Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    11. Svibanj 2016. 18:23

Aurelija evo dok lezim dobro je.... :) bez panike, da da :P eee vidis,i mene zanima tosa velicinom, neznam kako odredit velicini bez probavanja,neki puta ni sa probavanja ne mogu nac odgovarajuci... Aurelija, jeste vi odlucili za ime ?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

mare1989
    11. Svibanj 2016. 18:28

Zabice super izgledas😊
    Vi ste cure super kupovinu obavile
    ja jos nista nisam isla kupovat,imam jos vremena😊

Sanjarka88
    11. Svibanj 2016. 18:31

Hello hello, ja i curka taman rucale a mm nece do ponoc doma danas 😕
    Izvadila sam dude, bocice i izdajalicu pa cu ih sad sterilizirat. Hocete vi nosit sta od toga u rodiliste? Ja mislila dudu ponit i pokusat ga odma naviknit na nju 😂 nemajka godine 💪 imam mam i nuk neznam koju ce bolje prihvatit.
    Izdajalicu mi lako mm donese ako dojenje zapne. 
    Abies tako je nema zamaranja, lakse rec nego ucinit al pokusaj 😘
    Bruna meni zna bit uzasno bolno probadanje nekad, toliko da moram stat i zgrcit se.... Nisam jos zakljucila od cega je. No desava se vec duze vrijeme a sve je ok tako da no panic 😊
    Peppe odlican shoping, super mi je ta mam bocica danas bila u napasti da je kupim no imam vec dvi aventove pa sam se suzdrzala 😷
    Crazy imas dosta toga za bebija? 👍 i ako ti nije prerano 5h onda zanemari moje savjete 😃
    Super usporedba s toboganom 😎
    Zabice i ti si odlicne stvarcice nabavila 👍 predivne ste ti i Hana, raste misica mala 😘
    Vjeverice nadam se da ce frendica uspit proslavit djevojacku 🎉 kad je svadba?
    Vrijeme je ubij Boze 😔
    Inace, ti i Aurelija imate odlican sistem salabahtera 😃

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Marigmar
    11. Svibanj 2016. 18:36

U principu kao i sve dosta su oprečna mišljenja sto se tiče pupkovine, tj. Ja sam našla vise manje sve pluseve za to da se pusti da otkuca pogotovo na stranici udruge za Promicanje primaljstva gdje su detaljno objasnili prednosti, samo nitko mi ne zna iz prve ruke iz bolnice kaj oni kažu, tu je link ako nekoga zanima 

http://www.hupp.hr/content_detaljnije.aspx?G1=9&G2=0&G3=0&G4=0&ID=51

Sunshine1
    11. Svibanj 2016. 18:38

Samo da se kratko javim...mi cekamo frendove. Doci ce na kratko druzenje,ja zderem cips. Ne znam hoce im ostat kaj,inace kod nas zabranjena hrana pa jedva cekam da tko dode da malo zgrabim.
    Inace za grudnjake su mene frendice savjetovale dva broja veci nego sada. Ja sam imala mizeriju od 75B, kupila 80D. Sad mi se cini ogrooomaaannn,al frendica kaze da cu ga napunit. Ja sam kupila jedan pa cu vidit kad se vratim iz bolnice.

url=https://lilypie.com]

Bruna257
    11. Svibanj 2016. 18:54

Sanjarka znaci sve je to normalno? Mislim u kombinaciji sa ovim sugavim vremenom, nije ni cudno kak se osjecam... Ja cu isto uzet dudu u bolnicu,uzela sam mam-ove 2 ruzicaste :) briga me kaj ce netko rec :P a izdajalicu imam TT i to cu samo prije pripremit skupa sa bocicom pa ako zatreba bude mm donio...

Marigmar u ka rodilistu stave bebu odmah na prsa i tako puste da pulsira odredeno vrijeme... Tek onda bebu operu....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Aurelija
    11. Svibanj 2016. 19:09

Marigmar, odličan link! To printam i nosim sa sobom u rodilište! 
    Bruna, kolko sam ja skuzila na tecaju, kad beba izađe, oni ju valjda drže na onom nižem dijelu kreveta tako da je niže od posteljice i krv ide prema njoj, režu pupčanu nakon cca minutu, uzimaju sa strane kratko da obrišu verniks i daju je tebi na prsa, gdje provedete cca 2h. Kupanje ide tek u sobi, ne u rađaoni. Ja sam isto mislila da ju iste sekunde stave tebi na prsa, čekaju par minuta i režu, ali nažalost mislim da nije tako. Ajd ispitaj još jednom!

Našla sam dobar link sa recenzijama dječjih krema, ako nekog zanima
    http://www.mamasminkerica.com/2015/09/djecje-kreme-grupna-recenzija.html

zabica25
    11. Svibanj 2016. 19:20

Aurelija i Bruna, uzela sam 80B veličinu jer sam imala jedan bijeli u toj veličini i malo mi je velik..ali to im je najmanja veličina..inače nosim 75 C. Čine mi se ok, lijepi je materijal udoban...meni se sviđa..

Sanjarka i mare, hvala vam..baš ste drage :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

MalaKoza
    11. Svibanj 2016. 19:50

Aurelija,  gdje ima za kupit ta ljuljajuca stolica za dojenje?  Ja biiiii

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Lunale
    11. Svibanj 2016. 20:25

Abies, u istom smo sosu ako sam dobro skuzila. Prvi porod je bio CR, a sada velika beba haha o kuku lele... moja je sa 30+4 imala vec 2050, sa 33+4 je imala 2750, a vidit cemo sljedeci tjedan sa 35+6. Nakon sljedecg tjedna mi pregledi idu svaki tjedan kaze ginic i procjenjuje da ce imat preko 4kg ostane li do termina unutra jer mi je skracen cerviks i iman te lagane laznjake pa je rekao malo da primirim do sljedeceg tjedna a nakon toga da je beba spremna. Strah me velike bebe, pucanja, njenog prolaza i koliko ce se jadna namuciti ali vidim da zene radjaju velike bebe bez problema.
    Zabice, zgodnice! I ti i Hana 

Cure, dva pitanja imam. 
    Krema za bradavice, treba li to i jeste li vec kupile vi koje ste prve u redu za na tobogan  I ako jeste, sta preporucate? Isto tako i sterilizacija boca, dudica, izdajalice...po starinski u teci vode ili preporucujete bas sterilizator koristiti, vjerojatno je on i prakticniji? nikad se s njim nisam susrela.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.