Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Svibanj 2016. 06:15

Jutrooooooo ☀☀☀ 

Evo jedna ranojutarnja lista 😀 ja si navila alarm za 6h no probudila se i prije sama od sebe prije krenem dalje da vas procitam malkice. 
    Nismo baš ni spavali nesto, cura valjda preuzbudena dosla kod nas u 2h pa pola noci jos pricala 😂 no danas joj je sve oprosteno.

Jucer smo bili full aktivni cijeli dan, cak i shoping udrili završni i hb pronasli sve sto nam treba. Sinoc bili na rivi s ekipicom za sv. Duju i eto...

Dvi osobe mi otkazali s kolačima u zadnji cas iz opravdanih razloga 😔 nadam se toplo da neće bit malo.

Ne stignem vas komentirat pa nadoknadim.
    Samo da kazem da je Ena jedna predivna medena bebica, preslatkih dugih nogica 😍😍

Odoh slagat kolace na tacne, pa smo ja i cura u 7h u frizera 😎

Ugodan dan svima 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    08. Svibanj 2016. 07:03

Jutroooo ljepotice!
    Evo jefno ranojutarnje javljanje i od mene :-)
    Ja nisam uopce ni sigurna jel spavam ili samo drijemam... ne pase mi nijedan polozaj i samo se vrtim bezveze...
    Ellie i Abies hvala na pojašnjenju za tlak i CR. A i ovo za oči, nikad čula. Znam samo da nekim ženama od naprezanja popucaju kapilare... bas mi bude zao tih koje se toliko izmuce, a ne trebaju...
    Jucer gledala neki film i žena rađa sva u grču od bolova i dođe doktorica i kaze joj "opusti se, ne odupiri se boli nego ju iskoristi da beba izađe van" pa sam se sjetila svog prvog poroda i da je zapravo u tome sva filozofija. 
    Ellie ugodno druzenje s malim smotuljkom danas :-) 
    Sanjarka sretno ;-)
    Pepe buša je za 5!

• kokolo5
    08. Svibanj 2016. 07:34

Dobro jutro cure,
    evo i mi ranimo, trebali smo još jučer bit gotovi sa seljenjem ali nismo imali šanse...dvogodišnjak+trbuh=ne planiraj ništa danas nam je trajekt malo kasnije pa se iskreno nadam da ćemo sve stic obavit do tad.
    Ellie imas pravu malu manekenku znam kako ti je sad teško, i meni je ta odvojenost bila teža nego sam porod...dali su mi da ga vidim samo jednom dnevno, na sat vremena prvih nekoliko dana dok je bio na infuziji i nije počelo hranjenje (a i tad je bilo 3-4 puta na dan, ne iza 3 popodne ). Nadam se da su u Zgu malo fleksibilniji i manje nemilosrdni po tom pitanju. Iskoristi svaki trenutak koji možeš najgore je prošlo i uskoro ćete zajedno kući! 
    Peppe pa ti super izgledas! lijepi okrugli trbušić!
    Deedee i ja  sam takve građe-nikad se ne debljam u struku, kritični su mi bedra i guzice  prošli put je sve došlo na svoje mjesto jako brzo, bez ikakvog steznika, za manje od 10ak dana. Nadam se da će tako i ovaj put 
    Sanjarka stigao je i taj veliki dan! Malenoj želim svu sreću, uživajte danas, sigurna sam da ćete vas dvije bit najljepše tamo- nabaci koju sliju! a što se kolača tiče, naravno da će ih bit dovoljno, pa dolazi ljeto, neka paze na liniju
    Uživajte mi sve u ovom lipom danu, odoh pakirat kutije

zabica25
    08. Svibanj 2016. 08:49

Jutro..
    javljam da nisam imala mira i da sam ipak danas ujutro opet mjerila i bio je natašte 4,2.
    Šogoru 10,6, a sestri 9,4...aparatić definitivno zeza...poslije večere ću još provjeriti i zapisati..

SANJARKA, uživajte danas :)

Svima ostalima želim da lijepo provedete dan i da uživate 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Abies
    08. Svibanj 2016. 09:26

Jutro!
    Crazy da i oci su indikator. Nisam ni ja znala nego sam imala pregled u prvoj t (kratkovidna i isla pod laser davno) i na tom pregledu me narucili jos jednom i dali papir da mogu na vaginalni porod. 
    A kapilare popucaju jer se u trudovima tiskanja tteba zmiriti. 
    Ellie dobar tek!
    Sanjarka uzivaj u danu i budite svi ponosni

PeppePula
    08. Svibanj 2016. 09:39

Sanjarka sretno danas... uzivajte u obitelji

Zabice nadam se da je aparatic u krivu sto se tice visokog secera

Ellie... dobar tek, sta je u bolnicama takva oskudica hrane kada je to povod za veselje? ;)

Kokolo tako ti zavidim sta ides na otok... meni je ovo prvo slobodno ljeto od 2009 ( dok ne rodim ) pa se nadam da cu bar malo uspjeti u 6 mjesecu otici na neke izletice do Cresa, Unija i tako tu blize... obozavam otoke a nikad nemam vremena jer sam sezonac

Hvala svima na komentarima... da loptica i to poprilicno nemirna :)

Peppe

Aurelija
    08. Svibanj 2016. 09:58

Peppe, baš lijepi okrugli trbuščić! Mislim da si me definitivno pretekla sad s trbuhom, moj je nizak i špičast!  
    Sanjarka, uzbuđenje je vidim na vrhuncu, neka, neka! Dobar provod i bez puno stresiranja!
    Deedee, baš si me nasmijala s ovim komentarom za trbuh haha! Da je bar tako hehe
    Žabice, mijenjaj aparatić! Ja se uvijek sjetim ujutro nakon što pojedem da bih mogla provjerit šećer...
    Uživajte u nedjelji!

Ellie00
    08. Svibanj 2016. 10:03

Peppe od cetvrka navecer nisam jela tako da mislim da je vrijeme 
    Ja sam jos na poluintenzivi i ne znam kako ce to izgledat kad budem na odjelu sto se tice posjeta bebi al nadam se da cu moci cesce valjda ce frend sredit nesto...
    Inace moram mm opet pohvalit.. Mozda sam dosadna... Al stvarno se pokazao sad.. Radi 10 h na dan- i vikendom (ima dva otvorenja uskoro), dolazi k meni, pere ves, kupuje sve sto treba i udovoljava mojim zeljama..na sve to pas nam je bolestan pa i s njim oko veterinara.. Uzet ce GO kad dodjemo doma a do tad se nadam se nece raspast

Ellie00
    08. Svibanj 2016. 10:03

Peppe od cetvrka navecer nisam jela tako da mislim da je vrijeme 
    Ja sam jos na poluintenzivi i ne znam kako ce to izgledat kad budem na odjelu sto se tice posjeta bebi al nadam se da cu moci cesce valjda ce frend sredit nesto...
    Inace moram mm opet pohvalit.. Mozda sam dosadna... Al stvarno se pokazao sad.. Radi 10 h na dan- i vikendom (ima dva otvorenja uskoro), dolazi k meni, pere ves, kupuje sve sto treba i udovoljava mojim zeljama..na sve to pas nam je bolestan pa i s njim oko veterinara.. Uzet ce GO kad dodjemo doma a do tad se nadam se nece raspast

zabica25
    08. Svibanj 2016. 10:04

Aurelija i Peppe, hvala na savjetima...idem za dva tjedna na kontrolu pa će mi tamo svakako mjeriti...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.