Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunale
    11. Svibanj 2016. 20:27

P.S. vidim da mi je recenica duga ko kisna godina i to bez ikakvog smisla i interpunkcijskih znakova ahahhaa, zanemarite to :)

Abies
    11. Svibanj 2016. 20:34

Lunale il cu kukat i plakat il uzivat jos dok mogu u komadu. Sigurna sam da cu s prvim trudom jurit u bolnicu i uzet epiduralnu (rekli ginici da iza cr moze jeeee). Samo da ne krene prerapidno porod. Samo ja sam zatvorena u potpunosti. A ako ce i bit tako velika, vjerujem da ce predlagat opet cr.
    Opet to je plan, a tko zna mozda mogu samo tako i do 6kg porodit    samo da se ne zakomplicira.
    U familiji su bile i manje tj normalne 3kg i ogromne bebe. Ja sam 4, navodno i mm bio 4, a mamina tetka preko 5 kg rodila bez frke. A danas je to sve ipak pod nekim nadzorom.

Abies
    11. Svibanj 2016. 20:41

Sterilizator imala i imam posudjen. A ne znam meni to bezveze. Mozda onaj za mikrovalku prakticniji.
    Vrela voda tu i tamo soda ocat  kako tkoi lonac.
    A za bradavice sam imala mustelu al nisam bas ekstra koristila. Stisla zube. Kad je bilo krvi vise izdajala.

Deedee01
    11. Svibanj 2016. 20:46

Lunale meni su svi preporučili purelan kremu za bradavice i komprese mom2be koje hlade ako se stvore ragade. Ja ću kupit sterilizator jer svi kažu da je praktičnije, u Magic baby su aventovi proizvodi na 15% ili je to bilo u bubamari, hmm ne sjećam se, ali onda je i taj aventovi sterilizator sigurno na popustu. 😀

Aurelija
    11. Svibanj 2016. 20:47

Malakoza, sad vidim ima i u lesnini za 550 kn. Navali 

Aurelija
    11. Svibanj 2016. 20:52

Kad vec pricate o bradavicama, vidim neki toplo hladni oblog nexcare u dm-ovoj knjizici, a frendica mi je jos spominjala multi mam komprese. Jel ima neka od vas iskustva s tim? Za taj purelan sam i ja cula da ga hvale

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.