Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    09. Svibanj 2016. 20:04

Treca sreca :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    09. Svibanj 2016. 20:07

Ne brinite se. Naravno da bebe samo cicu traze. Al shvatit cete razlicito plakanje. I znati sto zeli. Sad to apstraktno zvuci.
    Bruna ti nas zezas, evo slika pa ak znate otvorite si :) 
    Pegla....ak mogu peglat laznjaci, ak se pofurim na hitnu pa nek biraju odjel kud ce me smjestit
    Slazem se s MalaKozom, Starim priprema roman. Nek je samo dobro u komadu ili u dvoje.

Aurelija
    09. Svibanj 2016. 20:14

Jeej, uspilo je! Pa di su te kile o kojima sve kukate, sve ti je u trbuh otislo i super izgledas!!  A meni se cini buša malo nisko, al tak je i meni, nemas sad tu kaj! Glavno da izguramo sto duze!

Abies
    09. Svibanj 2016. 20:14

Bruna zgodjusno. Izgleda mi nize trbuh. Nije velik. Najbolje znas kako se osjecas i sto ti ginek kaze.
    Al nisam ti ja bas neko mjerilo

Bruna257
    09. Svibanj 2016. 20:18

Meni je i tezak i nizak.... A noge i dupe ogromni al se ne vidi dobro na slici...ima kila, tih 6-7 se rasporedilo.... Al gin kaze da je sve ok...

Aurelija
    09. Svibanj 2016. 20:21

Evo nam rjesenja hahah 

Bruna257
    09. Svibanj 2016. 20:24

Haha di tog ima za kupit?! :D

Aurelija
    09. Svibanj 2016. 20:28

Bruna, a vjerojatno u nekim sportskim trgovinama, to su one kinesio trake! Ja sam probala nosit neki elastični steznik, al me počne stiskati nakon par sati, nije udobno.
    Starim, jaavi se!

Majadila
    09. Svibanj 2016. 21:19

Vecer zene! Da se i ja oglasim, vidim da Starim strajka. :) Zadnje sto sam pohvatala je da ju napadaju laznjaci, al ako se od tada nije javila, svasta je moguce. 

Krasne su slikice! Sanjarka, bogme komad i pol, i zuti sako ti je odlican!
    Mala Ellie je preslatka, ne mogu vjerovati koja mala covjekica prava. <3
    Ostale trudnice  I mene fasciniraju ti trbusi, svaki je drugaciji. Danas sam opet bila u TA i isto vidjela svih vrsta i oblika. 

Sto se tice mene, napunila 39 tjedana, ali nema nikakvih pomaka niti naznaka da ce mali skoro van, za tjedan dana opet u TA. S jedne strane mi to odgovara, a s druge strane sam vec pomalo kao ovo

Netko je pitao za mg/malinu. Mg sam prestala uzimati s punih 37, a list maline pocela pijuckati eto prije koji dan, kad se sjetim. Iako ne vjerujem da to ima nekog utjecaja, vise kao placebo pijem.  

Odo kuhat, citamo se!

Sanjarka88
    09. Svibanj 2016. 23:08

Vecer ljetnice-brbljavice 👍
    Ja se domogla svog kreveta, rekla sam danas samo lezat i odmarat, al nista ne mogu ja to , no sad samo laganini obavljam stvari, bez presinga 😉
    Majo krepajem od smija na ove tvoje slike ahahaha!! Genijalno? 😎
    Ti zatvorena skroz??
    Starim javi seeeeeee! Nemoj nas drzat u neizvjesnosti!
    Cro ajde jos koji dan i vas dvi ste u terminu super si ti to izgurala 👍👍 sto jos guza put dole? 
    Dunya sve u svoje vrijeme i bas onako kako treba bit je kod tebe tako da , to je to! 😘
    Abies i ti si prava vrijednica 👍😃
    Malakoza hvala na svim informacijama! 👍 nista onda kad krene pegla u ruke 😎
    Baby da ti si tako izgledala sa 7tj ahahahaha kraljice! 😂😂😂
    Sunshine ma ne brini mala busa ne znaci automatski malu bebu, uzivaj u pogodnostima male buse 😀
    Bruna busa ti je super, ne izgleda mi na slici da ide na spic? Nize je malo no nije strasno 😘
    Crazy nece ti doma bit dosadno, ja isto mislila da hoce no def nije 😀👍
    Miska vidim shoping je na vrhuncu, tako se to radi 😎
    Deeka cekamo da Starim rodi pa cemo imati friske info o st rodilistu 😎
    Tpol uh! Drzim fige da smislis neki plan za ranije bolovanje! 😘
    Ostalo sam zaboravila 😔
    Ugl. Magnezij bila do cca 36tj, malinu nisam počela a izgleda da i necu
    Atb i gljivice to su druga dva! 😠

Idem malo citat pa na spavanac, ln cure

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.