Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Svibanj 2016. 09:43

Pregledi:
    Sri: Abies
    Cet: Sanjarka

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    09. Svibanj 2016. 09:47

Sanjarka izgledas prekrasno,ova kombinacija pun pogodak 🔝,kcer je isto slatka
    Ellie drago mi je da si bila jucer duze sa svojom princezom,a sto se tice izdajanja meni je lakse bilo rucno nego s izdajalicom.

Sanjarka88
    09. Svibanj 2016. 09:47

Crazy 88. ko rosa u podne haha! 😂 ti?

Ma da i trpali smo svima za doma, i opet je ostalo. Moram pohvalit svoju sveki koja je hrpu toga ispekla za "unuku" koja joj to zapravo i nije.... Eto u nizu losih primjera nek se zna za jedan pozitivan i prekrasan!! ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    09. Svibanj 2016. 09:50

Sanjarka pa mi smo isto godiste.... :) dobre noge,moram pohvalit :) ;) i da,vravo za sveki, svaka joj cast... Rijetke su takve..... 👏

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet

ja '87... tu smo ajd :) Super izgledaš, a malena je isto preslatka!

Abies

Sanjarka i kcerkica - predivne ste

Marigmar
    09. Svibanj 2016. 10:09

Sanjarka prekrasne ste, i još curicu od 9 godina imaš 😊 Wow, sto posto misle svi da ste seke 😂😂😂 Ja prijavljujem pregled u četvrtak i ECHO i redoviti bome ćemo se nagledati Noa i ja 💙

PeppePula
    09. Svibanj 2016. 10:14

Joj toliko toga da cu sigurno nekoga zaboraviti bez salabahtera... :)

Ellie nemoj niti pomisljati da nas napustis :) kako je rekla Crazy ti si nasa i bas je fora citati i ta nova iskustva... dobiti ce mala na tezini, samo polako...moja prijateljica je ranije rodila i sve je savrseno, mala ima 2 godine i preslatka je
    Bebacica, slatka si i haljina je prekrasna... mozda ti bude ok i poslije trudnoce :)
    IvaLea, Kleopatra... super sobice
    Mare svaka cast na prekrasnoj djecici koja su tako pazljiva...
    Crazy... drago mi je da si uzivala za vikend i da je muz izasao iz kluba
    Sanjarka... vas dvije ljepotice, stvarno ste prezgodne... ja sam te zamisljala sa smedje narandjastom kosom, tako mi se cinilo sa onih slika...
    Deeka dobrodošla

*prijavljujem pregled sutra u 10.30h... dobiti cu i uputnicu za uzv konacno :D

Starim, Maja? jos ste 2u1?

Peppe

CrazyPuppet
    09. Svibanj 2016. 10:18

uuuu da da Peppe, pa kreću nam službeni termini... polako ulazimo u  finale :D

deeka
    09. Svibanj 2016. 10:23

Uhh sta ste se raspisale od jutros :)
    Svim curama zahvaljujem na dobrodoslici.
    Ejic bas sam pogledala ima li koga na isti datum ;) mi se jos dvoumimo oko imena (racunam da ima jos vrimema) iako mi izgleda da ce moja Aurora prevladat :)

Sanjarka zajvaljujem!! Ja sam iz Trogira i ovo mi je prva beba. 
    Za sad sve ide kako treba za svoje tjedne! :) :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.