Pregledi:
Sri: Abies
Cet: Sanjarka
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka izgledas prekrasno,ova kombinacija pun pogodak 🔝,kcer je isto slatka
Ellie drago mi je da si bila jucer duze sa svojom princezom,a sto se tice izdajanja meni je lakse bilo rucno nego s izdajalicom.
Crazy 88. ko rosa u podne haha! 😂 ti?
Ma da i trpali smo svima za doma, i opet je ostalo. Moram pohvalit svoju sveki koja je hrpu toga ispekla za "unuku" koja joj to zapravo i nije.... Eto u nizu losih primjera nek se zna za jedan pozitivan i prekrasan!! ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka pa mi smo isto godiste.... :) dobre noge,moram pohvalit :) ;) i da,vravo za sveki, svaka joj cast... Rijetke su takve..... 👏
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
ja '87... tu smo ajd :) Super izgledaš, a malena je isto preslatka!
Sanjarka prekrasne ste, i još curicu od 9 godina imaš 😊 Wow, sto posto misle svi da ste seke 😂😂😂 Ja prijavljujem pregled u četvrtak i ECHO i redoviti bome ćemo se nagledati Noa i ja 💙
Joj toliko toga da cu sigurno nekoga zaboraviti bez salabahtera... :)
Ellie nemoj niti pomisljati da nas napustis :) kako je rekla Crazy ti si nasa i bas je fora citati i ta nova iskustva... dobiti ce mala na tezini, samo polako...moja prijateljica je ranije rodila i sve je savrseno, mala ima 2 godine i preslatka je
Bebacica, slatka si i haljina je prekrasna... mozda ti bude ok i poslije trudnoce :)
IvaLea, Kleopatra... super sobice
Mare svaka cast na prekrasnoj djecici koja su tako pazljiva...
Crazy... drago mi je da si uzivala za vikend i da je muz izasao iz kluba
Sanjarka... vas dvije ljepotice, stvarno ste prezgodne... ja sam te zamisljala sa smedje narandjastom kosom, tako mi se cinilo sa onih slika...
Deeka dobrodošla
*prijavljujem pregled sutra u 10.30h... dobiti cu i uputnicu za uzv konacno :D
Starim, Maja? jos ste 2u1?
Peppe
uuuu da da Peppe, pa kreću nam službeni termini... polako ulazimo u finale :D
Uhh sta ste se raspisale od jutros :)
Svim curama zahvaljujem na dobrodoslici.
Ejic bas sam pogledala ima li koga na isti datum ;) mi se jos dvoumimo oko imena (racunam da ima jos vrimema) iako mi izgleda da ce moja Aurora prevladat :)
Sanjarka zajvaljujem!! Ja sam iz Trogira i ovo mi je prva beba.
Za sad sve ide kako treba za svoje tjedne! :) :)
Sortiraj odgovore
Najstariji