Juuuuutro! ☀
Ja otpremila curu u skolu i vratila se u krevet ajme koju cu danas lezarinu udrit 😎
Ugl. Hvala svima na predivnim zeljama jucer, dan je bio savrsen, sve je proslo savrseno, kolaca i torti bilo i viska, ostalo toga da mogu sve trudnice s ove teme počastiti 😂
Ugl. bas sam sretna i zadovoljna! ❤
Naravno da smo nas dvije bile najlipse 🙈 ja sam opeglala kosu i digla je u visoki rep i s obzirom na moju divlju kosu inace koju nikad ne dizem bilo je pravo osvjezenje 😃
Eto, sljedeci cilj rodit! 😎🙉 moram priznat da sam cili prosli tjedan bila napeta da ne krene ranije pa da propustim pricest, no braco je dobar i pustio je seku da odradi svoj dan kako spada! 😘
Mi smo sluzbeno od danas u terminu, i onako super osjecaj olaksanja 😊
Sto ima kod vas ? kako ste vikend proveli? Vidim bilo je svadbi,krizmi,pricesti.... Ma super, nadam se da ste sve uživale na maksimum!
Ellie naravno da si tu i da nam tipkas i dalje, sve smo skupa u ovome ❤
Mazite se danas puuno puuno, i drzim fige da uspijes s izdajanjem.
Kako se ti osjecas? Kako ide oporavak?
Malamimi kako je prosla prva setnja? Joooooj ☀
Mare predivno cvijece, bravo za tvoju dječicu i muzica 😘
Vjeverice ste ti i frendica uzivale u druzenju s jagodama? Mmmm 😍
Deeka dobro dosla i puno nam tipkala! 😉 odakle si?
Ejic uzivaj u slobodnom danu jeeeej! 😃
Zabice i Marigmar cestitke vam na ulasku u 3. tromjesjecje nije mala stvar ❤
Crazy odlicna odluka za pola radnog vremena super ce ti to doc 😊 super i za dobro proveden vikend i rostiljanje ☀
Peppe raste tvoja busica isto, predivna okruglica je ispod majice 😍
Kleopatra i IvaLea super su vam sobice za klince 👍👍 mi isto za sad samo krevetic u nasoj sobi.
Bruna moram proguglat taj kolac jer zvuci ajme meni dobro! 😍
Kokolo ste uspili dovrsit preseljenje? Nadam se da je sve gotovo.
Deedee ja kupila jedan grudnjak za dojenje cisto nek se nade, u h&m sam ga kupila. A sto se trbuha tice i ne sjecam se bas...no vecini ipak treba vremena da se to sve vrati na svoje.
Bebacica preeeedivna si od glave do pete! Wow! 😍😍
Abies jel muz nastavio biti dobar kao i ovaj vikend? 😊
Majo, Starim kako ste?
Pregledi:
Cet: Sanjarka
Ajmo prijavak! 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A ja zaboravih na domacicu s kokosom!! Moram to probat aaaa! 😂
Sanjarka - muz a moj je. S plusom i minusom. Vidjet cemo ovaj tjedan je li ce sakupiti vise plusica.
Da i ti blizu poroda. Cure s pocetka liste se nista ne javljaju. Cekaju valjda rodu pa da se pohvale
Prijava pregleda srijeda
Sanjarka to ti kombinacija neka izmedu orehnjace i sirnice, slovenska stvar,teta me poducila :) proguglaj,ak ti se svidi,budem to recept napisala,ili ga mozes nac na netu(ja ne radim 2biskvita,smedi i bijeli nego jedan bijeli deblji pa prerezem na pola da si skratim posao :D)
A domacica kokos-otisla i 2kutija :) haha definitivno za probat-oni koji vole kokos ;)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Oppa zgodna mama :) komad i pol, super ti je ova kombinacija!! Za svaku pohvalu ;)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Kokos i čokolada jedna od najboljih kombinacija! 😍
Proguglam obvezno
AAA vidi nam ove Sanjarke što je zgodna!!! Ženo koje si ti godište ono?
Bravo za odlično odrađenu pričest, a kolača uvijek ostane, jer se svi najedu konkretnih stvari... odmaraj danas :)
Abies, ja sam svog muža izbacila iz notornog kluba same plusiće je skupio za vikend
A cybex je za svaku preporuku. ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji