjete su po starinskom običaju zabranjene prvih 40 dana, samo smiju bake i didovi. Također rodilja u tih 40 dana ne smije ništa radit osim brinut se o bebi i nema izlazaka iz kuce za to vrijeme...hahahaha, netko poštuje te običaje, ja ne. 40 dana je preeeedugo...i nisam tip koji voli bit tako bespomoćan. Mislim da bih ispalila na živce s takvim režimom. Prošli put su svi koji su htjeli doć vidit bebu, uredno nazvali i pitali kad nam odgovara, tako da nije bilo nikakvog problema. Nadam se da će tako i ovaj put. A s tih 40 dana sam vec bila u formi za prekopat njivu!
Ellie ma znam da je u inkubatoru, al ja kako sam nestrpljiva sve se već naveliko nadam da se družite i mazite. Pričaj s dr, da ako će i dalje to bit tako da je smiješ tako malo vidjet, onda rađe odi doma, i ti na kraju krajeva trebaš odmor i oporavak. A baš je to psihička tortura
Ellie teska odluka... Tim teze jer ti ne dozvoljavaju duze biti sa njom pa moras biti na odjelu u sobi... Znam da bi htjela biti i sa njom i sa muzem, shvacam te... Vidi sto ce ti doktori reci... Mozda ti pomognu u odluci.... A Ena ce se brzo zbucat, bez brige.... Je li vec dobila na kilazi?
Lea znaci pratimo se po bolovima. Nekad imam osjecaj da me manje boli kad npr dobijem ideju za pranje prozora 😂😂😂 a kad odmaram ubija me.
Bruna i mene je rano pocelo boliti, ali ovo sad su takvi bolovi da se ono ne mogu okrenut. 😯
Crazy curka ce mi 2 i pol sad u 6. Znam pred kraj da su mirniji, ali ne znam da li je to 5 tjedana prije. Mala mi je i na porodu divljala 😂😂 ma necu nikog zvati ni ici nikamo, mozda mu idem na zivce s kukanjem 😂😂 mm ce nazvati poslije posla pa da mu malo prica, cim ga cuje lupa i necu se uopce sikirati.
Elie idi kuci. Odmaraj se, lakse je doma odmarati, izdajaj se, lakse je sve to doma, smrzavaj mlijeko ako izdojis puno, pij caj koji potice laktaciju i hrpu vode, budi smirena, ici ces joj u posjetu, a ne ovako da se i ti patis tamo, nemas mira itd.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby bas to,boli da se ne mozes okrenut s boka na bok, ja kad idem ustat iz kreveta,ako je muz doma,zovem ga da mi pomogne jer imam osjecaj da cu popucat i raspasti se... Valjam se ko morz po krevetu...
Ellie dobro ti Baby kaze, bolje idi doma, mislim da ces se uz muza ipak lakse odmorit i bolje naspavat i oporavit nego da se patis u bolnici, kad s njom ne mozes biti.... I ne, ne pomisljaj da napustas bebu, uz nju si kad ti drugi dozvole jer znamo da bi inace bila s njom 24/7....
Sortiraj odgovore
Najstariji