Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    11. Svibanj 2016. 15:44

Bruna ovo vrijeme je bas fuj,samo bi covjek lezao.Nama trudnicama jos teze pada

CrazyPuppet
    11. Svibanj 2016. 15:51

Oj komadi, doma sam išla u 11 ;) Pa sam odmah posadila preostale sadnice cvijeća, a onda krenula spremat apartman koji je jadan cijeli zatrpan. Odvojila sam stvari za bebu (kolko tog imaaa!!!!) a ostatak ide na tavan. Do iduće selidbe... Nadam se da smo do Božića u svojoj kućici. 

Sanjarka, ako malca stavim u 8 u krevet, onda neće zaspat do 10, a ionako se budi u isto vrijeme. Nije meni to puuuno prerano, ali bar da pola sata duže spava. Ja se ionako dižem u 5:45 na posao. 

Abies, ma nemoj se uopće brinut oko veće bebe... moj je izašao s 4100g bez problema, jedino rez+pukla... kad mi nisu htjeli dat stolčić... isto sam dobila procjenu da je oko 4500g. Nemoj glavu razbijat brigama, ionako je to sve individualno (pogotovo eto ti si prvi porod odradila CR). Mantraj lagani porod i krasnu bebu, i ne se brinut. Sve je ovo ko spust toboganom  Jednom kad kreneš, nema nazad, a po putu se na malo toga može utjecati... 

Aurelija stolica je vrh :) 

Ellie, znam da si tužna ali brzo će ona doći doma. Sad samo odmaraj i skupljaj snagu. 

Muž otišo po malca, a ja idem spremit ručak. 

XOXO

zabica25
    11. Svibanj 2016. 16:30

Ellie, znam kak ti je...ja isto uvijek plačem u bolnici pa ne znam kak budem izdržala tih 4-5 dana nakon poroda. Jako sam vezana za dom i stalno bi bila doma s mojima...iako bude bebica sa mnom, svejedno će mi moji faliti...

Danas bila u Mulleru, kupila jedan dio stvarčica...polako punim vrećice :)
    A i šaljem vam svoju Hanu koja je veeeelika...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Bruna257
    11. Svibanj 2016. 16:30

Mare al bas fuj... Jos nama u kombinaciji sa stitnom puno teze padaju ti dani i takvo vrijeme.... A prepalo me to sto me dolje tako probolo... Dok sam sjedila i sad kad sam po stepenicama isla u krevet... Nema nikakvog sumnjivog iscjetka, nema drugih sumnjivih bolova, curka se proteze i javlja... Ma mozda sam se samo uspanicila....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    11. Svibanj 2016. 16:33

Zabice bas ste slatke ti i Hana 😍 kakvih si to dobrih stvarcica kupila u mulleru?

PeppePula
    11. Svibanj 2016. 16:45

Pozdrav cure... napisala sam lijepi post sa salabahterom i kada sam isla uploadati sliku danasnjeg shoppinga, nestalo sve :(

evo onda na brzinu samo slicica sto sam ulovila danas u Dm-u, Vjeverice u pravu si... ipak tetre nisu na popustu... nema veze... uzela sam 3 paketa, jos cu uzeti kasnije jedan paket sarenih da imamo za setnje i valjda ce mi biti dosta... Mustela se isplati jer je 30% pa sam uzela sampon protiv tjemenice... slatke bocice Nuk vecu staklenu i Mam ovu manju plasticnu, 2 chicco dudice za koje niti neznam dali ce trebati, cetku, ovaj deterdzent za dezinfekciju koji se stavi sa omeksivacem... i tako...

Zabice vidim i ti shopingirala... super ste :)

Idemo mm i ja na tecaj pa se javim poslije...

Peppe

zabica25
    11. Svibanj 2016. 16:48

Bruna - podloga za previjanje od 10 komada, termos torba, sredstvo FROSH za pranje bočica, grudnjak, uzorak peleni, penaten vlažne maramice od 5 komada u pakiranju, NUK četka za čišćenje bočica, sebi sam uzela gel za tuširanje koji koristim od početka trudnoće...250 kn sve zajedno s popustima..ušteda 60 kn..
    Još mi dosta toga fali...ali polako pa će se skupiti...

Peppe, koliko je tetri u jednom pakiranju?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Abies
    11. Svibanj 2016. 16:56

Thanks cure na utjesi. Kolika bude, bit ce. Rezana ne rezana, gore il dolje... Crazy genijalka si s toboganom. Sve receno.
    Zabice poharala muller?! I ja sam uzela njihove pelene al 1 vel. I prijavila se u njihov klub. Jos moram isprintat kupon i u trgovinu. Prije imala muller pelene, zadovoljna bila. Dm i libero nekako prednost jer imaju nagrespano iza. A sad cu u hodu. Kasnije cu pomalo na platnene. Takav mi je plan.
    Vjeverice nasetala se po sd. Snimila gdje je sto. A taj dr hafner je bas simpa

Bruna257
    11. Svibanj 2016. 17:05

Zabice kakav ti se cini grudnjak? Ja za tusiranje koristim neki njihoc Mama&baby öl, super mi je.... Mekana i masnija malo koza bude od njega,ne pjeni se... I mirisi po bebama :) joj,sad si me sjetila,moram i ja kupit cetku za pranje bocica... A za ovu termos torbicu za bocu cu jos vidjet, za ljeto mi nece bit potrebno,nadam se da ce cica bit dovoljna ;)

Aurelija
    11. Svibanj 2016. 17:57

Bruna, samo bez panike! 
    Zabice i Peppe, vi u nekom dogovoru hehe! Meni je još taj dio shoppinga preostao, drugo mislim da imam sve... a buša je super i meni se npr tvoja uopće ne čini nisko! I mene zanima kakav ti se cini grudnjak, tj kak si veličinu procijenila? Uvijek mi je nezgodno to bez probavanja kupit, kad ne znam kak ce mi sjest...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.