P.S. vidim da mi je recenica duga ko kisna godina i to bez ikakvog smisla i interpunkcijskih znakova ahahhaa, zanemarite to :)
Lunale il cu kukat i plakat il uzivat jos dok mogu u komadu. Sigurna sam da cu s prvim trudom jurit u bolnicu i uzet epiduralnu (rekli ginici da iza cr moze jeeee). Samo da ne krene prerapidno porod. Samo ja sam zatvorena u potpunosti. A ako ce i bit tako velika, vjerujem da ce predlagat opet cr.
Opet to je plan, a tko zna mozda mogu samo tako i do 6kg porodit samo da se ne zakomplicira.
U familiji su bile i manje tj normalne 3kg i ogromne bebe. Ja sam 4, navodno i mm bio 4, a mamina tetka preko 5 kg rodila bez frke. A danas je to sve ipak pod nekim nadzorom.
Sterilizator imala i imam posudjen. A ne znam meni to bezveze. Mozda onaj za mikrovalku prakticniji.
Vrela voda tu i tamo soda ocat kako tkoi lonac.
A za bradavice sam imala mustelu al nisam bas ekstra koristila. Stisla zube. Kad je bilo krvi vise izdajala.
Lunale meni su svi preporučili purelan kremu za bradavice i komprese mom2be koje hlade ako se stvore ragade. Ja ću kupit sterilizator jer svi kažu da je praktičnije, u Magic baby su aventovi proizvodi na 15% ili je to bilo u bubamari, hmm ne sjećam se, ali onda je i taj aventovi sterilizator sigurno na popustu. 😀
Kad vec pricate o bradavicama, vidim neki toplo hladni oblog nexcare u dm-ovoj knjizici, a frendica mi je jos spominjala multi mam komprese. Jel ima neka od vas iskustva s tim? Za taj purelan sam i ja cula da ga hvale
Sortiraj odgovore
Najstariji