P.S. vidim da mi je recenica duga ko kisna godina i to bez ikakvog smisla i interpunkcijskih znakova ahahhaa, zanemarite to :)
P.S. vidim da mi je recenica duga ko kisna godina i to bez ikakvog smisla i interpunkcijskih znakova ahahhaa, zanemarite to :)
Ne smeta 😂
Kremu za bradavice sam dobila u torbi za rodiliste od biobaze pa cu nju probat, ako ne bude ok kupujem drugu imaju neke hvaljene zaboravih im ime, nešto na p cini mi se 😂
Sterilizacija dobrom starom metodom prokuhat u vodi 5min 👍
Vrlo brzo se covjek opusti pa dudu samo sekund stavi pod vodu nakon sto je bebonja baci na pod 😝
Velika curka tvoja, moj je sa 32 +2 imao 1600g, sa 35+3 2300g, jedva cekam sutra da vidim jel ulovi 3 kilice... No ne sekiram se vise, imam problematicno malu zdjelicu ginekolog je odusevljen sto je beba mala vec me mislio na carski uputit....
Bruna pa izgleda da je normalno, evo prije sat me scepalo to probadanje, bas boli a curu morala vozit na gimnastiki, ruzan osjecaj kad me u voznji uhvati uh
Marigmar hvala na korisnom linku! 😊
Sunshine zasto je cips inace zabranjen kod vas? Uzivajte u druzenju 🍻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lunale il cu kukat i plakat il uzivat jos dok mogu u komadu. Sigurna sam da cu s prvim trudom jurit u bolnicu i uzet epiduralnu (rekli ginici da iza cr moze jeeee). Samo da ne krene prerapidno porod. Samo ja sam zatvorena u potpunosti. A ako ce i bit tako velika, vjerujem da ce predlagat opet cr.
Opet to je plan, a tko zna mozda mogu samo tako i do 6kg porodit samo da se ne zakomplicira.
U familiji su bile i manje tj normalne 3kg i ogromne bebe. Ja sam 4, navodno i mm bio 4, a mamina tetka preko 5 kg rodila bez frke. A danas je to sve ipak pod nekim nadzorom.

Sterilizator imala i imam posudjen. A ne znam meni to bezveze. Mozda onaj za mikrovalku prakticniji.
Vrela voda tu i tamo soda ocat kako tkoi lonac.
A za bradavice sam imala mustelu al nisam bas ekstra koristila. Stisla zube. Kad je bilo krvi vise izdajala.

Lunale meni su svi preporučili purelan kremu za bradavice i komprese mom2be koje hlade ako se stvore ragade. Ja ću kupit sterilizator jer svi kažu da je praktičnije, u Magic baby su aventovi proizvodi na 15% ili je to bilo u bubamari, hmm ne sjećam se, ali onda je i taj aventovi sterilizator sigurno na popustu. 😀
E purelan! Hvala Deedee što si me podsjetila 💪

Kad vec pricate o bradavicama, vidim neki toplo hladni oblog nexcare u dm-ovoj knjizici, a frendica mi je jos spominjala multi mam komprese. Jel ima neka od vas iskustva s tim? Za taj purelan sam i ja cula da ga hvale
Kad vec pricate o bradavicama, vidim neki toplo hladni oblog nexcare u dm-ovoj knjizici, a frendica mi je jos spominjala multi mam komprese. Jel ima neka od vas iskustva s tim? Za taj purelan sam i ja cula da ga hvale
Ja nisam ni gledala te komprese/obloge.... Boze koliko toga svega treba.... 😕
Ja cu stavljat list kupusa, za njega znam da pomaze al neznam kod cega 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji