Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    09. Svibanj 2016. 12:53

Bruna i meni moj sad stalno govori da sam mu najzgodnija,a ja kukam gledaj koliko je dupe,kolike su grudi,noge 😊 a on samo kaze ti si moja lijepa trudnica.Znaju oni kad treba nesto lijepo reci😉

ejic
    09. Svibanj 2016. 13:10

Deeka, oprosti, jedno mislim drugo pisem 😂😂 Ali ipak jako lijepo ime 😘

deeka
    09. Svibanj 2016. 13:34

Ejic ma sve ok :)

Sanjarka88
    09. Svibanj 2016. 14:02

Kad ste vec kod kg i cica i tako svega necega, ja upravo mlatim po tortama od jucer. Ne mlatim nego se ubijam 😅
    Bože sačuvaj, bilo bi bolje da je falilo kolaca a ne da sad ima viska pa cu ja trpat u sebe eh! 

Zabice i ja nikako pronac linoladu kokos bit ce valjda uskoro a domacicu kupujem cim se isprazni frizider od kolaca i torti.

Ugl. cure skupa cemo skidat kg i kukat jedna drugoj... 😉 sve je to za ljude.

Jos jednom hvala svima na lipim komentarima  😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    09. Svibanj 2016. 14:08

Pridruzujem se potrazi za linoladom kokos, jedan dan prekopala cijeli Ka,0 bodova.
    Mislim da saljem mail u tvornicu da se pozure u ducane! 

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    09. Svibanj 2016. 14:13

Nadam se da ce mi uspjet slika posto sam na mobu...malo nakrenut glavu 

url=https://lilypie.com]

Bruna257
    09. Svibanj 2016. 14:19

Cure koje traze linoladu kokos, za sada imam info da ju drze samo u billa trhovinama.... Moja sestra trazila po zg i na kraju u billi naspa,pa-probajte tamo :D

Eeee da je meni sada samo koja kriska te tvoje torte, sanjarka, neznas kako mi se sad jede(kad ju spominjes) hahahaha... A raznjet ce me....:P nista,vadim jabuku i tjesim se njome 😋😂😝

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    09. Svibanj 2016. 14:21

Sunshine wooow koja mini busica,strasno... I preslatko 😍 jos jedna trudnica model... ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

mare1989
    09. Svibanj 2016. 14:39

Sunshine zgodnica si prava
    Sanjarka tako i ja dok imam kolaca jedem,sad trpam u sebe orahnjacu
    Bit ce me lakse preskakat nego zaobic

Sanjarka88
    09. Svibanj 2016. 14:41

Sunshine 😍😍 koja mini busica ! A imas rodit za mjesec ipo, joooooj fit totalno! 😎

Bruna hajde dodi, mozes birat. Ima ledeni vjetar, kinder bueno, ferrero, cheescake i rolat sa bananama... 😀😀😀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.